chcem spat expriatela
Napísal 25 February 2010 - 16:18
chcela by som sa s vami podelit o moj pribeh. Pred 3 mesiacmi som sa po 5 rokoch rozisla s priatelom s ktorym som byvala v spolocnej domacnosti. Dlhsie sme mali komunikacne problemy, nasiel si kamaratku, ale viem ze hranica ich kamaratstva bola prekrocena a nejak som to nevedela prezit. Velmi ma mrzelo ze nase problemy sme nevedeli riesit spolu a on ich riesil takymto sposobom. pritom ta baba je zadana a nedavno sa so svojim priatelom stahovala do spolocneho bytu. S mojim ex sme sa asi tak mesiac vobec nekontaktovali, mala som pocit ze sa citim dobre, trapilo ma sice to co sa stalo ale nejak som sa snazila sa nad to vsetko povzniest. Potom sme sa jedneho dna opat stretli, uz ani neviem pri akej prilezitosti, pozval ma na obed, potom na dalsi a nakoniec sme spolu stravili vikend na ktory budem asi este dlho spminat. A tam sa vo mne nieco zlomilo. Uvedomila som si ze ho stale milujem, ze som urobila chybu a nemala som konat unahlene. Vsetko som mu to povedala a jeho odpoved bola ze on nevie co chce, boji sa ku mne vratit aby sa neopakovali stare trapenia a chyby ktore sme vo vztahu robili, atd. a ze jednoducho potrebuje cas a nemam na neho tlacit. Ale zda sa mi ze od tej doby sa nieco zmenilo, nikam ma nezavola a stale sa stretava s tou svojou kamaratkou s ktorou tvrdil ze nic nema, iba ze si s nou perfektne rozumie. Neviem co mam robit, ci cakat ako sa rozhodne, alebo uplne s nim prerusit vsetky kontakty a nestratnut sa s nim ani si s snim nepisat (to mam pocit ze by bolo pre mna asi najlepsie, strasne sa trapim ked mi pise kam ide cez vikend, atd. ked viem ze tam sme predtym chodili spolu), ale na takyto krok nemam asi tie spravne gule a bojim sa ze by som ho od seba iba viac odohnala. Neviem co robit, som z toho zufala a rozmyslam aj nad navstevou psychologa. Navyse som nedavno prisla o pracu a tato moja situacia mi moc na nalade a pozitivnom mysleni nepridava. Poradte prosim ak ma niekto podobnu skusenost. dakujem
Napísal 25 February 2010 - 22:49
Napísal 25 February 2010 - 23:13
Raziel, on 25 February 2010 - 22:49, said:
Dakujem za odpoved, viem ze je asi debil ked mi robi taketo veci, mne to pripada ze asi nema chrbtovu kost a lieci si svoje posramotene ego tym ze mi takto ublizuje, lebo on velmi dobre vie ze mi tymi recami velmi ublizuje. Aj dnes mi pisal na skype ze je spinavy z roboty ci sa vraj moze prist ku mne osprchovat, ani som nestacila zareagovat a poslal mi vyplazeny jazyk ze si robi srandu, mozno sa to niekomu zda divne ze su to take banality, ale ked visim na kazdom jeho slove co mi napise ako taka drbnuta, tak ma dokaze rozhadzat aj takato malickost. Vcera som ho videla aj s tou jeho "kamaratkou" a rano mi hned pisal ze ma videl aj mi kyval, tak mu vravim ze aj ja som ich videla a on nato ze nahodou sme sa stretli v meste s tou kamoskou tak sme si boli sadnut a povedal mi ze nemam vyzvedat, ako vsak som sa ho nato nepytala tak nechapem potom naco mi to vravel. Je vobec mozne aby existoval niekto taky, ze si svoje komplexy alebo ja neviem co bude vybijat takymto sposobom ze ublizuje inym?
Napísal 25 February 2010 - 23:31
lenkazv, on 25 February 2010 - 23:13, said:
Napísal 25 February 2010 - 23:41
Raziel, on 25 February 2010 - 23:31, said:
Viem ze to je asi jedine co mi pomoze, uplne ho zmazat zo svojho zivota, to mi kaze aj rozum, srdce kaze uplne nieco ine. Najhorsie je ze nemam tie gule to spravit, ja to take radikalne riesenie a bojim sa ze ked ho spravim raz to budem lutovat.
Napísal 25 February 2010 - 23:46
lenkazv, on 25 February 2010 - 23:41, said:
a je vobec mozne aby ma bral len ako kamosku ked este pred 2 tyzdnami sme spolu stravili super vikend, cely cas tam za mnou behal, cchel sa bozkavat a objimat a neviem co vsetko, aj na valentina mi dal srdce ze aby som vedela ze ma ma rad, nechapem proste jeho spravanie, normalne by som sa chcela na chvilu prevtelit do muza a vidiet jeho myslienkove pochody
Napísal 26 February 2010 - 02:15
lenkazv, on 25 February 2010 - 23:46, said:
Napísal 26 February 2010 - 13:12
Napísal 26 February 2010 - 18:43
Martin, on 26 February 2010 - 13:12, said:
Dik za rady chalani, bude to tazke ale asi to inak nepojde
Napísal 26 February 2010 - 19:14
Napísal 26 February 2010 - 19:29
sweet.freedom, on 26 February 2010 - 19:14, said:
Ja neviem ci ma sleduje, len mi to tak pripada, ze som od vcera off a dnes mi uz pise ci mi ide net, mame ho sice od rovnakej firmy ale ja tak mi to pride ako len vyhovorka, kedze v momente po mojom odpisani sa prihlasil. A preco myslis ze tu s ktorou sa stretava nechce naozaj? Ja myslim ze po nej ide ked s nou travi vsetok cas. Ale ked si na to pomyslim ze co to musi byt za stetku, ktora ma doma frajera skoro snubenca a vlaci sa s inym, chce sa mi grcat aj z nej aj z neho.
Napísal 27 February 2010 - 18:41

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať.jpg)