Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: Ako zbaliť na nete najrýchlejšie babu... - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

Ako zbaliť na nete najrýchlejšie babu... Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   Pedro027 Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 26
  • Dátum registrácie: 09-February 07

Napísal 06 March 2007 - 10:50

Máte skúsenost? Aký text sa Vám osvedčil. Aká rubrika je najlepšia. Ako docieliť čo najviac odpovedí?
0

#2 Užívateľ je offline   Marion Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 293
  • Dátum registrácie: 22-February 07

Napísal 06 March 2007 - 15:09

Ja s tym mam skusenost.Ale u mna to vobec neslo rychlo,najprv sme si len pisali a ked sme si zistili,ze si dobre rozumieme,tak sme sa stretli a brali to tak,ze ak to nevyjde,tak nic sa nedeje,ved sa stretneme len "for fun".S niektorymi som kamoska doteraz,s inymi sme skusili vztah a ak nevysiel...co uz.Podla mna,ono to chce trochu cas,ak chces nejaku fakt zbalit.To nemozes mat hned vsetko a rychlo,lebo ty chces.Ale tak toto je len moj nazor.Mozno sa na teba nejaka rychlo namota...tak vela stastia pri baleni!
0

#3 Užívateľ je offline   Martin Icon

• Administrátor
  • Icon
  • Skupina: Administrátor
  • Článkov: 657
  • Dátum registrácie: 19-February 10

Napísal 06 March 2007 - 15:14

Musíš byť v pohode a niečím zaujímavý. Konkurencia na nete je asi tak 100x väčšia než normálne ;) Tak nechápem čo sa všetci snažia zoznamovať cez net, je to proti prúdu.

Ak ide o sex tak to byť normálny platí dvojnásobne a rozhodne pomôže byť fešák :p
Pridaj sa do našej Facebook skupiny.
0

#4 Užívateľ je offline   Pedro027 Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP

Napísal 06 March 2007 - 22:33

Martin said:

Musíš byť v pohode a niečím zaujímavý. Konkurencia na nete je asi tak 100x väčšia než normálne ;) Tak nechápem čo sa všetci snažia zoznamovať cez net, je to proti prúdu.

Ak ide o sex tak to byť normálny platí dvojnásobne a rozhodne pomôže byť fešák :p

Súhlasím, moje skúsenosti tomu zodpovedajú, počty rôznych inzerátov a sledovanosť asi vzbudzujú mylnú predstavu, že sa to tu zoznamuje ako na bežiacom páse. Je tu aj obrovské množstvo balastu - inzerátov komerčných tváriacich sa na nadržané pekné slečny. Myslím, že ženy hľadajú najprv priateľa. Nie každá je ako erikazba. Myslím si že je výnimočná. Inzeruje ako divá na a-do zet a jej príspevky tomu nasvedčujú. Buď si fakt erikazba robí srandu alebo neskutočne miluje sex a stále potrebuje niekoho nového. Ozaj ERIKAZBA našla si už niekoho? Napíš nám -myslím, že sme zvedaví viacerí:skupina: :21:
0

#5 Užívateľ je offline   Pedro027 Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP

Napísal 06 March 2007 - 22:34

Marion said:

Ja s tym mam skusenost.Ale u mna to vobec neslo rychlo,najprv sme si len pisali a ked sme si zistili,ze si dobre rozumieme,tak sme sa stretli a brali to tak,ze ak to nevyjde,tak nic sa nedeje,ved sa stretneme len "for fun".S niektorymi som kamoska doteraz,s inymi sme skusili vztah a ak nevysiel...co uz.Podla mna,ono to chce trochu cas,ak chces nejaku fakt zbalit.To nemozes mat hned vsetko a rychlo,lebo ty chces.Ale tak toto je len moj nazor.Mozno sa na teba nejaka rychlo namota...tak vela stastia pri baleni!

Suhlasím Marion, aj mne to tak vychádza. Dakujem za príspevok:yes:
0

#6 Užívateľ je offline   Martin Icon

• Administrátor
  • Icon
  • Skupina: Administrátor
  • Článkov: 657
  • Dátum registrácie: 19-February 10

Napísal 07 March 2007 - 15:37

nuž, spústa ľudí si buď robí len srandu alebo sa potom zlakne
Pridaj sa do našej Facebook skupiny.
0

#7 Užívateľ je offline   kamikadze Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 46
  • Dátum registrácie: 22-January 07

Napísal 07 March 2007 - 15:46

jo martin je taky pohodak... ze nazivo je mensia konkurencia mas pravdu :) len problem je v tom ze vacsina chalanov (a medzi nich patrim aj ja) sa s holkou nevedia len tak zoznamit akoze ides na ulici a spytas sa ako sa mas noooo co ja viem jasne existuju take miesta ze diskoteky kaviarne a kadeco ale hlavne co nechapem ze preco este stale funguje ten prezitok ze chalan by mal spravit prvy krok ci uz v zoznameni alebo aj sexe... ked sa nejkej babe paci chalan tak byvaju este viac hamblive ako my

a teraz k teme :D neviem ja som sa so ziadnou cez nete este neoznamil .. teda bude chyba urcite vo mne ze nechodim na chaty bo tam potrebujes dat svoju fotku a vacsina sudi cloveka podla vyzoru hlavne na nete takze pokial nie si najeky "džakomo" tak u tych P.I.M.P babneiek nemas moc sancu tod moj nazor :)
Múdre čínske príslovie: Ak máš dáždnik v zadku, za žiadnu cenu ho neotváraj. ;)
0

#8 Užívateľ je offline   Nuada Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Článkov: 5
  • Dátum registrácie: 16-March 07

Napísal 16 March 2007 - 13:36

zoznamenia cez net mozu byt dost rizikove hlavne v tom, ze niektori maju tendenciu prikraslovat svoju osobu.....ok, mozme to nazvat aj klamstvo :20:

ja som sa zoznamila cez net....a bolo to fajn, hoci to uz skoncilo. najskor sme si len pisali, potom si telefonovali, napokon sa aj stretli.

ci uz sa zoznamujeme cez net, alebo nie, vzdy je to o case a aspon podobnych, ak nie rovnakych hodnotach......a podla mna, zoznamovanie cez net otvara moznosti aj viac hanblivym, co je urcite plus. hlavne netreba cakat, ze hned prvy clovek, co sa ozve, bude ten, ktoreho hladame......zasa...cas. (nechcem tym povedat, ze to nemoze byt hned prvy clovek, ale pravdepodobnost je dost nizka):)
0

#9 Užívateľ je offline   Pedro027 Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP

Napísal 16 March 2007 - 23:20

[quote name='Nuada']zoznamenia cez net mozu byt dost rizikove hlavne v tom, ze niektori maju tendenciu prikraslovat svoju osobu.....ok, mozme to nazvat aj klamstvo

To prikraslovanie som aj ja zaregistroval. je to ale hned vycitit ci sa prikrasluju - aj svoje povahove vlastnosti. Neuprimnost niekedy poriadne az bije do oci. Su tu kocky aj uplne v pohode a aj velmi pekne - so skutocnou fotkou. No ale ked si tu precitaju nahodou moje prispevky a clanky tak neviem ako zareaguju.:44: :thumbdown: Diky za nazor Nuada
0

#10 Užívateľ je offline   little_devil Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 38
  • Dátum registrácie: 12-January 07

Napísal 20 March 2007 - 00:21

jasne, najdi tu co ponuka sluzby a ponukni jej prachy :D:D:D
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok