Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: Co dalej?? - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

Co dalej?? Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   Evelin Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 17
  • Dátum registrácie: 04-January 10

Napísal 04 January 2010 - 11:05

Caute,
chcela by som vas poprosit o radu.
Nedavno sa mi stala taka vec, ze boli sme sa vonku bavit na Stefana s kamoskou, a stretla som tam mojho kolegu z prace, o ktorom som ale nevedela ze je z rovnakeho mesta ako ja, pretoze momentalne byva inde a ze dokonca chodil na tu istu strednu skolu... Ja si ho vobec nepamatam on hej a to uz je dobrych 8 rokov...
Nejako sme sa celkom dobre bavili v krcme, pritazlivost bolo citit riadne, dokonca som zistila ze ma celkom dost registroval aj v praci o com som ja ani len netusila :), proste vsetko ako ma byt... potom sme sa este v ten vecer stretli na diske, no a tam to tiez vyzeralo celkom fajn, vymena cisiel atd az sa to zvrtlo aj v nieco viac, proste sme si uzili ale odtial potial, sex nebol.
No a odvtedy nic... ziadne spravy, ziadny telefonat. Ja som sa este ozvala na Silvestra, trochu sme popisali, neutralne..
tak by som vas chcela poprosit ci mam podniknut nejake dalsie kroky alebo sa na to vykaslat? V kazdom pripade sa stretneme v praci a mna napadaju len 2 alternativy:
- bud sa na to vykaslat a uz neriesit vobec
- alebo ho sem tam pozvat na kavu, obed, proste len tak nezavazne, kamaratsky a uvidi sa...
Popravde, netusim o co mu islo, zeby len o to aby si uzil? Este predtym ako sme dorazili na disku, tak sa dost dlho spraval ze akoby nic, venoval sa inym "ctitelkam" az ma to vyprovokovalo na to, aby som bola ja ta akcnejsia...:)
diky
0

#2 Užívateľ je offline   Martin Icon

• Administrátor
  • Icon
  • Skupina: Administrátor
  • Článkov: 657
  • Dátum registrácie: 19-February 10

Napísal 04 January 2010 - 11:51

no bud vie co robi a vie ako ta vyprovokovat, alebo len nemal cas :)

podla mna nemas kam ponahlat
Pridaj sa do našej Facebook skupiny.
0

#3 Užívateľ je offline   Evelin Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP

Napísal 04 January 2010 - 16:09

Takze mam cakat a uvidim jak sa to vyvinie? Alebo? ;-)
0

#4 Užívateľ je offline   Evelin Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP

Napísal 04 January 2010 - 16:22

Alebo ma frajerku a bol to ulet... :(
0

#5 Užívateľ je offline   Malakian Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 348
  • Dátum registrácie: 04-May 07

Napísal 04 January 2010 - 16:48

pozvy ho niekam a zisti to, nemas co stratit, bud je to premakany taktik alebo je zadany a v tom pripade fajny hajzel :D
najvacsia slabost je zaroven aj najsilnejsia zbran cloveka."CIT", cesť vinimkam ;) :D
0

#6 Užívateľ je offline   Evelin Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP

Napísal 04 January 2010 - 16:56

jj dik, skusim to a uvidim... v tom pripade mu to dam ale pekne vyzrat :) az bude slintat :)
0

#7 Užívateľ je offline   Malakian Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 04 January 2010 - 17:00

tak tak treba, treba byt bestia k takym :D a co vies mozno nakoniec skoncite spolu, ale v tom pripade by mal tu taktiku potom trochu zmenit :P
najvacsia slabost je zaroven aj najsilnejsia zbran cloveka."CIT", cesť vinimkam ;) :D
0

#8 Užívateľ je offline   Evelin Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP

Napísal 04 January 2010 - 19:27

diky za rady :) este jedna vec, ak teda prijme moje pozvanie, mam tam vybalit aj to o co mu vlastne ide? Lebo ako poznam chlapov, tak sa bude tvarit ze nic...
0

#9 Užívateľ je offline   Evelin Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP

Napísal 04 January 2010 - 19:43

a este jedna vec, nebude to brat ako natlak?
0

#10 Užívateľ je offline   Malakian Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 05 January 2010 - 00:33

tak nanho netlac ale dostan to z neho zenskymi zbranami, urcite neodola :D a potom budes vediet oco mu islo ;)
0

#11 Užívateľ je offline   dvojkatrojka Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Článkov: 4
  • Dátum registrácie: 05-January 10

Napísal 09 January 2010 - 12:42

ahoj, práve prežívam niečo veľmi podobné. A ak ti môžem poradiť vôbec nezaberie keď budeš veľmi milá a dobrá práve naopak.Buď drzá, ale tak zdravo, provokuj, provokuj, provokuj. Stavaj natom čo vieš a čo ste spolu zažili. Treba chovať červíka v hlave:-) Buď sa chytí alebo nie. Ak áno, si na dobrej ceste, no ak nie rýchlo sa na neho vykašli, pretože ako napísal Malakian bude to fajný hajzel, ktorý si len užil a utužil tvoje ego. Od takých chlapov ruky preč.
0

#12 Užívateľ je offline   king265 Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 354
  • Dátum registrácie: 09-January 09

Napísal 11 January 2010 - 18:36

presne bud trosku odmerana a arogantna...ale samozrejme s mierou nech si nemysli,ze si nejaka harpia :D provokuj ho ako sa len da a ak nieco chce tak neodola...niekto neodola a uz vobec nie ak ma zaujem...tak "lovu zdar" ;-)
je lepšie umrieť pre niečo ako žiť pre nič...
0

#13 Užívateľ je offline   Evelin Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP

Napísal 18 January 2010 - 20:37

Diky chlapi, tak dnes som bola prvykrat v praci, kde sme boli konecne spolu.. najprv nic, tak som sa nastvala a sla som s jednym kolegom na kavu, okolo neho... a akonahle som sa vratila, uz mi blikala sprava... ze kedy dame to kafe, aby som mu porozpravala ako bolo na lyzovacke... Len tak pre info, ja som mu este napisala pred mojim odchodom do Talianska, som bola v praci 7 a 8 januara, a on tam nebol.. tak som mu napisala spravu, ze co to je toto za flakanie sa, a ze teda som chcela dat kavu pred mojim vyletom... tak mi odpisal ze po navrate. a dnes som to aj mala. Tak drzte paste, zajtra ideme na kafe... a idem pouzivat nase drze zenske zbrane ;-))
0

#14 Užívateľ je offline   king265 Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 354
  • Dátum registrácie: 09-January 09

Napísal 19 January 2010 - 15:38

no tak good luck :D
je lepšie umrieť pre niečo ako žiť pre nič...
0

#15 Užívateľ je offline   Evelin Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP

Napísal 20 January 2010 - 19:41

zdravim vas, takze kafe sa vcera uskutocnilo. ale boli to len take kecy o nicom a bolo v praci... ani z toho nevyplynulo ziadne dalsie mozne stretko z jeho strany.. da sa povedat ze som bola trochu nesvoja, zalezi mi na nom viac ako som si myslela (do kelu, nie dobre), mozno to aj videl, ale bola som trosku odmerana...
a dnes ked som sla okolo tak pre istotu z jeho strany ziadny ocny kontakt nic... neviem co si mam o tom mysliet, mam podniknut nejaky dalsi krok? Pohravam sa s myslienkou nejakym sposobom sa ho spytat na kafe niekde inde, ako mimo prace aby som zistila ako zareaguje, co myslite??? Netusim ci som mu teda lahostajna alebo sa nevie rozhybat alebo nema zaujem.. Vcera aj predvcerom, pred stretkom vysmiaty vzdy a teraz toto nic. zeby som ho odradila?
Inak z tej nasej konverzacie nejako nevyplynulo, ze ci ma frajerku alebo ne, skor by som povedala ze nie..

posledna otazka, myslite si ze chlapa (tento je mladsi, o nejaky rok) moze odradzat ak je zena sebavedoma, a vie co chce, je samostatna atd?? Diky
0

#16 Užívateľ je offline   kubik Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 220
  • Dátum registrácie: 10-January 08

Napísal 20 January 2010 - 21:36

tak k tej tvojej otazke...sebavedomie u zeny ma neodradza ak pravdaze nie je prehnane a je na nie com postavene...a to ze je samostatna a vie co chce je uz ako bonus...len nie som isty, ci zeny vobec vedia co chcu:(
Pre svet si možno len jednou osobou, ale pre jedného človeka možeš byť celučičkým svetom!!!
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov