Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: prosim o radu (alebo nazor) - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

prosim o radu (alebo nazor) Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   matko999 Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 1
  • Dátum registrácie: 05-March 10

Napísal 05 March 2010 - 10:34

Poprosil by som vas o radu alebo nazor Som zenaty 6rokov ale moj sexualny zivot je na 4 pismenka sex z manzelkou mam asi tak 1x do mesiaca.Ja sex strasne milujem a robil by som to aj kazdy den lenze jej to zevraj tak staci.Pred manzelstvom to bolo ok ale akonahle sme sa zobrali tak hned sa to pokazilo a neviem ju presvedcit aby sme to robili castejsie aspon 2x tyzdenne. A moj druhy problem je ze este odkedy sme spolu tak sme nemali sex bez ochrany a nedokazal som ju presvedcit ze to je ok a ze sa nemusi byt hoci ny dieta by uz aj bol cas ale manzelka este sa na to neciti.Poradte prosim co vtakom pripade ja ju milujem a nechcem si najst milenku.Inak sme obaja mladi 30 rocni. dakujem Martin
0

#2 Užívateľ je offline   Malakian Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 348
  • Dátum registrácie: 04-May 07

Napísal 05 March 2010 - 23:09

no skus zistit ci ti nezahyba alebo ci nema nejake problemy, raz do mesiaca je dost malo nato ze ste este v pomerne mladom veku a nemate ani deti. Tak jednoznacne sa snou otom skus poriadne porozpravat, ci nema nejaky problem alebo tak po pripade zajst za sexuologom. vela stastia, alebo skor vela sexu prajem ;)
najvacsia slabost je zaroven aj najsilnejsia zbran cloveka."CIT", cesť vinimkam ;) :D
0

#3 Užívateľ je offline   drmaja Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Článkov: 1
  • Dátum registrácie: 31-July 10
  • Bydliskonove zamky

Napísal 31 July 2010 - 10:24

co robyt z detmi vpubertalnom veku krt nechcu pocuvat ignoruju prikazi utekaju z domu
0

#4 Užívateľ je offline   romaniko Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 168
  • Dátum registrácie: 21-May 10
  • Bydliskonove mesto n. vahom

Napísal 31 July 2010 - 17:53

MATKO - Malakian ti v podstate povedal vsetky prakticke rady - hlavne sexuologicku poradnu. Mna len zaraza nahly prechod tvojej manzelky do stavu "frigidity". Nepoznam sposob vasho spolocneho zivota., t.j. v akom stave su vase vztahy, ci si inak nazorovo rozumiete, ci sa viete porozpravat...atd. Ak 30 rocna zena nie je pripravena na dieta, je to anomalia........v jej veku si ostatne zeny totiz uvedomuju, ze na dieta je uz najvyssi cas. Problem preto pokladam za ovela vaznejsi, ako si opisal. Doporucoval by som preto naozaj vazny rozhovor na vysokej urovni, ktoreho vysledkom by bolo "vylozenie kariet" na stol. Myslim, ze tvoja manzelka ma pred tebou tajnost, drzi ta v nevedomosti a prave preto nemoze byt vas spolocny zivot naplneny. Co skryva ? - ziadaj jasnu odpoved !!!, nic ine neber....
0

#5 Užívateľ je offline   anonym999 Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Článkov: 3
  • Dátum registrácie: 17-May 11

Napísal 17 May 2011 - 07:32

keď s tebou prestala spať zo dňa na deň je to na 90 percent nevera
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok