Ahojte:) Mala som nie tazke, ale ´ine´detstvo - stopy riesim doteraz - komplexy, sebavedomie, ucim sa radovat zo zivota...
Dostala som od zivota velky dar, po mnohych partneroch som sa z rozumu dala dokopy s naj kamaratom, ale nelutujem. Zamilovala som sa postupne a nikdy som nikoho tak nelubila... Rozumieme si po vsetkych strankach..., ale mame vazny problem. Obaja nevieme riesit krizovu situaciu - som velmi emotivna a som cholerik miesany so sangvinikom´- ale vzdy sme sa vo vztahu snazili menit a odstranovat svoje chyby... Je to krasny vztah, ale ten strach, ze ho stratim kvoli mojim citovym problemom vzdy vyvrcholi v hadkach,kde obaja skoncime pri extremoch... Ja sa pobalim, zoberem psa a s placom odidem, samozrejme, ze mu poviem, ze s inou mu bude lepsie... ja VIEM chyby, chyby a chyby.. nasla som na nete rady ako riesit krizy a hadky...myslite si, ze ak OBAJA chcu da sa to? :)
Strana 1 z 1
strach zo straty kvoli sebe
Napísal 02 February 2010 - 12:02
Na každého vplýva láska inak..ty by si si mala vážiť čo máš...skús nemyslieť na to čo bude...skús žiť pre to čo máš...máš lásku..miluješ ho...určite by si to ťažko niesla keby ste sa naozaj rozišli...skús nad tým popremýšľať...hádky sa dajú riešiť aj inak ako buchnutím dverí..aj keď sama viem že je to najjednoduchšie...ale to nie je riešenie...chladná hlava ktorá ti asi chýba by pomohla...hmm?...skús raz vašu hádku vyriešiť tichým rozhovorom..čo komu a prečo sa nepáči...uvidíš že už nebudeš baliť kufre keď sa to podarí...
Nehľadaj riešenie na problémy.Problémy riešenie už dávno majú,tak na čo sa trápiť z ich riešením.A ak daný problém riešenie nemá tak načo sa trápiť s hľadaním riešenia ak neexistuje......:yes:-aristoteles-
Napísal 02 February 2010 - 16:58
vacsina muzov ma skvelu vlastnost byt po case proti takemu spravaniu flegmaticky, aby sa raz nestalo ze ked tresnes dverami a jemu to bude jedno. ako bolo vyzsie napisane skus to riesit na mieste a aspon hned neutekaj prec. lebo si najde taku ktora mu toto robit nebude a tebe ostanu slzy pre plac. good luck ;)
najvacsia slabost je zaroven aj najsilnejsia zbran cloveka."CIT", cesť vinimkam ;) :D
Strana 1 z 1

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať