Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: mam sa snažiť zachranit to? - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

mam sa snažiť zachranit to? Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   katie Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 2
  • Dátum registrácie: 13-January 10

Napísal 13 January 2010 - 13:27

Ahojte, prosím vás o radu. Nedávno som sa rozišla s priatelom:(, stále mi chýba a musím mysliet len nato ako to dat znova dokopy. Problem je v tom, ze uz sme sa parkrat predtym rozisli. Milujem ho, ale niekdy cas radsej travim s priatelmi a hlavne teraz na konci som im davala prednost..Uz sme sa raz koli tomu rozisli a znova dali dokopy a bolo to fajn, no teraz ku koncu znova som uprednostnovala ine veci pred nim. Vzdy som si myslela ze priatelia su dolezitejsi ako frajeri..Teraz som prvykrat pochopila, ze ich mozem mat aj miliardu, ale on jediny mi bude stale chybat..Viem, ze ma miluje a nechcem mu preto ublizovat tak neviem ci ho mam poprosit este o jednu sancu alebo to nechat tak?:(.. Bojim sa, ze na zaciatku by to bolo znova fajn a ku koncu by ma zas chytili moje maniere.. Myslite, ze si zasluzim este sancu? Boli sme spolu rok a par dni.. Rozisli sme sa cez sms a nerozpravali sme sa o tom.. Mame sa este stretnut, neviem ci mam nanho vybalit moju otazku ci mi da este sancu. Tak si rada precitam vas nazor...
0

#2 Užívateľ je offline   Belphegor Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 292
  • Dátum registrácie: 09-January 09

Napísal 13 January 2010 - 14:58

no newiem mas to ako nejaku vec ktoru raz rozbijes zlepis rozbijes zlepis a tak ono potom to uz neni take aj ked sa mozno milujete proste kamosi su podla mna prvorady bo ak sa na nich vykasles a chalan Ta necha tak co potom???...nenapisala si vek....
0

#3 Užívateľ je offline   jankaa Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 89
  • Dátum registrácie: 22-November 07

Napísal 13 January 2010 - 16:25

a prečo nechodíš za kamošmi s ním ??? ja som mala kopu kamošov a ked som sa dala dokopy s frajerom tak som ich všetkych pozoznamovala a teraz ked chcem byt s kamosmi tak ideme spolu von....
0

#4 Užívateľ je offline   katie Icon

• Nový užívateľ
  • PIP

Napísal 13 January 2010 - 17:37

no podla mna pomoze iba ked sa porozpravame.. sice to sa my o takych vaznych veciach asi nevieme=/.. asi to uz naozaj nebude ako predtym, no teraz si uvedomujem aj ze ak ho nechcem stratit musim sa snazit a nenechavat vsetko nanho .. mozno to bude aj lepsie.. a mam 18rokov
0

#5 Užívateľ je offline   king265 Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 354
  • Dátum registrácie: 09-January 09

Napísal 13 January 2010 - 18:13

ako nic v zlom ale tipoval som,ze mas menej...prepac a neuraz sa ale pride mi to take detinske no...ale je pravda ze u bab 18 aspon podla mna je problemovy vek...no neviem ci si zasluzis dalsiu sancu...s kamaratmi mozes chodit aj s nim nie?ved to snad nieje problem a nehanbis sa zanho :D tak ak ho mas fakt rada a chces aby to fungovalo skus.ak nie tak nie.good luck... :D
je lepšie umrieť pre niečo ako žiť pre nič...
0

#6 Užívateľ je offline   AnTiLoVe Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Článkov: 3

Napísal 13 January 2010 - 18:27

podla mna absolutne nerealne davat prednost kamaratom ako frajerovi...

laska a kamaratstvo je nieco uplne ine...
pochopis ked zazijes opravdovu lasku...
nic v zlom je to len moj osobny nazor ale myslim si ze toto nieje moc fajn vztah...
0

#7 Užívateľ je offline   Decadence Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Dátum registrácie: 11-April 10

Napísal 11 April 2010 - 01:56

mam jednu otazku a jednu odpoved...otazka: kolko mas rokov? odpoved: nedavaj prednost priatelom pred nim, pravdupovediac nechcem byt kruta, ale chapem preco sa s tebou rozisiel, poznam ten pocit, ked je vzdy nieco prednejsie ako ty...moj frajer ma strasne vela povinnosti a uz to mi vadi, ze nie je so mnou viac, keby zacal davat priatelom prednost predo mnou asi by ma drblo...Priatelia su sice fajn, ale s nimi neprezijes zivot a nebudes mat deti...ver tomu, ze kadzy z tvojich priatelov sa bude v tazkych chvilach starat o svojho partnera a svoju rodinu, ako v tvojich najtazsich chvilach sa bude o teba starat tvoj partner rodina je najdôlezitejsia vec na svete a ak citis, ze tento partner je pre teba ten pravy s kym by si ju chcela mat, popros ho o odpustenie a bud rada, ze odpusti. V dnesnej dobe je totizto neuveritelne tazke najst niekoho, kto sa bude o teba skutocne starat.
0

#8 Užívateľ je offline   haluska309 Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Článkov: 4
  • Dátum registrácie: 17-May 10

Napísal 17 May 2010 - 09:56

Mám dve najlepšie kamošky, pár kamošov z tábora, cez net, nikoho reálneho, na strednej nie sme bohvieaký kolektív, ostali mi známi zo ZŠ, aj keď už pomaly končím strednú.. A mám priateľa, s ktorým som rok a pol, ľúbim ho a sme aj nalepší priatelia, keby som sa v ňom niekedy sklamala, tak ma to asi zabije, pretože je to nielen moja láska, ale aj môj, ako som už písala, najlepší priateľ, vždy je tu pre mňa, je neuveriteľné, aké puto je medzi nami a nevymenila by som ho za nikoho, a spoznala som aj jeho priateľov, on mojich, dokonca jedna z tých mojich naj kamošiek chodí 4 mesiace s jeho naj kamošom, dali sme ich dokopy a spolu chodievame von.. Haluz, čo? Väčšinou chceme byť sami, podnikáme rôzne výlety a nie je nám samým smutno, a keď chceme byť v spoločnosti, ideme von raz s jeho, raz s mojimi kamošmi.. Prečo ho nevezmeš aj ty von s vašimi kamošmi? Chceš sa s nimi vyblbnúť sama a nevieš sa tak uvoľniť, keď je pri tebe tvoj frajer? Tie stavy pozná azda každý, veď občas potrebuje te mať od seba aj oddych, potom si viac chýbate, tešíte sa na seba a máte si čo povedať. A teraz sa spýtaj : Je to také medzi nami, ako mi opísala táto osoba /teda ja/?
0

#9 Užívateľ je offline   AthenaJ Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP
  • Článkov: 29
  • Dátum registrácie: 03-July 08

Napísal 18 May 2010 - 12:01

V prvom rade zaslúžiš si druhú šancu, zaslúžiš si, čokoľvek, všetko na svete. Nepodceňuj sa tak, nehnevaj sa na seba za veci, ktoré si kedy urobila. Veď si to nerobila so zlým úmyslom proste si to tak potrebovala a malo to tak byť. Takže ak uznáš, že sa k nemu chceš vrátiť a znova s ním tvoriť pár, kľudne choď do toho. Vlastne aj tak ešte nevieš, či sa bude chcieť vrátiť on. Možno nie a ty to tu teraz riešiš tak trochu zbytočne.
ALE predtým ako do niečoho nového pôjdeš rozmysli si to. Venuj sa chvíľku sama sebe, uvedom si, čo vlastne teraz chceš. Pretože mám pocit, že ty si nemala záujem o niečo vážne. Možno je to ním a možno proste nebol na to už ten správny čas. Všetko je to v poriadku, ale asi by nebolo fér ťahať ho znova do toho ak si si tým neni istá a chceš byť teraz viac s priateľmi.
Tak si to rozmysli a držím ti palce:)
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov