.
Strana 1 z 1
Prosím poradťemi
Napísal 04 January 2010 - 01:09
tak v prvom rade ti chcem vyjadrit lutost nad tym co sa stalo.je fajn ze si si nasla takeho cloveka ale nie vsetko je v jeho silach, vsetko nedokaze, hlavne nie nasledky toho co sa ti stalo. zajdi za psychologom a porad sa snim, ale urcite je aj to pokrok kde si teraz, pretoze urcite vela zien sa z toho tak rychlo nedostane. myslim, ze ten psycholog ak ho ovsem uz nenavstevujes by mohla byt dobra volba. ak ti to pomoze ja som tam tiez chodil aj ked s niecim inym. takze neboj sa a povedz to aj tvojmu partnerovi, ze nech sa tolko netrapi ze vsetko sa da dat doporiadku. vela stastia, snad som aspon trochu pomohol
najvacsia slabost je zaroven aj najsilnejsia zbran cloveka."CIT", cesť vinimkam ;) :D
Napísal 04 January 2010 - 01:43
hm, tazko povedat co by bolo riesenie. Podla mna treba chapat co je uspokojenie. teda neviem co povazujete za sexualne uspokojenie? Netreba sa stale dopracovat k teatralnemu vysledku hodneho hollywodskych scen. Zmysel milovanie je spolocne odovzdanie sa a dovera nieco vasnive a dlhodobe, to mechanicke okolo toho je len nieco vedie k uspokojeniu potrieb jedinca.
Kazdopadne musi to pochopit on ze to co ti robi je dobre a vysldok sa casom dostavi a neni to len jeho chyba. Nemal by sa podcenovat. Ved ruku na srdce urobil kus prace na ziskani si dovery a zlepseni tvojho stavu.
a neposlednom rade musis sa aj sama snazit prezivat milovanie a nielen mrtvo cakat na nieco.
Kazdopadne musi to pochopit on ze to co ti robi je dobre a vysldok sa casom dostavi a neni to len jeho chyba. Nemal by sa podcenovat. Ved ruku na srdce urobil kus prace na ziskani si dovery a zlepseni tvojho stavu.
a neposlednom rade musis sa aj sama snazit prezivat milovanie a nielen mrtvo cakat na nieco.
"Dzungla vsetkych ludskych veci je postavena na prchavom okamziku krasy"
Najvacsia strata je ak stratime aj to co sme vobec nemali :crying:
Najvacsia strata je ak stratime aj to co sme vobec nemali :crying:
Strana 1 z 1

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať