Ahoj,
som z BB mam cerstvych 25, so zivotom sa len zacinam zoznamovat a rada by som sa zoznamila s milim peknym nenarocnym chlapom s ktorym by ten život aj za niečo stál. Nebud ale prosim ta konzervativny suchár s vyskou 168 cm :-D
Strana 1 z 1
som sama :(
Napísal 09 January 2010 - 19:56
Ja ti nijak nepomozem, ale ked som si precital tie tvoje riadky tak som si neviem preco spomenul na jeden inzerat, tak sa snad aspon zasmejes. Mlady vesely chalan s chutou do zivota hlada starsieho chlapa fungujuceho nejaky rok v manzelskom zvazku, ktory by ma od manzelstva odhovoril :)
Napísal 10 January 2010 - 18:39
begbeee said:
A taká kočka má problém nájsť si dobrého chlapca? :huh:
ako nebudem nejak kazit predstavi ale postavila si zle podmienky. ked napise ze nechce suchara z vyskou 168cm... tym si odpicne velke mnozstvo adeptov co by jej aj vyhovovali, mna moja tiez napoprve odpinkla stym ze som pre nu nizky..... a teraz uz len dakuje bohu ze som to nevzal vazne.
komplikovany said:
Ja ti nijak nepomozem, ale ked som si precital tie tvoje riadky tak som si neviem preco spomenul na jeden inzerat, tak sa snad aspon zasmejes. Mlady vesely chalan s chutou do zivota hlada starsieho chlapa fungujuceho nejaky rok v manzelskom zvazku, ktory by ma od manzelstva odhovoril :)
tento joke nema chybu :D
"Dzungla vsetkych ludskych veci je postavena na prchavom okamziku krasy"
Najvacsia strata je ak stratime aj to co sme vobec nemali :crying:
Najvacsia strata je ak stratime aj to co sme vobec nemali :crying:
Napísal 11 January 2010 - 09:29
Tony_vicks said:
ako nebudem nejak kazit predstavi ale postavila si zle podmienky. ked napise ze nechce suchara z vyskou 168cm... tym si odpicne velke mnozstvo adeptov co by jej aj vyhovovali, mna moja tiez napoprve odpinkla stym ze som pre nu nizky..... a teraz uz len dakuje bohu ze som to nevzal vazne.
Hehe, no moja má 183 a ja tak 188 a povedala, že nižšieho chlapa ako je ona by v živote nechcela - kámo veď ja nemám skoro na koho žiarliť :blink: :D
Ale je pravda, že niektoré takéto podmienky sú zavádzajúce. Ak by bol úúúúplne dokonalý, chcem vidieť, že ho odpinká lebo má 168 cm.
Veď 185 cm dement je lepší ;-)
Môj názor je jediný správny!
Napísal 24 June 2010 - 13:00
wodienka, on 07 January 2010 - 12:41, said:
Ahoj,
som z BB mam cerstvych 25, so zivotom sa len zacinam zoznamovat a rada by som sa zoznamila s milim peknym nenarocnym chlapom s ktorym by ten život aj za niečo stál. Nebud ale prosim ta konzervativny suchár s vyskou 168 cm :-D
Mám 180 a 80 váhu a viem Ťa potešiť aj niečo naučiť
Strana 1 z 1

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať