Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: ,,,ako zabudnut co najrychlejsie,,,, - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

• (3 Strany)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

,,,ako zabudnut co najrychlejsie,,,, Ohodnotiť článok: -----

#21 Užívateľ je offline   Malakian Icon

• Skúsený užívateľ
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 348
  • Dátum registrácie: 04-May 07

Napísal 20 January 2010 - 13:27

o par dni to prejde, zazil osm nieco podobne aj ked po dvoch rokoch. najdi si inu babu a vsetko bude este lepsie jak predtym ;)
najvacsia slabost je zaroven aj najsilnejsia zbran cloveka."CIT", cesť vinimkam ;) :D
0

#22 Užívateľ je offline   qwalitka Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Článkov: 8
  • Dátum registrácie: 20-January 10

Napísal 20 January 2010 - 19:27

Pred 4 mesiacmi som sa rozisla s priatelom.Ukončila som to preto,ze som newidela w tom wztahu buducnost.Boli sme spolu 1,5roka,on moj asi 3 waznejsi wztah a ja jeho prwy.Ale ku koncu to bolo strasne hadali sme sa kooli malickostiam,wycital mi ze ho nepocuwam... Vsetko islo dole wodow,preto ze nemal na mna cas. Robil w jednej nemenowaj firme 12 niekedy 24-ky.Chapem,ze o tiez nemal lahke...Lenze on si tam zacal wodit nejake "sleecny".Tusila som to aj bol wideni ludmi ,ktori sa nawzajom nepoznaju,no popieral take nieco!!Klamal mI dokonca sa koli peniazom wyspal so 17 rocnow zabkow:38:,dotycny ma 24rokow a nechcela som tomu werit ze take nieco dokaze sprawit..Je nynfoman ??Wobec to newiem pochopit.. Ale najwiac co ma bolelo a stale boli je to ze som pred 4 rokmi prekonala zapal mozgowych blan a dakujem tam tomu hore ze chodim a zijem.Jedine co mi ostalo ze musim brat lieky na depresiu.Moj milowany ex sa wysmial mojej chorobe cez pokec so slowami,citujem"SI obycajna paranoicka kurwa ktora berie lieky uplne zbytocne pretoze mi wovbec nepomozu!!!!:no::no:To ma ranilo neskutocne a stale to boli,nikdy mi nik take nepowedal !!!
0

#23 Užívateľ je offline   qwalitka Icon

• Nový užívateľ
  • PIP

Napísal 20 January 2010 - 19:31

Teraz je to tak ze sa idem wydawat 13.marca cakam babatko s clowekom ktoreho lubim,stal wzdy pri mne a nebit jeho,asi by som sa s dotycnym este flakala!!je to clowek ktory mi otworil oci!!! dakujem mu za wsetko !!!:angel: moj... Aaaale mam zwlasny pocit w sebe, tesim sa na male strasne aj na swadbu,no w hlawe mam stae mojho ex...prosim poradte mi ci sa mam trapit koli takemu chujowi a ako sa daa najlahse zabudnut?? wiem ze to chce cas!!!!
0

#24 Užívateľ je offline   moonlight Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 295
  • Dátum registrácie: 01-April 08

Napísal 22 January 2010 - 02:13

qwalitka, zblaznila si sa? to bolo prve co mi prislo na mysel po precitani tvojich prispevkov
vravis, ze lubis svojho nastavujecho a tesis sa na spolocne dietatko, tak naco myslis na byvaleho? na takeho, co si ta nevazi? keby mi niekto napisal nieco take, tak s nim uz v zivote neprehovorim! a vobec, po tom vsetkom, co ti urobil???
je mi sice trochu divne, ze ste sa rozisli pred 4 mesiacmi a uz si stihla naplanovat svadbu a vsetko, si rychla :-)
no kazdopadne, ak mas po svojom boku skveleho cloveka ako vravis a dieta na ceste, nemas dost starosti, ale hlavne radosti? ze si na byvaleho este vobec spomenies...
0

#25 Užívateľ je offline   Tigirik Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 874
  • Dátum registrácie: 26-November 07

Napísal 22 January 2010 - 13:14

budem možno trošku zlá..ale povedz mi qwalitka...si si istá že ľúbiš svojho nastávajúceho?...no neviem nezdá sa mi..lebo ak niekto naozaj ľúbi a dokonca čaká s ním dieťa...nikto iný neexistuje..žiadna myšlienka by nemala patriť tomu čo ti ublížil..tvoje myšlienky by mali byť pri tom koho ľúbiš..a preto si nie som istá že to tak je...
už len tým že čakáš bábätko by si mala zabudnúť...a ty sa ešte trápiš?..možno sa netrápiš nad ex ale nad svadbou..skús popremýšľať....
Nehľadaj riešenie na problémy.Problémy riešenie už dávno majú,tak na čo sa trápiť z ich riešením.A ak daný problém riešenie nemá tak načo sa trápiť s hľadaním riešenia ak neexistuje......:yes:-aristoteles-
0

#26 Užívateľ je offline   kubik Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 220
  • Dátum registrácie: 10-January 08

Napísal 22 January 2010 - 13:16

...potom ze zeny vedia co chcu...veru nevedia...ale aj napriek tomu drzim palce:)
Pre svet si možno len jednou osobou, ale pre jedného človeka možeš byť celučičkým svetom!!!
0

#27 Užívateľ je offline   moonlight Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 22 January 2010 - 17:21

vedia chlapi, co chcu??
0

#28 Užívateľ je offline   kubik Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 220
  • Dátum registrácie: 10-January 08

Napísal 22 January 2010 - 18:10

heh cakal som tuto reakciu:)...priznavam je to velmi diskutabilne vyjadrenie, a u obidvoch pohlavi sa najdu vynimky, pre ktore neplati...ale vo vseobecnosti si myslim ze zien s tymto problemom je viac ako muzov...
Pre svet si možno len jednou osobou, ale pre jedného človeka možeš byť celučičkým svetom!!!
0

#29 Užívateľ je offline   qwalitka Icon

• Nový užívateľ
  • PIP

Napísal 23 January 2010 - 09:49

Dakujem za odpowede:)pomohlo mi to....
0

#30 Užívateľ je offline   moonlight Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 23 January 2010 - 18:24

nuz neviem Kubik, ja som zatial stretla az jedneho muza, ktory vie co chce...ale tiez mu to trvalo, kym na to prisiel a vymyslal hluposti...

Qwalitka, nemas za co, na to sme tu, drzime palce
0

#31 Užívateľ je offline   Tony_vicks Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 882
  • Dátum registrácie: 11-April 07

Napísal 23 January 2010 - 20:08

moonlight said:

nuz neviem Kubik, ja som zatial stretla az jedneho muza, ktory vie co chce...ale tiez mu to trvalo, kym na to prisiel a vymyslal hluposti...

preco mam pocit ze viem kto ten clovek je :D
"Dzungla vsetkych ludskych veci je postavena na prchavom okamziku krasy"

Najvacsia strata je ak stratime aj to co sme vobec nemali :crying:
0

#32 Užívateľ je offline   Tigirik Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 874
  • Dátum registrácie: 26-November 07

Napísal 23 January 2010 - 20:10

Keď myslíš seba..no neviem neviem Tony :D
Nehľadaj riešenie na problémy.Problémy riešenie už dávno majú,tak na čo sa trápiť z ich riešením.A ak daný problém riešenie nemá tak načo sa trápiť s hľadaním riešenia ak neexistuje......:yes:-aristoteles-
0

#33 Užívateľ je offline   Tony_vicks Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 23 January 2010 - 20:18

Tigirik said:

Keď myslíš seba..no neviem neviem Tony :D

no tak clovek je tvor omylnyy..... windows este omylnejsi

0

#34 Užívateľ je offline   moonlight Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 25 January 2010 - 08:23

nuz ani ja neviem, ale ak hovoris o sebe, tak sa mylis...a inak o tebe a vymyslani hluposti neviem, budem to musiet z teba nejako vypacit :-)
ktovie, ci Tigrik vie koho mam na mysli?
0

#35 Užívateľ je offline   qwalitka Icon

• Nový užívateľ
  • PIP

Napísal 25 January 2010 - 11:14

Moonlight,,presne to iste ma napadlo ci som normaálna ked myslim na ex:)ked cakam babatko a wydawam sa:)poprawde s mojim nastawajucim prwe 2 mesiace tehotenstwa boli strasne,depky a skoro sme sa rozisli ,koli mojim naladam w tedy som zacala mysliet na ex,newiem preco,,ci clowek az po case zisti co dtratila je mu to luto?? newiem ale ked ma to napadne wzdy si spomeniem na to ako mi ublizil a je to prec:)teraz sa to dawa do sprawnych kolaji s manzelom:)
0

#36 Užívateľ je offline   qwalitka Icon

• Nový užívateľ
  • PIP

Napísal 25 January 2010 - 11:22

Tigrik,moonligt..wela krat som si polozila otazku ci mojho buduceho manzela naozaj lubim,a wzdy ta odpowed bola ano!lubim ho,pozname sa cez 2 roky a odzaciatku sme si hned sadli a rozumeli si,stratawali sa ako kamosi skoro kazdy den i ked ja som mala toho ex a on swoju priatelku..preto ta swadba tak skoro:)keby som newedela co je to za cloweka a mam pochybnosti newydawala by som sa:)aj pre mna sa to wsetko tak rychlo zamotalo ze teraz sa este z toho spametawam,chce to cas,, a na swadbu sa tesim aj sa toho bojim,uz teraz stresujem:)ale musim to wsetko zwladnut....
0

#37 Užívateľ je offline   moonlight Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 25 January 2010 - 19:51

no vidis, lubite sa, rozumiete si, viete co chcete, vsetko je v poriadku...a hlavne ti neublizuje!
stres zo svadby je pochopitelny, ale to zvladnes
tak sa tes a uzivaj si vsetko co mas!
0

#38 Užívateľ je offline   qwalitka Icon

• Nový užívateľ
  • PIP

Napísal 26 January 2010 - 22:51

Veru neublizuje!!tesiim sa ale ako som uz pisala aj sa strsujeeem:)
0

#39 Užívateľ je offline   qwalitka Icon

• Nový užívateľ
  • PIP

Napísal 29 January 2010 - 22:48

o co tomu mojmu ex ide??dozwedela som sa ze stale o mne rozprawa a samozrejme nadawa na mna,,,ale ma take reci ze,,mi rozpara brusko aby som bola zase jeho!pozera si stale moj profil na nete a naposledy ked sme boli w kontakte mi len nadawal do kraw a ,,,,,a dnes mi zawola ci som so s wojim priatelom,ze sa mu nemoze dowolat(poznaju sa)zrazu nechapem to,,,
0

#40 Užívateľ je offline   Tony_vicks Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 29 January 2010 - 23:20

to svedci o jeho nedozretosti ak ma taketo vyhlasenia. Moja rada.. zrusi profil na nete, zmenit cislo mobilu, prerusit akykolvek kontakt a v pripade vyhrazania sa fyzickym utokom mu sucho oznamit ze to moze mat pravnu dohru ako nebezpecne vyhrazanie. Jednym slovom nehrat sa v rukavickach.

0

• (3 Strany)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov