Po veľmi dlhom čase som si spomenula na toto fórum..pripomenula mi ho osoba môjmu srdiečku veľmi blízka..je zaujímave keď si človek prečíta čo kedysi prežíval..ako mu bolo..ako sa snažil svojimi problémami pomôcť iným..ako ukazoval svoje chyby...veľmi mi pomohlo toto fórum...spoznala som tu ľudí s ktorými preberám problémy do teraz...dokonca sa z nás stali veľmi dobrý kamaráti....hmmm dokonca by som povedala a dovolím si to aj napísať, že sme sa tu hádali s ľuďmi ktorí nechceli prijať život tak ako je..možno sme odvrátili katastrofu...zachránili "život"...kto vie...ale určite sme tu našli odpovede aj keď nie stále aké by sme chceli..ale predsa nám pomohli....
Tak ešte ste tu tí starý známi "vzťahováci"?
Ako sa máte a čo máte nové?
Strana 1 z 1
och :o)
Napísal 19 January 2010 - 08:07
aj ja sa tesim, internet je uzasny vylez :-)
ja osobne sa rada dozviem skusenosti a nazory inych ludi, rozsiri to obzor a pomoze vidiet veci z ineho pohladu...nehovoriac o tom, ako dobre padne vyrozpravat sa...
je neuveritelne, ze uz to budu 2 roky, co som sem zabludila...zabludila som sem, pretoze som hladala odpovede na svoje otazky...odpovede som sice dostala od dotycneho pri rozchode, lenze nedavali ziadnu logiku a doteraz im nerozumiem a nesuhlasim s nimi
tak som chcela aspon vediet nazory inych...aj to mi pomohlo so vsetkym sa vyrovnat
zaujimave - a nadherne je, ze som tu nasla 2 ludi, s ktorymi sme doteraz v kontakte a sme naozaj kamarati...jeden dokaz, ze vela zlych veci je na nieco dobrych :-)
som za to vdacna...a priznam sa verejne, Tigirik a Tony, mam vas velmi velmi rada a som stastna, ze sme sa nasli!
a len tak mimochodom, s dotycnym, co mi zlomil srdce, sa stale stretavame a sme si celkom blizki...obcas by som sa mu sice najradsej vrhla do narucia, ale inak je to fajn :-) ...je mi lepsim kamaratom ako napr. spolubyvajuca, ktorej som pomohla a ona mne tiez, ale potom mi velmi ublizila a zistila som, ze nie je naozajstna priatelka
proste nikdy nevieme, ako sa zivot otoci a netreba sa vzdavat, aj ked je to tazke...predsa len, mame ho len jeden a tak si ho treba vazit a uzivat ako sa len da!
ja osobne sa rada dozviem skusenosti a nazory inych ludi, rozsiri to obzor a pomoze vidiet veci z ineho pohladu...nehovoriac o tom, ako dobre padne vyrozpravat sa...
je neuveritelne, ze uz to budu 2 roky, co som sem zabludila...zabludila som sem, pretoze som hladala odpovede na svoje otazky...odpovede som sice dostala od dotycneho pri rozchode, lenze nedavali ziadnu logiku a doteraz im nerozumiem a nesuhlasim s nimi
tak som chcela aspon vediet nazory inych...aj to mi pomohlo so vsetkym sa vyrovnat
zaujimave - a nadherne je, ze som tu nasla 2 ludi, s ktorymi sme doteraz v kontakte a sme naozaj kamarati...jeden dokaz, ze vela zlych veci je na nieco dobrych :-)
som za to vdacna...a priznam sa verejne, Tigirik a Tony, mam vas velmi velmi rada a som stastna, ze sme sa nasli!
a len tak mimochodom, s dotycnym, co mi zlomil srdce, sa stale stretavame a sme si celkom blizki...obcas by som sa mu sice najradsej vrhla do narucia, ale inak je to fajn :-) ...je mi lepsim kamaratom ako napr. spolubyvajuca, ktorej som pomohla a ona mne tiez, ale potom mi velmi ublizila a zistila som, ze nie je naozajstna priatelka
proste nikdy nevieme, ako sa zivot otoci a netreba sa vzdavat, aj ked je to tazke...predsa len, mame ho len jeden a tak si ho treba vazit a uzivat ako sa len da!
Napísal 19 January 2010 - 15:00
tak ja sa tiez pridavam aby bola svata trojica pokope (Tigirik, Moonlight, Tony_Vicks)
Niekedy je to tu otom istom a mohlo by sa namietat ze to neni stale dobree,ale ved preo je tato stranka a pomahat si predsa musime. Najde sa tu kopa zaujimavych a obcas aj usmevnych ci rozculujucich tem. A naozaj sa tu daju najst pravy priatelia.
Neviem ako vy ale ja som uvazoval ze by sa niekedy mohla konat taka stretavka skalnejsich clenov resp kazdeho kto ma zaujem odtialto..... ale to je len napad do buducna
Niekedy je to tu otom istom a mohlo by sa namietat ze to neni stale dobree,ale ved preo je tato stranka a pomahat si predsa musime. Najde sa tu kopa zaujimavych a obcas aj usmevnych ci rozculujucich tem. A naozaj sa tu daju najst pravy priatelia.
Neviem ako vy ale ja som uvazoval ze by sa niekedy mohla konat taka stretavka skalnejsich clenov resp kazdeho kto ma zaujem odtialto..... ale to je len napad do buducna
"Dzungla vsetkych ludskych veci je postavena na prchavom okamziku krasy"
Najvacsia strata je ak stratime aj to co sme vobec nemali :crying:
Napísal 17 June 2010 - 21:12
apple309, on 16 June 2010 - 21:01, said:
Táto stranka teda funguje uz dlho? Ja som ju nasla ciste nahodou a uz som k dost clankom prispela.. Dufam, ze inym ludom pomozu 
Noo, uz to budu asi 3 roky
Pridaj sa do našej Facebook skupiny.
Napísal 29 August 2010 - 17:29
Forum je to naozaj zaujimave, ale skutocny potencial este nebol odkryty kedze nato kolko ludi navstevuje internet je 1-3 prispevky za den moc malo. Clenov moc nie je, repsektive myslim stabilnych clenov co sa aspon na 10 minut kazdodenne mrknu na tuto stranku co nove.
Napísal 30 August 2010 - 12:43
je uplne normalne, ze sa registruje vela ludi a len mala cast z nich nieco napise - vacsina len hlada rychlu odpoved a prispevkov tu je uz dost, takze v podstate sa uz niekedy odpovedalo na vsetky typy otazok 
isty cas to tu bolo aktivnejsie, aj 10+ prispevkov - ked sme zacinali bola situacia ale trochu ina, dnes sa o vztahoch pise uz na skoro kazdom webe nejakeho casopisu alebo magazinu - no a v poslednej dobe som vsak nemal moc casu riesit propagaciu
isty cas to tu bolo aktivnejsie, aj 10+ prispevkov - ked sme zacinali bola situacia ale trochu ina, dnes sa o vztahoch pise uz na skoro kazdom webe nejakeho casopisu alebo magazinu - no a v poslednej dobe som vsak nemal moc casu riesit propagaciu
Pridaj sa do našej Facebook skupiny.
Napísal 23 September 2010 - 22:10
toto forum je fajn, ale kazdy clen casom strati motivaciu dookola odpovedat na tie iste otazky. A casom aj casu je menej. ja to tu sledujem, ale uz prispievam neumerne menej ako volakedy, pride osobny zivot vlastne tragedie a vzlety a pady a to si vyberie svoju dan na prispievani
"Dzungla vsetkych ludskych veci je postavena na prchavom okamziku krasy"
Strana 1 z 1

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať