Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: Moja zivotna laska alebo omil? - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

Moja zivotna laska alebo omil? Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   Motylik22 Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 1
  • Dátum registrácie: 04-March 10
  • Bydliskoslovensko

Napísal 04 March 2010 - 09:41

sme spolu s mojim priatelom uz 5-rokov stoho 2-roky zijeme sapolu a mame spolu 2-deti na zaciatku bolo vsetko super ale stale sme sa potom len hadali pre priatelov pre alkohol atak.Uz viac krat som sa snim rozisla ale stale sme sa dali do kopy kvoli detom prvy tyzden bol super ale potom zase prisli haddky a hadky ja uz neviem co mam robit ako sa mam k nemu spravat ci mam snim ostat uz len kvoli detom alebo bude lepsie ked ho uz navzdy opustim ?Ja uz fakt neviem prosim poradtemi co mam robit ? Dakujem
0

#2 Užívateľ je offline   Malisa Icon

• Člen
  • PIPPIP
  • Článkov: 12
  • Dátum registrácie: 01-March 10
  • BydliskoPrešov

Napísal 08 March 2010 - 19:14

Deti potrebuju v prvom rade funkcnu rodinu, teda rodicov, ktory sa nehadaju (stale). Urcite si to uz vela krat pocula, videla v telke (Sudna sien) alebo citala. Takze zostavat spolu kvoli detom je uz v tej vete riadny paradox. Aj kvoli detom by ste spolu byt nemali. Hlavne ak tvoj partner pije tak utekaj od neho cim skor, kym su deti male, neskor to bude uz len horsie. Je to tazke, zena casto ani nema kam ist, ale dnes uz su aspon organizacie, ktore za to bojuju a snazia sa zenam pomoct. Drzim palce.
La vita e bella

www.muzazena.sk
0

#3 Užívateľ je offline   Tony_vicks Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 882
  • Dátum registrácie: 11-April 07

Napísal 09 March 2010 - 10:18

Ahoj,

ak ma tvoj partner problemi s alkoholom a ako sledujem vobec nema snahu to krotit, tak aj podla mna je pre deti lepsie ak ho opustis a to nadobro, skodis sebe a konieckoncov aj detom, lebo ich nutis zit v pseudorodine. Osobne som dost proti rozvodom, ktore nemaju dovod a su skor len rozmar. Ale tvoj pripad je odvovodneny nato aby si ho opustila
"Dzungla vsetkych ludskych veci je postavena na prchavom okamziku krasy"

Najvacsia strata je ak stratime aj to co sme vobec nemali :crying:
0

#4 Užívateľ je offline   katkadava Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Článkov: 8
  • Dátum registrácie: 07-March 10

Napísal 09 March 2010 - 11:13

Zobraziť článokMotylik22, on 04 March 2010 - 09:41, said:

sme spolu s mojim priatelom uz 5-rokov stoho 2-roky zijeme sapolu a mame spolu 2-deti na zaciatku bolo vsetko super ale stale sme sa potom len hadali pre priatelov pre alkohol atak.Uz viac krat som sa snim rozisla ale stale sme sa dali do kopy kvoli detom prvy tyzden bol super ale potom zase prisli haddky a hadky ja uz neviem co mam robit ako sa mam k nemu spravat ci mam snim ostat uz len kvoli detom alebo bude lepsie ked ho uz navzdy opustim ?Ja uz fakt neviem prosim poradtemi co mam robit ? Dakujem

m
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov