Strana 1 z 1
ako na zoznamenie cez internet
Napísal 12 January 2010 - 22:46
ak by sa dalo vzdy je lespie osibnny kontakt teda na niakej diske abo tam kde sa to hmiri babami ... a ak uz cez net skus trebars anjst miestnost na ppokeci s tvojimi zalubami a neviazane zacat pisat s babou o zalubach a tak . proste sa do nicoho sa neponahlaj , dobre nikomu neujde ...
Napísal 13 January 2010 - 08:27
Orginalita, orginalita a ešte raz orginalita.
Na internete musíš zaujať. Kultové filmy, dobré knižky a tú správnu hudbu pozná každý. To nie je zaujímavé.
Ďalej - pri všetkej úcte napísal si 3 vety a v jednej z nich si nezabudol zdôrazniť, že si manažér oddelenia - ak sa na to snažíš zbaliť dievča, tak good luck, ale tipujem to na zlatokopku. Nehovoriac o tom, že dnes je aj manažér logistiky skladník, alebo office manager "normálny" referent obchodného oddelenia.
Ak máš netradičné koníčky skús to otočiť týmto smerom...
Každá žena niečo očakáva, ak to na nete dokážeš odhadnúť a trafiť sa do toho, si veľmi blízko reálneho rande, ktoré môžeš niesť v podobnom duchu a tralalá ani sa nenazdáš a je z toho normálny vzťah :39:
Na internete musíš zaujať. Kultové filmy, dobré knižky a tú správnu hudbu pozná každý. To nie je zaujímavé.
Ďalej - pri všetkej úcte napísal si 3 vety a v jednej z nich si nezabudol zdôrazniť, že si manažér oddelenia - ak sa na to snažíš zbaliť dievča, tak good luck, ale tipujem to na zlatokopku. Nehovoriac o tom, že dnes je aj manažér logistiky skladník, alebo office manager "normálny" referent obchodného oddelenia.
Ak máš netradičné koníčky skús to otočiť týmto smerom...
Každá žena niečo očakáva, ak to na nete dokážeš odhadnúť a trafiť sa do toho, si veľmi blízko reálneho rande, ktoré môžeš niesť v podobnom duchu a tralalá ani sa nenazdáš a je z toho normálny vzťah :39:
Môj názor je jediný správny!
Napísal 15 January 2010 - 11:19
emanix said:
Caute vsetci! :-)
Ako by ste sa zoznamovali s babou cez net? Kde by ste ju skusili najst? Skusal som zoznamka.sk, ale tam toho nejak moc zaujimaveho nie je. Skusal som pisat na pokeci babam, ale su tam len same brzdy - ale mozno som hladal zle. :-)
Takze ako by ste na to sli?
Pripadne, ak je tu nejaka baba z BA, tak nech mi napise na eemanix@gmail.com nieco o sebe. Ja mam pomaly 25 a pracujem, ako manazer oddelenie v jednej spolocnosti. :-)
Ako by ste sa zoznamovali s babou cez net? Kde by ste ju skusili najst? Skusal som zoznamka.sk, ale tam toho nejak moc zaujimaveho nie je. Skusal som pisat na pokeci babam, ale su tam len same brzdy - ale mozno som hladal zle. :-)
Takze ako by ste na to sli?
Pripadne, ak je tu nejaka baba z BA, tak nech mi napise na eemanix@gmail.com nieco o sebe. Ja mam pomaly 25 a pracujem, ako manazer oddelenie v jednej spolocnosti. :-)
uz riadne davno som tu jeden linka daval ohladom tejto tematiky, a po troche hladania som ho nasiel zas
http://www.zoznamky.sk/zoznamka/
precitaj si to. nic to sice nezarucuje, ale snad sa niektorych veci vyvarujes.
podla mna je velmi dolezite o sebe prezradit menej a potom a dana nadejna priatelka prejavi zaujem sa odhalovat, vzdy to treba tak urobit aby bola zvedava aby ona zistovala (treba mat o sebe tajomstva... to nas robi lakavejsimi) pokec je miesto kde sa da najst,ale je tam strasne vela balastu deti uchylov brzd atd. Ja som svoju na "Unisteri" soc sieti pre vysokoskolakov. Ale za celkom vhodne povazujem ak mas nejaky sport alebo zalubu a vramci toho sa zoznamovat (napr u nas v streleckom klube je zopar peknych bab a keby bol volny urcite by som zacal balit niektoru odtialto :P )
netreba to vzdavat ale toto je o nahode a je to na dlhe trate
"Dzungla vsetkych ludskych veci je postavena na prchavom okamziku krasy"
Najvacsia strata je ak stratime aj to co sme vobec nemali :crying:
Najvacsia strata je ak stratime aj to co sme vobec nemali :crying:
Napísal 18 January 2010 - 19:00
begbeee said:
Orginalita, orginalita a ešte raz orginalita.
co je spravna hudba,dobre knihy..pre kazdeho je to nieco ine.aj o tom sa da bavit.to,ze on pocuva inu hudbu ako ona,neznamena,ze si nesadnu.i ked samozrejme,je vacsia pravdepodobnost,ze viac si budu rozumiet ak budu mat radi podobne filmy,hudbu....
a k tej originalite...mnohi som mnou zacinaju rozhovor,ze ako sa mam,odkial som,vek,co studujem...to nie je originalne,ale casom sa mnohi chytia celkom dobre,aj ked zacali takto blbo.a niekedy to byva aj tak,ze on sa snazi byt originalny,poviem si,ze hmmm extra trieda a nakoniec zistim,ze je nic moc. to ci zaujmes nezavisi od jednej otazky ci jednej vety,ale od celeho rozhovoru s nou,o tom o com pises,ako pises...tam sa ukaze na akej urovni clovek je a ci vie zaujat.nemozem niekoho odpisat hned po troch vetach aj ked v nich napisal,ze ma 25 a je manazer. mozno to nie je naj zaciatok,ale treba dat sancu kazdemu,nech sa prejavi.
Napísal 19 January 2010 - 11:24
Marion said:
co je spravna hudba,dobre knihy..pre kazdeho je to nieco ine.aj o tom sa da bavit.to,ze on pocuva inu hudbu ako ona,neznamena,ze si nesadnu.i ked samozrejme,je vacsia pravdepodobnost,ze viac si budu rozumiet ak budu mat radi podobne filmy,hudbu....
To ťa môže zaujať akurát tak vo fáze "óóó, aj tebe sa páči tá pesnička? Aj ty si videla ten skvelý film?" ale reálne je to na nič. To či majú radi alebo nemajú radi spoločnú hudbu, filmy vzťah alebo reálne spolužitie nijako neovplyvňuje. Ale skús si zobrať len takého poľovníka, ako jeho koníček ovplyvňuje vzťah...
Marion said:
a k tej originalite...mnohi som mnou zacinaju rozhovor,ze ako sa mam,odkial som,vek,co studujem...to nie je originalne,ale casom sa mnohi chytia celkom dobre,aj ked zacali takto blbo.a niekedy to byva aj tak,ze on sa snazi byt originalny,poviem si,ze hmmm extra trieda a nakoniec zistim,ze je nic moc. to ci zaujmes nezavisi od jednej otazky ci jednej vety,ale od celeho rozhovoru s nou,o tom o com pises,ako pises...tam sa ukaze na akej urovni clovek je a ci vie zaujat.nemozem niekoho odpisat hned po troch vetach aj ked v nich napisal,ze ma 25 a je manazer. mozno to nie je naj zaciatok,ale treba dat sancu kazdemu,nech sa prejavi.
Skús napísať tisícim ľudom "Ako sa máš" na pokeci (bez fotky) a tisícim napíš niečo orginálne čo reaguje trebárs na ich profil (bez fotky píš aj teraz), garantujem, že budeš mať vyššie percento odpovedí z druhej tisícky.
A k poslednej vete, ja nie som samaritán aby som dával šancu každej ktorá mi napíše na pokeci a najmä keď ma nezaujala po troch vetách. Žijeme rýchlo, nie každý ma čas vypisovať s neznámymi ľudmi na pokeci a zisťovať aký v skutočnosti sú...
Môj názor je jediný správny!
Napísal 19 January 2010 - 13:39
osobne som spoznal na nete niekolko dievcat, dve znich boli mijimi priatelkami celkom slusnu dobu, no urcite som si snimi nezacal pisat s cielom aby som ich zbalil. pride to vtedy ked to clvoek najmenej caka, takze ak si chces nejaku najst zacni si pisat a pisat ak ta to bavi, skymkolvek a ocomkolvek a nikdy nevies co z toho bude. zabudni ta typy co a ako pisat, aky mas byt, lebo potom v realnom svete vyhoris. bud sam sebou, ak niesi prave nejaky zahadny typ ktory je uplne odlisny od ostatnych v tom pripade musis asi trosku viac zaujat krasou :D. umna to je presne naopak takze ja si babu na prvy pohlad len tak neziskam :D vela stastia ;)
najvacsia slabost je zaroven aj najsilnejsia zbran cloveka."CIT", cesť vinimkam ;) :D
Napísal 19 January 2010 - 22:24
begbeee said:
To ťa môže zaujať akurát tak vo fáze "óóó, aj tebe sa páči tá pesnička? Aj ty si videla ten skvelý film?" ale reálne je to na nič. To či majú radi alebo nemajú radi spoločnú hudbu, filmy vzťah alebo reálne spolužitie nijako neovplyvňuje. Ale skús si zobrať len takého poľovníka, ako jeho koníček ovplyvňuje vzťah...
Ano,ja viem,ze realne je to na nic a ze to nie je pre vztah rozhodujuce.Len som to myslela tak,ze aj o tom sa mozes bavit...nie ze na zaklade toho si ja teraz budem hladat niekoho kto ma rad presne taku istu hudbu ako ja,lebo ak ju nebude mat rad,tak kalsem na neho :D
Strana 1 z 1

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať