Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: nemozem spat - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

• (2 Strany)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

nemozem spat Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   Malakian Icon

• Skúsený užívateľ
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 348
  • Dátum registrácie: 04-May 07

Napísal 11 January 2010 - 05:02

mam strasny problem poslednu dobu zaspat. lezim niekedy aj do siedmej rana len tak v posteli a az potom zaspim. o tom ze nemozem spat svedci aj cas kedy pisem tento prispevok. mam vela myslienok v hlave ktorych sa neviem zbavit. skusal som alkohol a po takej bujarej noci som nemal problem spat, ale zas stale sa pit neda. Nema niekto nejaky trik ako rychlo zaspat? potom prespim pol dna a ajtak som unaveny a zacina mi teraz skola a nebolo by to odveci vyspat sa poriadne. vopred dakujem ;)
najvacsia slabost je zaroven aj najsilnejsia zbran cloveka."CIT", cesť vinimkam ;) :D
0

#2 Užívateľ je offline   jojkoz Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 59
  • Dátum registrácie: 02-May 08

Napísal 11 January 2010 - 10:09

Mnoo - najdi si poriadnu babu ;)

Ale jednoduchsie su tabletky na zaspanie ( nie na spanie ;) )
0

#3 Užívateľ je offline   Malakian Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 11 January 2010 - 15:11

tym tabletkam som pochopil ale co stym ma poriadna baba? :D
najvacsia slabost je zaroven aj najsilnejsia zbran cloveka."CIT", cesť vinimkam ;) :D
0

#4 Užívateľ je offline   komplikovany Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Článkov: 6
  • Dátum registrácie: 04-June 08

Napísal 11 January 2010 - 15:47

mozno ta ma ovalit tlcikom na maso :D
0

#5 Užívateľ je offline   Malakian Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 11 January 2010 - 23:11

myslim ze namna by ani ten tlcik nezabral, skor poriadne velke kladivo :D
0

#6 Užívateľ je offline   mato19 Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP
  • Článkov: 17
  • Dátum registrácie: 12-January 10

Napísal 12 January 2010 - 02:51

skus sa nad tymi myslienkami pozamyslat . preco an to myslis ..... alebo sa sksu o tom z niekym porozpravat ,, ja som tiez povaha ze vsetko drzim v sebe ale nazro druhych ti velmi pomoze ... u mnaa to bolo tak ze som mal totalne na nic naladu .... napisal som kamaratovi co je vo veci a dvoma spravami som mal dorbu naladu ...
0

#7 Užívateľ je offline   Malakian Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 12 January 2010 - 03:16

umna je to komplikovane, mam toho vela v hlave coho sa tak hlako nezbavim, casom to mozno prejde ale spanok by mi bodol hlavne teraz pred skuskami. a k tym komos, je fajn sa vyrozpravat, ale niektore veci je lepsie ked si clovek necha preseba.
0

#8 Užívateľ je offline   moonlight Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 295
  • Dátum registrácie: 01-April 08

Napísal 12 January 2010 - 08:01

tak skus dennik :-)
vazne, ak sa nevies zbavit myslienok a nechces sa nikomu zverit, tak si ich skus napisat, len tak pre seba, potom ich odloz a nechaj tak, viac neries a vrat sa do postele, mozno pomoze...hlavne ak si to neskor precitas, tak ich budes vidiet v inom svetle
ja sa takto zverujem do mailu sestre alebo kamoske a dobre mi to padne
niezeby by som tym dokazala uplne vypnut myslenie, s tym mam problem, hlavne, ak som dlhodobo s niecim/niekym nespokojna ci ma nieco trapi
no bez kvalitneho spanku to jednoducho nejde a preto treba skusit hocico co k nemu pomoze
najhorsie je lezat v posteli a pokusat sa zaspat, to nikdy nefunguje - a tiez ziadne pozeranie na hodiny
radsej vstat a urobit nieco - napr. nieco, do coho sa ti dlho nechcelo a potom sa vratit do postele
takisto pomahaju ritualy pred spankom a rozne formy relaxu, priprava na spanok - ci uz horuci kupel, citanie knihy, relaxacna hudba alebo nejaky oddychovy film...hocico prijemne pohodove, co odputa myslienky...a este cerstvy vzduch, hlavne teraz v zime taka studena prechadzka prijemne unavi :-)
viac tipov ma nenapada, dufam, ze ti nieco z toho pomoze alebo ta inspiruje k vlastnemu napadu, ako sa dobre vyspat :-)
0

#9 Užívateľ je offline   jojkoz Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 59
  • Dátum registrácie: 02-May 08

Napísal 12 January 2010 - 10:02

Malakian said:

tym tabletkam som pochopil ale co stym ma poriadna baba? :D

Pretoze predpokladam ze istu pricinu na nespavosti ma tvoj nedavny rozchod - ked si najdes novy "objekt" s ktorou sa budes citit dobre - tak sa to vyriesi ;)

( a ked bude "poriadna" - tak ta unavi tak ze budes rad ze mozes spat :))) )
0

#10 Užívateľ je offline   Malakian Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 12 January 2010 - 14:41

no tak teraz uz tomu chapem a snazim sa stym nieco robit aj ked nemam moc casu. tak dakujem vam za rady pokusim sa dat nejako dokopy nech ma nevyhodia zo skoly :D
0

#11 Užívateľ je offline   moonlight Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 17 January 2010 - 07:39

Malakian, ani som nehladala, ale nasla...vyskusajme, ci nas to uspi alebo aspon upokoji :-)

http://www.youtube.c...h?v=ETvFnLg0hXU

a inak este ma napadla akupunktura, ale to je na SK asi draha metoda...

Tento článok bol upravený moonlight: 17 January 2010 - 07:41
Reason for edit: zabudnuty link

0

#12 Užívateľ je offline   Malakian Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 19 January 2010 - 00:34

ja som nasiel fakt super medicinu, kazdy vecer ked idem von vypijem si tak potom spim ako batola :D takze neostava mi nic ine ako pit kazdy vecer, zatial to neje problem, no ale asi dlho by som tak nevydrzal :D
0

#13 Užívateľ je offline   moonlight Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 19 January 2010 - 08:32

ale po alkohole nemozes mat kvalitny spanok, pretoze alkohol povzbudzuje...teda ja sa tiez citim ospala, ale zobudim sa tak kazde dve hodiny a zase som len unavena...
0

#14 Užívateľ je offline   Malakian Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 19 January 2010 - 13:24

tak ja urcite nie, vcera som si vypil a tak krasne ako som sa dnes vyspal som nespal ani nepamatam. ako babätko odkedy som lahol az do rana a aj sa citim vyspaty. som rad ze som nasiel liek na spanok len aby sa z neho za cas nestal jed :D
0

#15 Užívateľ je offline   moonlight Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 19 January 2010 - 18:57

no tak si to uzi, ale s mierou! :-)
0

#16 Užívateľ je offline   Terrorrunner Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 220
  • Dátum registrácie: 13-April 10

Napísal 22 September 2010 - 22:51

Ja nemozem tiez spavat. Z alkoholu je mi zle a dennik ma nebavi. Potreboval by som neaky prirodny liek na spanie ( nie tabletky)

Malakian- ako si to nakoniec vyriesil? stale chlasces? :D
"Ponúkať priateľstvo tomu, kto chce lásku, je ako dávať chlieb tomu, čo umiera smädom."
0

#17 Užívateľ je offline   Malakian Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 22 September 2010 - 23:04

chlastal som v kuse pol roka az ma to prestalo bavit :D ale za ten cas sa mi moj spanok napravil a funguje v pohode,lahnem a spim :D len rano sa mi nechce vstavat :P
0

#18 Užívateľ je offline   Terrorrunner Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 220
  • Dátum registrácie: 13-April 10

Napísal 26 September 2010 - 23:22

No tak uz som skusal vselico, teraz pred spanim pozeravam filmy, ktore som uz videl. Tak ked uz viem o com su, lahsie zaspim :)
"Ponúkať priateľstvo tomu, kto chce lásku, je ako dávať chlieb tomu, čo umiera smädom."
0

#19 Užívateľ je offline   Malakian Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 27 September 2010 - 12:42

no filmy, poradim ti takto. daj si jedno pivko pred spanim a zaspis ako dudok. a k tomu po pive sa perfektne spi ;) mozno pomoze. ja si dam par piva v bare a uz ma taha preto to musim kombinovat s tvrdym :D
0

#20 Užívateľ je offline   (Maxo) Icon

• Pokročilý člen
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 89
  • Dátum registrácie: 03-August 10

Napísal 28 September 2010 - 11:27

Zobraziť článokMalakian, on 27 September 2010 - 12:42, said:

no filmy, poradim ti takto. daj si jedno pivko pred spanim a zaspis ako dudok. a k tomu po pive sa perfektne spi ;) mozno pomoze. ja si dam par piva v bare a uz ma taha preto to musim kombinovat s tvrdym :D

Povedzme ze 2-3 pivka na vecer stacia aby som zaspal, potom ma tento spas vyjde na 50-80 € mesacne .. :o ..to je moc :lol: Ale to ratam aj to ze ja mam kazdy vecer problem zaspat, nwm jak vy :mellow:
0

• (2 Strany)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov