Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: ,,,ako zabudnut co najrychlejsie,,,, - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

• (3 Strany)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

,,,ako zabudnut co najrychlejsie,,,, Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   petkoo Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 3
  • Dátum registrácie: 31-December 09

Napísal 31 December 2009 - 13:33

,,,chcel by som sa poradit,,, strasne moc plsss,,,poznam uzastne dievca poznam ho 3 roky ,,,boli sme asi naj kamoskovia,,,ale co sa nestalo ja som sa do nej zamiloval,,,nechcel som lebo vedel som ze to mozem vsetko pokazit,,,co sa aj stalo ,,,povedal som jej co k nej citim ale horsie ze ona mi to nemozes opetovat,,,je to hrozny pocit cloveku nechuti ani jest stale len rozmysla ,,,chcel by som zabudnut prosim poradte ako ,,,,lebo vem ze je to silne co k nej citim ,,,pri jej pritomnostii mi srdiecko bije ,,,som rozruseny ,,myslim si ze rozpravam blbosti uplne sa cudne spravam ,,,,a pri tej osboe mi staci ked ju vidim ked som snou ked sa usmieva a ked je somnou,,,ale na toto vsetko musim zabudnut a je to strasne moc tazke ,,ona chce byt stale tou najsamlepsou kamaratkou ako aj ja by som chcel ale tazko lebo tazsie sa zabuda ked udrzujete dobre kamaractvo,,,tak pls poradte mi strasne mi je smutno co mam robit ,,,boli ma srdiecko ,,,,ako sa da na to vsetko zabudnut ,,,,
0

#2 Užívateľ je offline   Belphegor Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 292
  • Dátum registrácie: 09-January 09

Napísal 31 December 2009 - 17:58

casom zabudnes ona ak chce byt len kamoska tak to musis pochopi...ono neboj rychlo zabudnes
0

#3 Užívateľ je offline   petkoo Icon

• Nový užívateľ
  • PIP

Napísal 31 December 2009 - 18:28

,,,no dakuejm ,,,za podporu ale tazsie sa bude zabudat ked budem s nou dobry kamarat ,,,ale zas ju nechcem az tak stratit ze nebudem s nou kamarat ,,,tak co ked budeme kamoskovia nebude ma to stale drzat,,,,
0

#4 Užívateľ je offline   petkoo Icon

• Nový užívateľ
  • PIP

Napísal 31 December 2009 - 18:38

,,,prosim vas dajte ete nejaku radu,,pomaha to,,,,
0

#5 Užívateľ je offline   king265 Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 354
  • Dátum registrácie: 09-January 09

Napísal 01 January 2010 - 11:03

no tak ak sa s nou budes stale stykat tak to zabudbutie nebude zrovna lahke.mal by si si dopriat cas kym ta to prejde a potom mozte byt kamarati dalej ale naraz to asi nepojde si myslim...
je lepšie umrieť pre niečo ako žiť pre nič...
0

#6 Užívateľ je offline   Tony_vicks Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 882
  • Dátum registrácie: 11-April 07

Napísal 02 January 2010 - 00:19

tazku cestu mas pred sebou.... ona preco nemoze? kolko mate rokov?
ja som sice pevna osoba no taketo aj mne dalo zabrat a mooooc. chce to pevnu volu a nervy. Nieje nato ziadny liek alebo recept. Odporucam sa jej nacas vyhybat. Minimalizuj fyzicky kontakt a hladaj inuu
"Dzungla vsetkych ludskych veci je postavena na prchavom okamziku krasy"

Najvacsia strata je ak stratime aj to co sme vobec nemali :crying:
0

#7 Užívateľ je offline   moonlight Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 295
  • Dátum registrácie: 01-April 08

Napísal 02 January 2010 - 08:58

zazila som nieco podobne, nebud masochista a vyhybaj sa jej, kym sa z toho nedostanes
ako kamoska to musi pochopit a dat ti cas a mozete zostat kamarati az budes pripraveny
dovtedy radim najst si napr. nejaky konicek, hocicim sa zamestnat a stretavat sa s inymi ludmi, s ktorymi ti je dobre
je a bude to tazke, ale casom sa to zlepsi
0

#8 Užívateľ je offline   Martin Icon

• Administrátor
  • Icon
  • Skupina: Administrátor
  • Článkov: 657
  • Dátum registrácie: 19-February 10

Napísal 02 January 2010 - 10:08

moja rada: zabudni nato ze existuje

su ludia, co zabiju roky zivota dufanim, ze ta ich vyvolena si to rozmysli - neodporucam
Pridaj sa do našej Facebook skupiny.
0

#9 Užívateľ je offline   Malakian Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 348
  • Dátum registrácie: 04-May 07

Napísal 02 January 2010 - 16:40

klin sa linom vybija, len teraz neviem ci tom to aj gramaticky spravne napisal. jednoduche obmedz snou kontakt a najdi si iny objekt tvojej tuzby. alebo jednoducho nejaku babu aby si rychlo zabudol a za isty cas si myslim moze to priatelstvo fungovat nadalej. tak vela stastia a netrap sa tolko, casom pochopis ze to zato nestalo a budes sa natom smiat. ;)
najvacsia slabost je zaroven aj najsilnejsia zbran cloveka."CIT", cesť vinimkam ;) :D
0

#10 Užívateľ je offline   Tony_vicks Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 02 January 2010 - 21:00

Martin said:

moja rada: zabudni nato ze existuje

su ludia, co zabiju roky zivota dufanim, ze ta ich vyvolena si to rozmysli - neodporucam

Svata pravda to zabiajnie rokov, podla mna kto to zazil by si tento vyrok najradsej vyril na nahrobny kamen ale vytetoval niekde. Ja mam takto za sebou dva roky:(

0

#11 Užívateľ je offline   moonlight Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 295
  • Dátum registrácie: 01-April 08

Napísal 03 January 2010 - 08:22

Tony_vicks said:

Svata pravda to zabiajnie rokov, podla mna kto to zazil by si tento vyrok najradsej vyril na nahrobny kamen ale vytetoval niekde. Ja mam takto za sebou dva roky:(

zdielam s tebou clenstvo v klube, Tony :-)
esteze mame kamosov :-)
0

#12 Užívateľ je offline   x-guy Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 290
  • Dátum registrácie: 26-April 08

Napísal 03 January 2010 - 18:08

chalan nemozes s nou byt kamos to ze si do nej zalubeny nie je az taky problem ako problem ktory by nastal ked by zacala s niekym chodit, to by ta uplne zlozilo, takze sa radsej rychlo spamataj, lebo tadeto cesta nevedie...skus ako ti radia ostatni, ine dievca a s touto ti neostava ine len prerusit kontakt pokial si nechces robit sam sebe zle.
0

#13 Užívateľ je offline   janickooooo Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 121
  • Dátum registrácie: 29-August 08

Napísal 03 January 2010 - 20:11

...pridávam sa k názorom... Tiež som roky čakal a nič z toho... Ak ťa berie len ako kamaráta a nič viac, nečakaj že sa to niekedy zmení... Je malé percento situácií, kedy si to dievča rozmyslelo...
Preruš s ňou kontakt, najlepšie úplne....
0

#14 Užívateľ je offline   jojkoz Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 59
  • Dátum registrácie: 02-May 08

Napísal 04 January 2010 - 09:43

x-guy said:

chalan nemozes s nou byt kamos to ze si do nej zalubeny nie je az taky problem ako problem ktory by nastal ked by zacala s niekym chodit, to by ta uplne zlozilo, takze sa radsej rychlo spamataj, lebo tadeto cesta nevedie...skus ako ti radia ostatni, ine dievca a s touto ti neostava ine len prerusit kontakt pokial si nechces robit sam sebe zle.

Taktiez odporucam minimalizovat kontakt s nou kym ta to neprejde - najlepsie zacat hladat inu a tej sa venovat.
A ako bolo napisane - ked si ona najde niekoho ineho - tak je to pre teba nieco strasne a s tym sa ovela ovela horsie vyrovnava.
0

#15 Užívateľ je offline   varecha Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Článkov: 1
  • Dátum registrácie: 08-January 10

Napísal 08 January 2010 - 17:52

oj ta ja presne toto prezivm tiez. ale uz dlho :( dlho som dufala ze u toho chalana mam nadej. to obdobie bolo este fajn. krasne. sme super kamosi, takze je mi s nim uzas. potom som ho dlhsie nevidela a tak som nevyydrzalaa a povedala som mu, ze ja citim nieco ku nemu viac. on vsak bohuzial nie. ma ma vraj naozaj vemi rad ale ako kamaratku. no a ja som hotova z toho. uplne chapem co prezivas. poradit ti neviem. ja sa s nim stretavam. tak isto ho nechcem stratit :( takze rada ziadna, ale mozno ta potesi ze niekto vie, ako sa citis...
0

#16 Užívateľ je offline   mato19 Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP
  • Článkov: 17
  • Dátum registrácie: 12-January 10

Napísal 12 January 2010 - 02:33

necital som vsetkoo nvm ci to uz islo ... ak hej tak sry .. najlepsie je byt s nou zacat co najmenej kym to vsetko opadne ,,, ziadne pisanie ani nic aby ta to kus rpeslo , skus ist s kamosmi vonka kus sa odreagovat popr spoznat aj niaek baby , nikdy nvs kde koho stretnes .....
0

#17 Užívateľ je offline   PEPO1970 Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Článkov: 2
  • Dátum registrácie: 20-January 10

Napísal 20 January 2010 - 08:41

Trvalo to cca 13 mesiacov ...nebolo to jednoduché a prišlo obdobie vianoc, kedy povedala, že ak nemôže byť s bývalím partnerom, ktorý ju opustil kvôli inej tak nechce byť s nikým....city sú v našom.....resp. boli silné a verím, že ešte stále sú, ale akosi tento koniec sa nedá rozchodiť...poradte ako ďalej
0

#18 Užívateľ je offline   Tony_vicks Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 20 January 2010 - 09:50

PEPO1970 said:

Trvalo to cca 13 mesiacov ...nebolo to jednoduché a prišlo obdobie vianoc, kedy povedala, že ak nemôže byť s bývalím partnerom, ktorý ju opustil kvôli inej tak nechce byť s nikým....city sú v našom.....resp. boli silné a verím, že ešte stále sú, ale akosi tento koniec sa nedá rozchodiť...poradte ako ďalej

trocha nechapem, ona na vianoce od teba po vyse roku odisla za byvalim?

0

#19 Užívateľ je offline   PEPO1970 Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Článkov: 2
  • Dátum registrácie: 20-January 10

Napísal 20 January 2010 - 11:22

Nie odo mňa, spolu sme nebývali....každý býval sám.....ale pred vianocami nastal koniec, že ak nemôže byť s bývalým tak nechce byť s nikým......vianoce urobili svoje
0

#20 Užívateľ je offline   Tony_vicks Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 20 January 2010 - 11:30

postav sa teda ktomu egoisticky......ona si ta nazasluzi. Pokial tk velmi chce byvaleho ty to neznenis a radsej teraz a nadobro seknut nez sa trapit. Ty si nic zle asi neurobil. nejak sa nato vykasli, zacni lovit nejaku inu ktora si ta bude viac vazit

0

• (3 Strany)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov