Prosím vas velmi potrebujem poradit,lebo uŽ neviem ako dalej.som tehotna a priatel sa somnou roziŠiel kvoli rodiČom.príliŠ sa mi mieŠaju do Života.ma svoje chyby aj on lebo je velmi Žiarlivy priam aŽ majetnícky stále ma kontroluje kde som bola a skym som bola.aj mne to obČas lezie na nervy no napriek tomu si myslím Že naŠi sa do toho nemaju mieŠat.viete otec jedneho dna ked som s priatelom telefonovala zaČal vykrikovat aby mi dal pokoj a prestal ma kontrolovat a tak.priatelovi sa to samozrejme nepáČilo a roziŠiel sa somnou.niekto by si pomyslel Že len sa zlakol Že ma byt otcom ale to nieje pravda pretoŽe on sa na dieta velmi teŠi o niČom inom nerozpraval.dieta bolo planovane a bol to jeho napad takŽe v tomto to nebude.naozaj ide len oto Že sa do nas priliŠ mieŠaju.velmi ho lubim no neviem ako ho mam získat spat.ako tento problem vyrieŠit.no aby som nezabudla moji eŠte nevedia Že som tehotna.nemala som odvahu im to povedat a teraz uŽ vobec nie.sme pohadani a nerozprávam sa snimi.som v koncoch vaŽne sa bojim Čo bude somnou a babetkom.prosím poradte mi.....
Strana 1 z 1
Opustil ma kvoli rodičom
Napísal 19 February 2010 - 11:46
Ahoj,
No neviem , je to z mojho pohladu dost nerozvazne konanie, Vas oboch.Nehrnul by som sa do potomstva pokym som si zo svojim vztahom na neistom. Je majetnicky, prekaza ti to, tvoji rodicia to nemaju v radi. Ako je pravda ze sa ti rodicia nemaju starat do vasho zivota,ale pochop ich ... si ich dieta a nechcu aby si zle skoncila. Niekedy niekto kto je nezalubeny vidi pravdu tak ako je. Myslim ze teraz budes musiet prist s pravdou von, ze si tehotna. neni to od neho rozvazne ze sa mu nepaci tvoj otec tak sa stebou rozide, aj napriek tomu ze sa akoze tesil na dieta.
kolko mate vlastne rokov?
No neviem , je to z mojho pohladu dost nerozvazne konanie, Vas oboch.Nehrnul by som sa do potomstva pokym som si zo svojim vztahom na neistom. Je majetnicky, prekaza ti to, tvoji rodicia to nemaju v radi. Ako je pravda ze sa ti rodicia nemaju starat do vasho zivota,ale pochop ich ... si ich dieta a nechcu aby si zle skoncila. Niekedy niekto kto je nezalubeny vidi pravdu tak ako je. Myslim ze teraz budes musiet prist s pravdou von, ze si tehotna. neni to od neho rozvazne ze sa mu nepaci tvoj otec tak sa stebou rozide, aj napriek tomu ze sa akoze tesil na dieta.
kolko mate vlastne rokov?
"Dzungla vsetkych ludskych veci je postavena na prchavom okamziku krasy"
Najvacsia strata je ak stratime aj to co sme vobec nemali :crying:
Najvacsia strata je ak stratime aj to co sme vobec nemali :crying:
Napísal 19 February 2010 - 11:54
Mali by ste si obaja ujasniť čo chcete...síce už je podľa mňa aj neskoro..otec je otec chráni si svoje dieťa...aj keď to možno niekedy tak nevyzerá...budem úprimná ale čo je to za priateľa keď chce s tebou dieťa a odrazu utečie?..aj keď ste plánovali dieťa...to nie je všetko...bruško rastie a dlho to neutajíš...mala by si to povedať rodičom...a hlavne spolu by ste mali...keď čakáš bábätko určite ste plánovali nejakú budúcnosť..kde budete bývať, kde budete vychovávať svoje dieťa...tak sa odsťahuj...budte sami sebe pánmi...rodičia môžu povedať svoj názor ale do vašej domácnosti už nemôžu zasahovať...či ste vôbec nemysleli na takéto veci?....
Nehľadaj riešenie na problémy.Problémy riešenie už dávno majú,tak na čo sa trápiť z ich riešením.A ak daný problém riešenie nemá tak načo sa trápiť s hľadaním riešenia ak neexistuje......:yes:-aristoteles-
Napísal 24 February 2010 - 23:26
Ahoj nešťastnica.
Nepovedal by som ti nič novšie, ako tí dvaja predo mnou. Len dodám, že prezraď rodičom, že si v druhom stave. Kým sa ešte dá rozhodnúť o živote embria. Rodičia ťa podporia, nech ste pohádaní akokoľvek. A možno sa zmení aj ich vzťah k tvojmu vyvolenému. Nechaj, nech ty a embrio ste spojivkom medzi rodičmi a tvojím chalanom.
Nepovedal by som ti nič novšie, ako tí dvaja predo mnou. Len dodám, že prezraď rodičom, že si v druhom stave. Kým sa ešte dá rozhodnúť o živote embria. Rodičia ťa podporia, nech ste pohádaní akokoľvek. A možno sa zmení aj ich vzťah k tvojmu vyvolenému. Nechaj, nech ty a embrio ste spojivkom medzi rodičmi a tvojím chalanom.
Láska je iba iný výraz pre masochizmus.
Strana 1 z 1

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať

.jpg)