Strana 1 z 1
Zvlastne
Napísal 04 January 2010 - 16:58
no a opat to namna doslo. dnes mi priatelka napisala, ze ma nechce tahat a bolo by lepsie keby sme boli len kamarati. na silvestra bola odcestovana prec, boh vie ci tam niekoho poriesila abo co. ani nejde mi tak o nejake citove sklamanie alebo zarmutenie ci ako to mam nazvat, skor ma stve ten pristup, ze par hodin pred silvestrom hovori neskutocne veci, sak to pozname a ako sme uz v novom roku, vstko sa zmeni. inak dnes ma narodeniny a napisala mi to akurat nane. mam k nej teraz dost nechut. chcela sa otom porozpravat na nete ael jasne som ju odbil, ze pockam pokym sa stretneme. a este ma sere ze mam pritom taky pokoj na dusi :D akurat mam chut jej ukazat fuckera otocit sa a odist prec, nech vie oco prisla. som divny ci vsetci okolo mna su divny? :D
najvacsia slabost je zaroven aj najsilnejsia zbran cloveka."CIT", cesť vinimkam ;) :D
Napísal 05 January 2010 - 15:39
fuu, dokonca sa to vyvinulo dost odlisne ako som cakal. uz si nasla noveho frajera. skoro ma to zabilo :D , mam problem s hladinou adrenalinu v krvy a tato sprava ma skoro jebla o zem. dnes sa snou mozno stretnem. potrebujem radu. po a)mam jej vsetko vyhadzat na oci a poslat do pice? po b) mam to nehat tak odist a vymazat si ju zo zivota c) mam sa nieco este pokusit?
ide o to ze ju poznam velmi dlho, vela premna znamena a vela sme toho prezili. preto mam v sebe taky vnutorny boj a neviem sa akosi rozhodnut ako to riesit. a prepacte za moje expresivne slova ale neda mi to teraz
ide o to ze ju poznam velmi dlho, vela premna znamena a vela sme toho prezili. preto mam v sebe taky vnutorny boj a neviem sa akosi rozhodnut ako to riesit. a prepacte za moje expresivne slova ale neda mi to teraz
najvacsia slabost je zaroven aj najsilnejsia zbran cloveka."CIT", cesť vinimkam ;) :D
Napísal 05 January 2010 - 17:14
no kazdopadne najrozumnejsia je moznost B.. len tak jej ukazes ze mozno fakt prisla o niekoho vzacneho.. ked jej to vykricis budes za chudaka co sa s tym nevie zmierit a ked sa o nieco pokusis bude sa ti smiat za chrbtom.. a uprimne cudujem sa ze ta nechala lebo podla toho co pises ju mas ( resp. mal si ozaj rad ) a asi si ta ozaj nezasluzi
Napísal 06 January 2010 - 01:34
no hej to by oblo najlepsie ale uz som jej stihol do telefonu rozne vulgarne veci povedat :D lutujem to iba preto co ste vyssie napisali, nie koli nej...no nic zajtra by som sa snou mal stretnut tak to stretnutie ukoncim na urovni aby som z toho vysiel ako jediny vitaz ja
Napísal 07 January 2010 - 13:08
no tak uz to mam zasebou, nakoniec to bolo az dnes doobedu a este po dost narocnej noci :D ale myslim ze som to zvladol v pohode. aj ked to bolo tazke tvarit sa prinej vyrovnane a rozumne, no zvladol som dalsiu skusku od zivota. A samozrejme som jej dal pocitit co spravila a oco prisla.
Napísal 07 January 2010 - 15:55
tak gratulujem, je to dobre ze si to takto rozumne dokazal..
ja som sa tesila na toho svojho kolegu, ze bude v praci a teda nieco skusim a vyzera to tak ze sa mu dovolenka natiahla aj na tieto 2 dni :( no a buduci tyzden som cely prec, takze sanca ze sa znovu uvidime a budeme mozno komunikovat je az 18.januara :(
co nie je moc dobre.. mam mu napisat nejaku sms alebo mail, taky len tak dopohody alebo to nemam riesit?
Ide mi o to, ze co ak ta vsetko za taky dlhy cas ochladne a uz nemusi mat zaujem..
ja som sa tesila na toho svojho kolegu, ze bude v praci a teda nieco skusim a vyzera to tak ze sa mu dovolenka natiahla aj na tieto 2 dni :( no a buduci tyzden som cely prec, takze sanca ze sa znovu uvidime a budeme mozno komunikovat je az 18.januara :(
co nie je moc dobre.. mam mu napisat nejaku sms alebo mail, taky len tak dopohody alebo to nemam riesit?
Ide mi o to, ze co ak ta vsetko za taky dlhy cas ochladne a uz nemusi mat zaujem..
Napísal 07 January 2010 - 16:08
myslim ze taky nezavazny mail noc nepokazi,ale zas ak to je to prave tak to kludne pocka a neochladne len kvoli cca 10 dnom este, cize zhrnute ak ma zaujem tak bude mat zaujem aj potom. Ved uz nieste nastrocny :D
"Dzungla vsetkych ludskych veci je postavena na prchavom okamziku krasy"
Najvacsia strata je ak stratime aj to co sme vobec nemali :crying:
Najvacsia strata je ak stratime aj to co sme vobec nemali :crying:
Napísal 08 January 2010 - 14:52
tak tak.trpezlivost ruze prinasa.skor som sa nezucastnil tak for malakian: gratulujem k dobremu rozhodnutiu a zvladnutiu situacie a k evelin ten tvoj kolega je tvoje prekliatie.uz by to chcelo pohnut sa niekam nech to naberie nejaky smer :D drzim palce :D :D :D
je lepšie umrieť pre niečo ako žiť pre nič...
Napísal 12 January 2010 - 02:23
for malakian : tuto radu mi dal jeden znamy ked sa somnou ta baba rozisla .. "nic nekonaj pod emociami " lahko sa to pise , tahsie robi ale je to pravda .. som rad ze som neurobil to co som chcel ... este aj chcem ale necham to az na ptm ked uz budem mat cistu hlavu .. myslim ze tato rada je dobra pre kazdeho ,,, a pre evelin : myslim ze by mal prvy krok urobit chlap , ak mu napises daco vyciti ze ho nenechas iba tak a ak je svina tak to zneuzije .. skus nechat tomu volny priebeh ,,, ak bys i ho nahodou spolocnu cestu domov abo daco take tak niaka kava neuskodi , len skus to nechat nanho ,,, ak z toho daco chce tak sa ozve
Napísal 12 January 2010 - 02:41
tak dik ale moj problem je uz nejaky ten den vyrieseny a da sa povedat, ze premna dopadol este celkom dobre. ale tka nied nad uvazene konanie, hlavne v takych situaciach, kde by clovek najradsej zabijal
Strana 1 z 1

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať