Prosim o radu
Napísal 03 February 2010 - 23:25
...kamarat bez urazky, ale co je laska este len zistis...a moj nazor ze cim viac sa budes pokusat o to aby ta neignorovala, tym viac ta bude ignorovat...nechaj to plavat a uvidis co bude...
Pre svet si možno len jednou osobou, ale pre jedného človeka možeš byť celučičkým svetom!!!
Napísal 24 February 2010 - 12:37
Mirotane, on 24 February 2010 - 08:31, said:
Co mam robit? Ako si ju mam ziskat?
Kaslat na nu. Nema o teba zaujem a to, ze si s tebou pise nic neznamena. Tak prestan stracat cas.
Pridaj sa do našej Facebook skupiny.
Napísal 24 February 2010 - 22:40
pocuj mas 16, ani nemas predstavu co sa za tych 4 rokov este udeje. Vermi bude to burlive, daj tomu cas, moc na nej nelipni.
"Dzungla vsetkych ludskych veci je postavena na prchavom okamziku krasy"
Najvacsia strata je ak stratime aj to co sme vobec nemali :crying:
Najvacsia strata je ak stratime aj to co sme vobec nemali :crying:
Napísal 24 February 2010 - 22:59
No vidíš... 16 rokov. To je málo na to, aby si sa ešte zaoberal láskou. Baby sú komplikované bytosti. Na ich získanie si musíš najprv vydobiť ich rešpekt. Musíš ukázať, že stojíš za povšimnutie. S chladnou hlavou a s nadhľadom konať. Budeš s ňou ešte 4 roky spolužiak? Máš skvelú príležitosť ju poriadne spoznať. Drž sa pri nej, ale s odstupom. Pomôž keď bude potrebovať, ale o citoch jej nerozprávaj. Čas ukáže, či sa nejaký vzťah vyvinie.
Láska je iba iný výraz pre masochizmus.
Napísal 28 February 2010 - 14:49
ver tomu, ze si niekoho najde, ale aj ty si najdes nejaku. zamieriavat sa v tvojom veku na jednu jedinu babu nieje prave vyhra. Skus sa poobzerat aj po druhych, ty mas fakt este cas na lasku. tak vela stastia
najvacsia slabost je zaroven aj najsilnejsia zbran cloveka."CIT", cesť vinimkam ;) :D
Napísal 28 February 2010 - 17:07
Malakian, on 28 February 2010 - 14:49, said:
ver tomu, ze si niekoho najde, ale aj ty si najdes nejaku
no lenze je trochu rozdiel v statistickom rozdeleni. pokial sa nebavime o konkretnom cloveku, ale ponechame to v rovine "niekoho / nejaku", tak potom pravdepodobnost, ze priemerne pekne dievca si za to neviem ake obdobie "niekoho" najde je ale podstatne vyssia, nez ze rovnako priemerny chalanko si najde "nejaku".
Germaniawerks®
Napísal 14 March 2010 - 16:31
Miro, vykašli sa už konečne na to... Len si to zhoršuješ... Ona ťa má evidentne na háku... Ak za ňou budeš doliezať, tým viac ju od seba odoženieš. A ak ti to furt ešte nedošlo, prečítaj si komentáre nado mnou... čítaj ich dovtedy, dokedy ti to nezapne... Bolo tam povedané v podstate všetko!
Napísal 15 March 2010 - 08:16
Mirotane, on 13 March 2010 - 17:40, said:
Myslite, ze mi este dakedy odpise ked po 2 dnoch co sme si pisali som jej napisal, ze s kazdym si pise a ku mne je odmerana a mi napise 1 spravu za pol hodinu.... Uz asi nie co?
Neodpise pretoze ta ma totalne v ...i pretoze cele dni mysli na niekoho ineho, ale ked mas tak velmi rad utrpenie, nech sa paci, doliezaj za nou dalej.
Pridaj sa do našej Facebook skupiny.
Napísal 15 March 2010 - 11:46
mam picit ze ste na odlisnej mentalnej urovni, zatial co ona sa ti snazi vselijak naznacit, ze nemas sancu a mas si dat pohov, ty to nedokazes pochopit. pravdepodobne uz nevie ako ti to vysvetlit tak ti to vysvetlujeme mi tu ale akosi to stale nechces pochopit. kasli nanu konecne!
najvacsia slabost je zaroven aj najsilnejsia zbran cloveka."CIT", cesť vinimkam ;) :D

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať

.jpg)