Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: Potrebujem poradit - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

• (2 Strany)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

Potrebujem poradit z priatelstva do vztahu Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   patrik88 Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 7
  • Dátum registrácie: 26-February 10
  • BydliskoBanská Bystrica

Napísal 26 February 2010 - 18:31

Ahojte.. neviem čo mám robiť, páči sa mi jedna baba.. je to moja kamarátka.. fakt si s nou super rozumiem.. už niekoľko rokov sa poznáme a s nikým si tak nerozumiem ako s nou.. s nikým sa neviem tak zabaviť ako s nou a s nikým sa tak dobre necítim ako keď som s nou.. aj ona ma má rada ale neviem ako.. a bojím sa jej niečo viac povedať lebo mám strach z toho že ona ma bere ako kamaráta a ja prídem o ňu. Tak neviem či mam čakať alebo čo je pekná a o nápadníkov teda núdzu nemá.. pleas čo by som mohol urobiť
0

#2 Užívateľ je offline   Tony_vicks Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 882
  • Dátum registrácie: 11-April 07

Napísal 26 February 2010 - 22:55

povedz jej co knej citis..... vcelku nemas co stratit, jedine si budes tlct hlavu ak ta niekto predbehne. A ak ta odmietne aspon budes vediet nacom si. Vela zdaru
"Dzungla vsetkych ludskych veci je postavena na prchavom okamziku krasy"

Najvacsia strata je ak stratime aj to co sme vobec nemali :crying:
0

#3 Užívateľ je offline   lenkazv Icon

• Člen
  • PIPPIP
  • Článkov: 17
  • Dátum registrácie: 25-February 10

Napísal 26 February 2010 - 23:33

podla mna ak sa ona nebude stotoznovat s tvojimi pocitmi tak mozes ju stratit ako kamaratku, mozno teda nie uplne stratit ale moze sa stat ze uz to kamaratstvo z jej starny nebude take ako predtym, ja mam tiez kamosa a stacilo by mi doslova lusknut prstom a mala by som ho, tiez si dobre rozumieme a aj sme spolu kedysi davno nieco mali, ale potom som to stopla lebo som si uvedomila ze ho nechcem tahat za nos lebo moje city ku nemu boli cisto kamaratske, on bol z tych co to pochopil a vychadzame spolu super, vela sa rozpravame a velmi mi pomaha hlavne teraz ked nemam zrovna najlahsie obdobie, zalezi od cloveka ako sa k veci postavi, a mas z nej pocit ze aj ona ta berie viac ako kamarata?
0

#4 Užívateľ je offline   jasy Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 193
  • Dátum registrácie: 19-February 08

Napísal 27 February 2010 - 18:09

Suhlasim s Tonym..Ja by som jej to povedala teda ak vies ze ju mas skutocne rad inak ako kamaratku. Ak si z jej strany kamarat pravdepodobne sa priatelstvo medzi vami zmeni mozno aj skonci. Je uz len na tebe ako sa rozhodnes..ci ti staci to kamaratstvo alebo chces viac..Ak chces viac musis s pravdou von a risknut to..ak to nevyjde mysli na to ze aj tak by ta neskor to priatelstvo asi viac bolelo ako tesilo.. Vela stastia
0

#5 Užívateľ je offline   Germaniawerks Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 82
  • Dátum registrácie: 08-January 09

Napísal 27 February 2010 - 20:13

no, som skor skepticky, pokial ide o to, ze naraz po rokoch by aj ona povedala nieco, ze ano tiez to tak citi. skor asi nie. takze pocitaj s tym, ze asi odpoved bude zamietava a ze medzi vami vznikne odstup. ale za sucasnych okolnosti sa kamaratom byt asi neda, preto rozhodne treba ist do toho tak ci onak.
Germaniawerks®
0

#6 Užívateľ je offline   patrik88 Icon

• Som tu nový
  • PIP

Napísal 28 February 2010 - 09:45

No tak keby som to vedel tak by bolo super.. no ona sa vzdy sprava ku mne super.. aj na diskotekach to pretancujeme vkuse.. piseme si chujovinky.. a tak.. ale zas co to znamena ked ti napise ze by ma chcela za brata.. tak asi len kamaratstvo. alebo ked bola u mna tak si chcela fotky z detstva pozerat tak vsetky albumy sme poprezerali..
0

#7 Užívateľ je offline   Belphegor Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 292
  • Dátum registrácie: 09-January 09

Napísal 28 February 2010 - 10:38

Mozes byt rad ze mas takuto supis kamaradku,niekto take stastie nema ako ja,mam zname ale to len doma sedi alebo s frajermi..bud rad ze ju mas aspon ako kamosku a mozno casom nikdy newies.Drzim palce
0

#8 Užívateľ je offline   patrik88 Icon

• Som tu nový
  • PIP

Napísal 28 February 2010 - 13:04

No to ano som rad ze ju mam.. ale viem ze ak si najde dakeho chalana tak ma to bude stvat sa pozerat na nich.. ako im je fajn.. a bude ma mrziet ze nie je mne tak dobre..
0

#9 Užívateľ je offline   lenkazv Icon

• Člen
  • PIPPIP
  • Článkov: 17
  • Dátum registrácie: 25-February 10

Napísal 28 February 2010 - 13:28

Zobraziť článokpatrik88, on 28 February 2010 - 13:04, said:

No to ano som rad ze ju mam.. ale viem ze ak si najde dakeho chalana tak ma to bude stvat sa pozerat na nich.. ako im je fajn.. a bude ma mrziet ze nie je mne tak dobre..

Povedz jej co k nej citis, teraz sa trapis lebo ju chces a ona mozno o tom ani nevie ze ju chces a mozno ma rovnaky problem ako ty, a ak nie, tak stratis to kamaratstvo mozno, resp. nie stratis ale asi nebude tak celkom take ako predtym, ale aspon budes vediet na com si a nebudes v nieco dufat mozno uplne zbytocne. Ak nenaberies odvahu na toto nikdy to nezistis. Aj ked to znie blbo ale toto je situacia ze bud hop alebo trop :(. Drzim palce
0

#10 Užívateľ je offline   Martin Icon

• Administrátor
  • Icon
  • Skupina: Administrátor
  • Článkov: 657
  • Dátum registrácie: 19-February 10

Napísal 28 February 2010 - 17:06

nehovor nic, urob ... daj jej pusu a je to vyriesene
Pridaj sa do našej Facebook skupiny.
0

#11 Užívateľ je offline   Germaniawerks Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIPPIP

Napísal 28 February 2010 - 17:32

Zobraziť článokpatrik88, on 28 February 2010 - 09:45, said:

ale zas co to znamena ked ti napise ze by ma chcela za brata..

to som vravel byvalke, ked som ju v zaciatkoch mal rad tiez ako kamaratku, ale nic viac take zvlastne som k nej este necitil. lenze potom naramne opeknela, aj celkovo sa tak prebudila ako zena proste, zamiloval som sa do nej napokon a o pol roka sme uz boli spolu normalne.

takze, ked ta ma rada, ma to potencial. rozhodne musis NIECO spravit, aby sa to pohlo ktorymsi smerom.
Germaniawerks®
0

#12 Užívateľ je offline   patrik88 Icon

• Som tu nový
  • PIP

Napísal 28 February 2010 - 18:17

Zobraziť článokGermaniawerks, on 28 February 2010 - 17:32, said:

to som vravel byvalke, ked som ju v zaciatkoch mal rad tiez ako kamaratku, ale nic viac take zvlastne som k nej este necitil. lenze potom naramne opeknela, aj celkovo sa tak prebudila ako zena proste, zamiloval som sa do nej napokon a o pol roka sme uz boli spolu normalne.

takze, ked ta ma rada, ma to potencial. rozhodne musis NIECO spravit, aby sa to pohlo ktorymsi smerom.

No ano.. to mas pravdu.. tak viem ze ma ma velmi rada... len neviem ako.. no ale budu teraz nejake akcie tak som zvedavy ze co tam bude.. aj ze ci sa ja na nieco odhodlam alebo ako sa bude ona spravat
0

#13 Užívateľ je offline   PeterPO Icon

• Pokročilý člen
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 33
  • BydliskoPO

Napísal 28 February 2010 - 21:50

Mne moja kamarátka do ktorej som ja buchnutý stále vraví, že som jej miláčik a pritom ma nelubi a keď som jej povedal, že nechcem s nou ani kamarát byt ta rozplakala sa . Týždeň som sa s nou nebavil vôbec, až do školy jak som prišiel sadol som si k nej, a začal som sa s nou baviť opýtal som sa jej, že či som jej chýbal ona nato , že si neviem ani len predstaviť ako a stále mi tvrdi že ma nemiluje ani nikdy nebude .
0

#14 Užívateľ je offline   patrik88 Icon

• Som tu nový
  • PIP

Napísal 28 February 2010 - 23:05

Zobraziť článokPeterPO, on 28 February 2010 - 21:50, said:

Mne moja kamarátka do ktorej som ja buchnutý stále vraví, že som jej miláčik a pritom ma nelubi a keď som jej povedal, že nechcem s nou ani kamarát byt ta rozplakala sa . Týždeň som sa s nou nebavil vôbec, až do školy jak som prišiel sadol som si k nej, a začal som sa s nou baviť opýtal som sa jej, že či som jej chýbal ona nato , že si neviem ani len predstaviť ako a stále mi tvrdi že ma nemiluje ani nikdy nebude .

no vidis.. baby su v tomto trosku odlisne od chalanou.. vraví sa ze chalan s babou nevie byt len kamarat.. asi to tak bude.. baba ta dokaze mat strasne rada aj bez toho aby lubila.. chalan sa vecsinou na babu namota.. no a stale ste rovnako dobry kamarati ako predtym kym si jej povedal ze k nej citis nieco viacej?
0

#15 Užívateľ je offline   PeterPO Icon

• Pokročilý člen
  • PIPPIPPIP
  • BydliskoPO

Napísal 01 March 2010 - 07:23

No tak podla mňa to ide čím ďalej tým horšie už som viacej pri nej nervózny jak usmievavý , nevolám ju nikam na nijaké akcie , už to není také ako predtým , ja som sa zmenil a aj ona sa dosť zmenila .
0

#16 Užívateľ je offline   patrik88 Icon

• Som tu nový
  • PIP

Napísal 01 March 2010 - 08:17

Zobraziť článokPeterPO, on 01 March 2010 - 07:23, said:

No tak podla mňa to ide čím ďalej tým horšie už som viacej pri nej nervózny jak usmievavý , nevolám ju nikam na nijaké akcie , už to není také ako predtým , ja som sa zmenil a aj ona sa dosť zmenila .

No tak to nie je velmo dobre.. presne toho sa bojim.. ze to uz nebude take ako teraz..
0

#17 Užívateľ je offline   janickooooo Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 121
  • Dátum registrácie: 29-August 08

Napísal 01 March 2010 - 10:49

Paťo, povedz jej to. Viem ako sa cítiš a viem, že keby si našla chalana, tak by si bol nesmierne nešťastný. Povedz jej to skor ako ťa niekto predbehne. Mne sa taká situácia stala a liečil som sa z toho veľmi dlho... Tak ti držím palce! :)
0

#18 Užívateľ je offline   PeterPO Icon

• Pokročilý člen
  • PIPPIPPIP
  • BydliskoPO

Napísal 01 March 2010 - 14:12

No ona to vie, že ja ju ľubim ,ale ona ma len zbožňuje a tak ale že láska v tom neni nevie ako bude v buducnosti a čo vlastne bude .A verím ti že sa budem cítiť zle lebo mam tušenie že si s dakým dopisuje dneska v triede jej prišlo asi6 sms a večer ide na disku a pred tyždnom asi niekoho spoznala na tej diske bola s nim aj na kávu asi, a dneska zas ide na disku tak čo teraz preživam neprajem nikomu :(
0

#19 Užívateľ je offline   Germaniawerks Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIPPIP

Napísal 01 March 2010 - 15:20

to, ze ta zboznuje, moze byt skratka prejav jej laskavosti, ohladuplnosti voci tebe a sucasne prejav vdacnosti za to, ze je (tebou) lubena.

za takychto okolnosti je pre niekoho v jej pozicii skoro nemozne zlucit na jednej strane tieto pocity, ktore k tebe ma, s tym, ze vsak do teba nie je zamilovana.
Germaniawerks®
0

#20 Užívateľ je offline   PeterPO Icon

• Pokročilý člen
  • PIPPIPPIP
  • BydliskoPO

Napísal 01 March 2010 - 16:23

No ako ona ma zbožňuje a vraví že som jej miláčik, že vedela by si so mnou predstaviť aj budúcnosť len že ma nemiluje ale občas mi vraví keby som pribral taže by som bol taký fajný žeby som sa už jej nezbavil :D to možno aj zo srandy vraví a to druhe že Nezlučiteľne čo si vravel napiš ešte raz bo nejako som nepochopil ? Ona mi vravela aj že možno by chcela ešte skusiť aj iný vzťah a potom by vedela čo a jak ,ale som jej povedal, že už keď si niekoho nájde táže už s nou nikdy nič nebudem chcieť mať. A sa mi vydí aj že asi niekoho spoznala a nehovori nič o nom dneska ide na disku určite s nim ide a sme sa dohodli že keď si niekoho nájdeme si dáme vedieť, ta spoznala dakoho a jak sa jej pýtam či ma niekoho, či spoznala niekoho ta nevraví nič :( ta teraz už aj v skole som rozladený :( už ma ani nič nebaví nič sa mi nechce ani s ostatnými spolužiakmi sa nebavím :( a ma to dosť sere bo ja dakedy som bol strašna flegma a zmenil som sa :( .Ona že dakedy aj milí k nej som bol aj pekne slovo som jej povedal a teraz že už nič ani nepohladím ju iba keď si to pýta a tak ta by som zasa chcel byt taký ako niekedy :(
0

• (2 Strany)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov