Ahoj vsetci. Snazim sa tu najst odpoved na moju otazku. Totiz pred par rokmi som sa zoznamil s dievcatom s ktorym som bol vo vztahu cca 5 rokov. Zatajila mi par skutocnosti ktore sa ma dost dotkli a tak sa nas vztah rozpadol. zostali sme ale priatelia. Mam zaroven priatelku z detstva s ktorou sme si boli vzdy ako brat a sestra a po rozpade mojho vztahu nase priatelstvo nadobudlo iny rozmer. som teraz vo vztahu s nou. Mam vsak dilemu pretoze moja ex je domna uz aj po vyse roku stale zamilovana a pomaly denne sa mi snazi vsemozne dokazat ako vela prenu znamenam. Na druhej strane moja sucasna polovicka je skvela inteligentna zena ale niekedy mam dojem akoby som ju ani nezaujimal. naznacujem jej ze niektore veci by sme mali vo vztahu zmenit ak to ma fu govat no veci sa nemenia a mne by bolo luto tento vztah nechat rozpadnut. zaroven mi ale na mojej byvalej velmi zalezi a je dnes po olutovani vsetkych chyb tiez celkom iny a lepsi clovek. a ja sa v tejto chvili nedokazem z toho celeho vymotat. nechcem ranit ani jednu z nich alezaroven viem ze jednu budem musiet iba neviemktoru. Na vlastnej kozi som sa presvedcil ze je ovela tazsie vybrat si z dvoch dobrych moznosti nez z dvoch zlych. Rad by som poznal vase nazory. Vopred dakujem za kazdu pomoc...
Strana 1 z 1
da sa milovat dve zeny?
Napísal 16 January 2010 - 23:10
ahoj,
moja odpoved na tvoju otazku v predmete tohto prispevku je ze "ano" da sa milovat dve zeny naraz ale nie rovnakym sposobom.
A teraz konkretnejsie..... rozhodnutie je na tebe, ktora je pre teba ta dolezitejsia a ci ta prva urobila nieco tak vazneee ze sa to nedalo prekusnut. Moj nazor je ze si sa stou druhou dal dokopi len preto aby si liecil svoju dusu aby si nebol sam... ale to je len moj pocit.
Skus pouvazovat co je pre teba viac perspektivne. kde sa budes citit viac dobre. Ale snaz sa udrzat priatelstvo pokial sa daaa.
Ja som mal tiez chvilu takuto dilemu ale mne to bolo oto lahsie ze ta prva ma sama poprosila aby som to uz snou vzdal pre moje dobro a oosali sme dobry priatelia
moja odpoved na tvoju otazku v predmete tohto prispevku je ze "ano" da sa milovat dve zeny naraz ale nie rovnakym sposobom.
A teraz konkretnejsie..... rozhodnutie je na tebe, ktora je pre teba ta dolezitejsia a ci ta prva urobila nieco tak vazneee ze sa to nedalo prekusnut. Moj nazor je ze si sa stou druhou dal dokopi len preto aby si liecil svoju dusu aby si nebol sam... ale to je len moj pocit.
Skus pouvazovat co je pre teba viac perspektivne. kde sa budes citit viac dobre. Ale snaz sa udrzat priatelstvo pokial sa daaa.
Ja som mal tiez chvilu takuto dilemu ale mne to bolo oto lahsie ze ta prva ma sama poprosila aby som to uz snou vzdal pre moje dobro a oosali sme dobry priatelia
"Dzungla vsetkych ludskych veci je postavena na prchavom okamziku krasy"
Najvacsia strata je ak stratime aj to co sme vobec nemali :crying:
Najvacsia strata je ak stratime aj to co sme vobec nemali :crying:
Napísal 19 January 2010 - 13:42
milovat obe sa ucrite neda, aspon nie tou pravou laskou. takze to mas jednoduche, prid nato ktoru mas rad a ak ich mas obe rad tak tu mas nevyriesitelny spor.pretoze sa moze stat ze sucasnu priatelku nechas a za isty cas sa moze tato situacia zopakovat opat. este mas moznost nechat obe a najst si tretiu ael to by bolo asi az moc zamotane. good luck ;)
najvacsia slabost je zaroven aj najsilnejsia zbran cloveka."CIT", cesť vinimkam ;) :D
Napísal 20 January 2010 - 15:53
5 rokou je dlha doma a ona ti taketo veci teda neviem ake ale nemala ti to tajit nehovorim ze ti mala hend vsetko vyklopit na nos to nie ale 5 rokou je dlha doba a mne keby to zrobila baba a potom by som mal druhu tak bol by som s nou uz preco by som sa mal vracak gu takej ktora mi tajila veci ktore mozno nemala ale to je len moj nazor
Strana 1 z 1

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať