Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: Jeden problem - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

Jeden problem Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   peto2231 Icon

• Skúsený užívateľ
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 268
  • Dátum registrácie: 29-November 07

Napísal 24 February 2010 - 18:21

Ahoj.. Dlho som tu uz nebol a pozerám ze forum preslo peknymi zmenamy. No ale podme k mojmu problemu. S priatelkou som uz viac ako pol roka. chodim na vysku a byvam na internate. Pokial som doma vsetko je okej ale ak som na intaku neustale sa hadame stale na tom istom. Priatelka mi proste neveri boji sa ze ju na internate sniekym podvediem. Je nespokojna a potom mi vycita kadejaku somarinu. Potom ked jej nieco poviem co sa mi nepaci alebo co ma trapi zoberie to ako vicitku a pritom jej to nevicitam len chcem dobre aby sme sa zbytocne netrapili. JA sa snazim byt knej dobry ale zjej strany mi to pripada ako by som jej stale len ublizoval a pritom nic zle nerobim. Nema peknu minulost a bolo jej velmi ublizene a asi preto sa aj kumne tak sprava. Ked som si to dal dokopy vsetko tak som prisiel nato ze zato ani nemoze a chcel by som jej pomoct len neviem nast tu spravnu cestu..
Len tri slová v srdci maj ,miluj,trp a odpuštaj:kiss:
0

#2 Užívateľ je offline   Tony_vicks Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 882
  • Dátum registrácie: 11-April 07

Napísal 24 February 2010 - 19:31

fuh, no pokial si to sama neuvedomi, ti to nevyriesis, bud jej budes neustale hlasit kde si a co robis nebude spokojna. Musi to pochopit ale rychlo lebo sam viem ze ak je na teba tlak na intraku tak zacnes kazit skolu. Ona si to musi uvedomit. Bud ti bude doverovat alebo nie a potom to cele nema zmysel.
"Dzungla vsetkych ludskych veci je postavena na prchavom okamziku krasy"

Najvacsia strata je ak stratime aj to co sme vobec nemali :crying:
0

#3 Užívateľ je offline   Raziel Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP
  • Článkov: 27
  • Dátum registrácie: 31-May 08

Napísal 25 February 2010 - 00:08

Každý má zlé skúsenosti zo vzťahov, ale nedôvera nemá vo vzťahu čo hľadať. Ak ju to neprejde, budeš si čoskoro musieť zvoliť. Intrák, alebo ona...
Láska je iba iný výraz pre masochizmus.
0

#4 Užívateľ je offline   Tigirik Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 874
  • Dátum registrácie: 26-November 07

Napísal 25 February 2010 - 14:26

Žiarlivosť nie je zlá vec keď je kontrolovateľná...ale podľa mňa nemá čo vo vzťahu hľadať...mala by si vychutnať každú chvíľku s tebou a keď ste odlúčený nie hádať sa ale podporovať v tom aby si zvládol školu, mal dobrú náladu...to dosť vplýva na vzťah ktorý musí byť niekedy ako vzťah na diaľku ....mal by si sa s ňou porozprávať či je na to pripravená...čo bude robiť ak ju náhodou naozaj podvedieš?..nevravím že áno...ale?
Nehľadaj riešenie na problémy.Problémy riešenie už dávno majú,tak na čo sa trápiť z ich riešením.A ak daný problém riešenie nemá tak načo sa trápiť s hľadaním riešenia ak neexistuje......:yes:-aristoteles-
0

#5 Užívateľ je offline   peto2231 Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 268
  • Dátum registrácie: 29-November 07

Napísal 27 February 2010 - 10:52

No ja si tiez myslim ze nedvovera nema co robit vo vztahu a uz vobec nie ked som jej nedal nato ani dvovod.Rozpravali sme sa otom dozvedel som sa ze jej iny rozpravaju somariny, ze ja si tam uzivam a tak. Ona ma dost taku hlupu povahu ze si vsetko berie k srdcu... V minulosti jej bolo co sa tyka vztahou velmi ubliezene. A teraz je asi preeto taka ona nemoze zabudnut nato co sa stalo.
Len tri slová v srdci maj ,miluj,trp a odpuštaj:kiss:
1

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov