Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: Chcem zachraniť svoj vzťah! - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

• (2 Strany)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

Chcem zachraniť svoj vzťah! Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   belerophon Icon

• Člen
  • PIPPIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 13
  • Dátum registrácie: 05-March 10
  • BydliskoKE

Napísal 05 March 2010 - 13:36

Dobry den. Mam takmer 3 a pol rocny vztah so svojou priatelkou. Ked sme spolu zacali pred tymi 3 aj nieco rokmi tak to bolo najkrajsie obdobie mojho zivota...v podstate som jej chcel pomoct dat sa dokopy s mojim kamaratom o ktorom si myslela ze by to mohlo vyjst. Bolo to cele take rychle ze sa v podstate ani nestihli dato priamo dokopy a on isiel na 2 mesiace pracovat mimo SR. Ja som mu slubil ze sa o nu postaram...viem znie to divne ale nemal som s nou ziadne umysly vtedy...bola krasna, mudra, sikovna proste uzasna ale vtedy som to tak nevnimal...ked odisiel zacali sme spolu viac rozpravat o vsetkom, viac sme si pisali, stretavali, chodili sme na prechadzky dlhe vonku sa zabavat az kym som si niekedy v priebehu neuvedomil ze som sa do nej strasne zamiloval...bolo to krasne mat niekoho takeho komu mozem povedat vsetko a ze som mal pocit ze lietam v oblakoch ked som bol s nou...tento pocit zazil asi kazdy...to iste som citil aj z jej strany bolo to zjavne ze medzi nami lietali iskry ale ani jeden z nas nechcel urobit nic co by uskodilo inemu a teda cele leto co sme boli spolu aj ked sme citili ze sa chceme bozkavat alebo aj nieco viac tak sme to nemohli urobit...ked sa vratil zacala s nim teda chodit ale bolo to takpovediac zo sucitu on na nu cakal dlho a ona sa ale tvarila ako keby to bolo ok a ja som sa trapil...chodila s nim iba 2 tyzdne nakoniec sa rozisli a po par tyzdnoch lamania kedy som sa jej snazil dokazat ako strasne ju milujem a chcem s nou byt tak mi konecne aj ona povedala ze ma miluje tiez tak velmi a zacali sme spolu chodit my...boli sme este posledny rok na strednej a obaja sme mali rovnaky ciel studovat pravo...spolu sme sa ucili a uspesne sme zmaturovali a dostali sa na rovnaku skolu kam sme chceli...nasi rodicia sa spriatelili a stretavaju sa jednoducho to prerastlo do niecoho co sme obaja brali za viac ako len obycajny vztah a mysleli sme aj na spolocnu buducnost aj ked len ramcovo...boli sme spolu velmi casto takmer kazdy den spolu sme sa ucili aj na skusky aj mame spolocnych kamaratov, prakticky byvala uz u nas doma lebo tu sme mali lepsie podmienky aj na ucenie a celkovo. Boli sme spolu tak 5/7 dní. Lenze ako to uz byva v kazdom vztahu nastane zlom a ten nastal aj u nas pred cca 3 mesiacmi som si ja osobne uvedomil ze ten vztah asi nema buducnost a velakrat sme si hovorili pri hadke veci typu ze to je uz len zo zvyku a tak...nechcel som tomu verit jednym uchom dnu druhym von...nepripustal som si to a ona chcela byt este predtym stale so mnou mne to liezlo cele na nervy nemal som v podstate kusok sukromia a stale sme boli spolu len...pozeral som po inych dievcatach ale nic som neurobil na to som ju az prilis lubil aj ked to bolo medzi nami uz chladnejsie...nechcem to rozvadzat ale potom jej napisal jeden chlap ktoreho obaja pozname...je od nej starsi o 8 rokov a spociatku jej napisal len nejaku blbost a neplanoval si s nou ani pisat a ona tiez nie dokonca mi o tom povedala sama a pisali si spolu len blbosti...to sme mali akurat skuskove obdobie a nervy na oboch stranach s nami robili svoje proste sme sa este castejsie hadali a nebolo to vobec idealne...ona si s nim stale pisala vedel som o tom ale stale ma ubezpecovala ze nic take ze pisu len o somarinach...veril som jej...no potom skoncilo skuskove obdobie a ja som zrazu mal viac casu na to aby som vnimal aj ine veci ako sam seba...zacal som si vsimat veci...uvedomil som si sice je to smutne ze az po tak dlhej dobe ale je to fakt, ze ju milujem mozno este viac ako predtym a strasne mi na nej zalezi...len uz som si aj uvedomil to ze nas vztah je pred krachom a visi na vlasku...no obaja sme sa chovali ako by sa nic nedialo ako doposial...bolo to chladne stereotypne ale ja som stale nevedel v com je problem...isli sme na lyzovacku na chatu s priatelmi a urobil som nieco co som mozno nemal ale inak by som to nezistil...mala mobil v izbe a ja som tam bol sam...tak som si precital sms a bola tam sms od neho...kde si uz tykali a pisali si aj ked len na prvy pohlad nevinne veci ale za taku kratku dobu sa spriatelili az sa mi to zdalo divne...tvrdila mi ze je trapny ze ho nechce ze fakt si len pisu lebo sa jej s nim dobre pise nic viac a ze ani nema jeho telefonne cislo a take veci...to mi samozrejme klamala lebo ja som uz vedel ze si pisu aj sms...neskor som si zacal vsimat ine veci...ked si pisala na nemenovanej socialnej sieti s nim tak som zahliadol urcity usek textu ktory si pisali a bolo tam nieco take ze ona na neho mysli az velmi casto viac ako by mala a ze ma na neho uz slabost...to ma uplne odrovnalo a zrazu mi to zacalo palit, dal som si veci do spojitosti a uvedomil som si kde je problem...problem som sice sposobil aj ja aj ona v nasom vztahu ale kazda kriza sa da vyriesit ak to chcu obaja...lenze moj problem bol aj niekde inde...bol tu uz niekto iny kto bol v tej chvili lepsi ako ja a citila sa pri nom prijemnejsie asi...takto som to vnimal ja...postupne som ju zacal ani nie kontrolovat ani nie spehovat ale vsimat si veci...ked bol mobil volny precital som rychlo sms za co sa hanbim ale jednoducho mi to nedalo chcel som o nu zabojovat a to robim doteraz...s nou som sa o tejto veci rozpraval zmenil som spravanie vedel som ze jej na mne vadia iste veci a zacal som sa chovat inak aby sa pri mne citila tiez prijemne a stastna...ale to nestacilo...tak som sa s nou neustale rozpraval o tom kde je problem a povedal som jej ze viem o tom ze medzi nimi je nieco viac...ze som zahliadol co si pisali no aj ked mi ciastocne pravdu priznala ale stale mi zatajila urcite veci o ktorych som bol presvedceny...taketo veci sa nepisu len obycajnemu kamaratovi...stale ma presviedcala ze sa nic nedeje ze su len kamarati a ja som jej prislubil ze sa zmenim ze to chcem dat cele do poriadku a obaja to vyriesime ona sa chovala zrazu aj ku mne inak mal som pocit opat ze je to super...no nebolo...nepomohlo to vobec stale si s nim pisala take veci pri ktorych mi tuhlo srdce...nejako som zistil ze sa uz aj stretli a nepovedala mi o tom boli sa prejst vecer po nasich skuskach...nedavno som bol u nej v praci a ona odbehla prebrat postu a na stole mala mobil v tej chvili jej prisla sms...ani neviem co ma to napadlo tiez vahal som chvilu ale akoby som to ani ja neovladal a precital som si tu sms...samozrejme od koho ineho...od neho...bolo tam ci moze byt o 15:30...dohadovali sa na case kedy sa stretnu...este mi kricala nieze budes citat...ked prisla tam uz videla na mne ze nie je dobre...mne tak silno buchalo srdce az mi prislo zle...zobrala ma do vedlajsej miestosti kde sme boli sami a rozpravali sme sa aspon polhodinu jednoducho uz som jej povedal ze dalej takto nevladzem ze nech mi povie ked chce ineho ale nech ma uz netrapi...poprela vsetko ze si stoji za tym ze ho nechce ze len na kavu chcela ist ale nepovedala mi lebo by som ziarlil...povedal som jej ze to nie je pravda ak by mi o vsetkom povedala ze nechcem od nej nic ine len aby mi zacala vraviet pravdu...ze sa budem citit bezpecnejsie ak mi povie ze je s nim vtedy a tam...nebudem ju kontrolovat predsa ale mal by som lepsi pocit ze viem kde a s kym je...prislubila mi aj s placom ze ju to hrozne mrzi ze uz to nikdy neurobi a ze ma nebude klamat...ze naozaj jej o nic nejde s nim...nakoniec som ju aj pustil s nim v ten den na kavu a bolo mi lepsie myslel som ze je to zase vsetko v poriadku a uz budeme len pracovat na nasom vztahu aby to bolo ok...ale stale to bolo len na chvilu...o par dni na to som zase videl ze si pise nieco s kamaratkou o mne a o nom a ze aka je z neho hotova a podobne reci...uz som nevedel fakt co si mam mysliet preco dievca ktore tak milujem ma vodi za nos a v podstate aj niekoho ineho...mal som trening a ona mi volala ze ide s kamaratom ktory byva pri nej vonku len na chvilu autom ze ju aj donesie...nepovedala ze s nim...bol som smutny lebo som vedel ze pojde s nim zas a nepovie mi to...to aj pocula na mojom hlase a poslala mi o chvilu na to sms ze nech sa nebojim ze vie ze jej neverim ale ze nejde s nim ze je trapny a ze uz s nim ani nepojde ze ona miluje len mna a nech jej verim...skoncil mi trening a ja som isiel pred jej blok cakal som v aute chvilu a potom som ho videl ako ide peso presiel okolo mna takze som ho spoznal...ona prisla za nim a isli spolu do nedalekej restauracie...isiel som za nimi aby som vedel kde su...bolo mi z toho strasne mizerne uz ma sklamala 2x aj ked som si myslel ze sme si to uz vysvetlili...no neurobil som jej ziaden cirkus ani nic len som jej poslal sms ze ma pravdu ze sa trapim lebo jej iny chlap stoji za to aby ma klamala...to uz zacala vypisovat a ja som jej odpovedal ze velmi dobre vie na co narazam a nech sa zamysli co robi lebo to nie je spravne a ublizuje mi tym...vyvolavala ale ja som ju nechcel pocuvat no nakoniec som jej dvihol a rozpravali sme sa spolu dlho povedal som jej ako sa citim a ze aj ked ma nepodviedla tak sa citim byt podvedeny a oklamany ze ma to boli...plakala mi do telefonu hrozne ako ju to mrzi ze nech jej odpustim ze ma nechce stratit ze ma miluje a naozaj ho nechce ze to je len kamarat a zase v podstate to iste len som si stal za svojim ze ako jej mam verit ked ma neustale klame...ze nic viac od nej neziadam len uprimnost a pravdu...opat raz prislubila ze to uz nikdy neurobi ze ani nema potrebu sa s nim stykat a ze nie je taky ako si myslela o nom predtym ze ju nepritahuje ani...opat som uveril...ale nejako som zase po par dnoch zistil ze mu reagovala na jeho spravu o tom ze vidi na fotkach aky sme stastny par tak, ze odpovedala ze fotky klamu a vobec to nie je pravda ze ona sa snazi ale nic z toho...to ma opat odrovnalo ako keby ma presiel buldozer...lebo ten kto sa snazil som bol ja a ona ma neustale len klamala :(...zase sme sa o tom proste rozpravali ze uz bude uprimna a ja som jej opat povedal ze moze s nim si pisat aj ist von len nech mi o tom povie...uz mi to prisahala tolkokrat...a ja som stale naivne veril ze vravi pravdu ze mi to uz nemoze urobit ked vie ako sa trapim pre to...pred dvoma dnami mi povedala ze je strasne unavena a ze uz ide spat to bolo cca 9 hodin vecer...povedal som jej nech si oddychne a poprial som dobru noc...rano som prisiel ku nej domov a ona so smutnymi ocami mi vravi ze mi musi nieco povedat...uz som vedel ze to nebude nic dobre...povedala mi ze jej len nahodou napisal kamarat co byva nedalo pri nej co ju nevidel uz niekolko rokov ze ci sa nemozu stretnut iba na polhodinku ze iba pokecaju chvilu a autom isli len ku nejakemu inemu kamaratovi po nejake dvd. Ze ju mrzi ze mi to nepovedala povedal som ze sa na nu nehnevam ze mohla mi to sice povedat ale nehnevam sa ze ale keby bola s nim a nepovedala mi to ze by mi to vadilo teda lebo uz som sa v nej dost sklamal a ze to uz by ma uplne zlomilo...a este mi povedala ze ich stretol moj najlepsi kamarat ked isiel pripity prave okolo ked ona nasadala ku tomu "kamaratovi" do auta...s kamaratom som na dalsi den bol dohodnuty ze ideme cvicit do posilovne a nejako sme sa k tomu aj dostali a povedal mi ze kde ju asi stretol tak som ho poprosil nech mi ukaze to miesto...ked som tam prisiel zistil som ze tam ma kancelariu dotycny s ktorym ma takto klame uz dlhsiu dobu...kamarat mi povedal aj ake mal auto co som si aj overil ze ma naozaj take auto...stretol ich cca medzi desiatou a jedenastou hodinou...opat ma oklamala...uz som nevedel co robit naozaj mi busalo srdce ako o zivot...ked sme sa stretli v ten den s priatelkou tak som sa uz choval nasrato povedal som jej ze o tom viem ze s nim bola ze preco mi to urobila...a ona sa osopčila ze toto je uz vrchol co stvaram ze som chorobne ziarlivy a ze je koniec medzi nami ze ona to uz takto nezvlada dalej...strasne sme sa pohadali jednoducho som to uz ani ja nezvladal chcel som jej dat na vyber nech sa konecne rozhodne ci ja alebo on. Povedala mi ze sa citi byt zaviazana v nasom vztahu ze ona sa bude stretavat s kym chce a kedy chce a ze by to iste urobila aj 4 aj 5 aj po 100 krat...a ze vraj to urobila preto lebo mi nechcela este viac ublizit a ze by som jej aj tak neveril ze s nim nic nema a nepustil by som ju alebo by som ziarlil keby mi povedala ze ide s nim o desiatej vecer alebo vobec tak neskoro vecer vonku niekam ale ze on ju len pozval na caj ku nemu do kancelarie...viem ze a nic medzi nimi nestalo to nechcem rozmazavat ale jednoducho toto je nekonecny kolobeh ktory proste musi mat niekde koniec len ho neviem najst...neviem sa z toho dostat neskutocne sa preto trapim schudol som za ten mesiac co toto cele riesim 5 kg a ked to takto dalej pojde tak sa asi zblaznim...nakoniec sme sa teda nerozisli a nejako sme to zase neviem na aku dlhu dobu urovnali s tym ze som jej opat povedal ze nic viac nechcem len pravdu a uprimnost a ze si stojim za tym ze aj keby s nim isla o 3 rano tak chcem o tom vediet a potom budem kludny a dovolim jej to...a ze sa nebudem takto spravat ze ona ma pocit ze ju spehujem...jednoducho si kladiem aj otazku...neurobil by hocikto iny na mojom mieste to iste? alebo aj nieco horsie? ved nic zle nerobim snazim sa ziskat spat to na com mi zalezi...nechcem ju stratit aj po tom vsetkom co mi urobila aj ked sa neskutocne trapim a boli ma to vo vnutri tak ju proste milujem a kamarati mi radia ze sa mam s nou rozist vraj to pomoze a ze az potom si mozno ona uvedomi ze urobila chyby a ze sa ku mne vrati...ale ja sa zase bojim ze si uvedomi ze je tu niekto iny a velmi rychlo zacne s nim...a to uz by ma polozilo totalne...velmi sa bojim toho...pretoze v tom co sa deje teraz vidim to co sa dialo medzi mnou a mojou priatelkou pred tymi troma rokmi ked sme spolu zacali...bojim sa ze je so mnou len zo sucitu a ze ja spravim chybu a potom uz ju dostane on...povedal som jej ze viac znesiem ked mi povie ze ma nemiluje a nechce uz so mnou byt aj pre ineho ale nech ma uz netrapi...povedala ze nie je v tom on ze ho nechce a chce len mna ale vraj sa musim spravat inak a verit jej v tom. Co si mam o tom mysliet? Viem ze co ma prist pride ale jednoducho citim ze sa to da zachranit len mi proste stale v tomto klame a nechapem preco...stale ma uistuje ze ma miluje a chce ma ale ze musime obaja robit nieco v nasom vztahu ja sa snazim aby sa pri mne tak nenudila niesme spolu uz tak casto tesim sa na kazdu chvilu s nou ked som a ona stale tvrdi len to jedno...ze urcite s nim nechce nic a ze by ma vzivote nepodviedla ale ze ja jej aj tak nebudem verit...chcem verit...ale da sa ked mi stale klame? navyse som opat zistil ze v ten den co sme sa naposledy pohadali co ma zase oklamala opat sme si vyjasnili veci a dal som jej tu istu podmienku aby mi povedala o tom ak sa stretnu, sa vecer s nim zase stretla na chvilu ze jej doniesol nejaky darcek vraj...ja som bol vtedy s kamaratmi a este mi aj volala neskor ze nevie spat a ze jej chybam...je schizofrenicka alebo ju to proste bavi mi ublizovat a trapit ma? Ten chlap ma priatelku s ktorou mu to tiez vraj nefunguje...ale to co robia nie je aj tak spravne...poradte mi co mam robit prosim :( uz naozaj neviem ako dalej...
0

#2 Užívateľ je offline   jankaa Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 89
  • Dátum registrácie: 22-November 07

Napísal 05 March 2010 - 16:26

skoncit to....prepac ale podla mna si strasne naivny...ako uz len to ze o nom pisala ze na nho mysli a tak...a ze ti nepovedala ze sa s nim stretne...neviem ako co si myslis ty ??? ked radsej oklame teba a radsej ide s nim ako s tebou, a aj napriek tomu ze vidi ako ta trapi ani nerozmysla nad tym zeby sa s nim prestala stretavat....neviem co riesis...ako jasne ked ju milujes je to tazke...ale este stale sa na nu tesis ked pride ??? bola u nho v kancelarii a ty jej vsetko odpustis ??? ja by som si tak skakat po hlave urcite nenechala...dobre nepoviem keby sa to stalo raz...raz by som odpustila...ale potom uz nie...a aj ked by som neviem jak cloveka milovala...to je fakt divna laska ked ona sa poza tvoj chrbat stretava s druhym...ja by som ju uz davno niekde poslala a co ti poradim teraz ??? porozpravaj sa s nou poslednykrat, povedz jej ze bud ty alebo on...ked povie on, povedz ze je koniec...mozno fakt vtedy si uvedomi co stratila...prepac ale to je moj nazor :(
0

#3 Užívateľ je offline   kubik Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 220
  • Dátum registrácie: 10-January 08

Napísal 05 March 2010 - 19:05

asi tiez najlepsie bude to skoncit...aj ked poznam ten pocit ako je tazko sa s niekym rozist ked ho milujes, a mas pocit ze s nim chces prezit cely zivot...ale tato holka si asi nezasluzi tak dobreho priatela...bude to tazke ale neboj casom sa z toho dostanes...a mozno si aj ona uvedomi o co prisla a zacne sa spravat normalne...hlavne sa neobvinuj, ze si ziarlivy, to vobec nie, skor na chalana az dost tolerantny, skoda len ze si to ona nevazi...drzim palce:)
Pre svet si možno len jednou osobou, ale pre jedného človeka možeš byť celučičkým svetom!!!
0

#4 Užívateľ je offline   belerophon Icon

• Člen
  • PIPPIP
  • BydliskoKE

Napísal 05 March 2010 - 21:06

Ja viem :( tiez som nad tym rozmyslal ale asi som na to prilis slaby jednoducho som s nou prezil tie najkrajsie ale aj najhorsie chvile a je to clovek ktoreho jednoducho budem milovat este dlho a aj ked to znie mozno opat naivne ale mozno ani neprestanem a nikdy na nu nezabudnem :(...mna to strasne mrzi ze to robi ale viem na 100% ze ma nepodviedla zatial a tvrdila mi uz X krat za posledne tyzdne ze to ani neurobi ze ma miluje a nie je blba a ze jej na mne zalezi a preto by mi nic take vzivote neurobila...ze ju vraj mrzi ze si o nej myslim ako keby bola nejaka ..... :-/...nemyslim ale jednoducho nedokazem jej verit uz...a napriek tomu tak velmi chcem :(...som tolerantny lebo je v tom nieco viac co nechcem rozmazavat aj ked je to tu anonymne ale proste je to este o nieco zlozitejsie s tym clovekom pretoze proti nemu nemozem v podstate nijako razantnejsie zakrocit...mohol by som z toho mat problem :-S...a ja neriesim veci silovo aj ked by som mu najradsej minimalne jednu natiahol...proste je to taka bezvychodiskova situacia ze neviem co robit :( a ak sa s nou rozidem ja a ona sa s nim da dokopy tak to ma uz uplne polozi...a ani si to nemyslim ze som chorobne ziarlivy ja som jej povedal ze na mojom mieste by kazdy urobil minimalne to co ja...ale ona stale len to svoje ze su len kamarati a nikdy nic viac ani nebudu...a aj keby to ona tak citila viem ze jemu ide o viac ja sam som chlap a mal by som rovnake pudy a myslim ze v tomto so mnou bude suhlasit kazdy chlap...tuzba po zene je ten najneovladatelnejsi pud muza a dobijat zenu je ako adrenalinovy sport...neustaly prisun endorfinov proste viem to lebo som to zazil uz velakrat a presne toto iste by som na jeho mieste urobil aj ja...neviem co mam robit :( ak to este raz urobi tak neviem ci ich mam konfrontovat oboch aby o mne vedel aj ten chlap alebo ju na mieste nechat alebo konfrontovat len jeho...netusim co mam robit naozaj by som sa najradsej chcel vyhnut rozchodu a zachranit tento vztah lebo mi na nom strasne zalezi :( viem ze som naivny nieste prví co mi to povedali poslednou dobou ale rozum mi vravi nieco ine ako srdce...a to druhe bolí :´(
0

#5 Užívateľ je offline   jankaa Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 89
  • Dátum registrácie: 22-November 07

Napísal 05 March 2010 - 22:23

ked jej neveris tak je to o nicom...a ziskat naspat stratenu doveru je velmi tazke...myslim ze aj keby sa s nim prestala stretavat uz by to bolo v tebe tie pochybnosti ...ze co ked zas..?? asi si je tebou prilis ista a mysli si ze si moze robit co chce...ale toto by podla mna toleroval malokto...ked ta miluje tak sa s nim prestane stretavat...aspon poza tvoj chrbat...
0

#6 Užívateľ je offline   Malakian Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 348
  • Dátum registrácie: 04-May 07

Napísal 05 March 2010 - 22:38

kasli nato nema to buducnost, mozes si uzivat s dalsimi a raz najdes taku co ta nebude takto ojebavat. ojebava ta lebo sa nechas, si makky, kasli nato. trochu to poboli,spomienky potrapia a pride dalsia a prejde to ;) ved si chlap, tak sa k tomu tak aj postav. vela stastia ;)
najvacsia slabost je zaroven aj najsilnejsia zbran cloveka."CIT", cesť vinimkam ;) :D
0

#7 Užívateľ je offline   Belphegor Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 292
  • Dátum registrácie: 09-January 09

Napísal 06 March 2010 - 16:00

typicke zenske najradsej by mali aspon troch chlapovDDDD
0

#8 Užívateľ je offline   Malisa Icon

• Člen
  • PIPPIP
  • Článkov: 12
  • Dátum registrácie: 01-March 10
  • BydliskoPrešov

Napísal 07 March 2010 - 11:30

Ahoj! Citala som si tvoj prispevok uz skor, ale neozvala som sa hned. Docitala som ho az dnes. Je dost dlhy. Uz len z tej dlzky vidno, ze je to vazne. Ty si tak zrely stat sa mojim klientom. Ja budem na rozdiel od teba strucna. Moja rada znie: Zachran sam seba!
La vita e bella

www.muzazena.sk
0

#9 Užívateľ je offline   belerophon Icon

• Člen
  • PIPPIP
  • BydliskoKE

Napísal 08 March 2010 - 08:53

Zobraziť článokMalisa, on 07 March 2010 - 11:30, said:

Ahoj! Citala som si tvoj prispevok uz skor, ale neozvala som sa hned. Docitala som ho az dnes. Je dost dlhy. Uz len z tej dlzky vidno, ze je to vazne. Ty si tak zrely stat sa mojim klientom. Ja budem na rozdiel od teba strucna. Moja rada znie: Zachran sam seba!

:( Vazne to je...klientom ohladom coho? A zachranit ako? :( ja chcem zachranit ten vztah...zalezi mi na nej viac ako na sebe samom...naivita najhrubsieho zrna z mojej strany ale je to tak :(
0

#10 Užívateľ je offline   Malisa Icon

• Člen
  • PIPPIP
  • Článkov: 12
  • Dátum registrácie: 01-March 10
  • BydliskoPrešov

Napísal 08 March 2010 - 18:42

Ja nie som psycholog, ale robim poradenstvo v partnerskych vztahoch a zoznamovanie. Mam na to zivnost. Mam aj stranky, ale este nie su hotove. Zavolaj mi, alebo mi napis a dohodneme sa.
La vita e bella

www.muzazena.sk
0

#11 Užívateľ je offline   zlatusikSB Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 66
  • Dátum registrácie: 28-March 08

Napísal 09 March 2010 - 14:41

Ahoj prave som si docitala tvoj clanok ktory je fakt dlhy.A dosla som k zaveru ze je to velmi smutne a nezavidim ti a obdivujem ako to zvladas a riesis maloktory chalan by to zvladol.Viem je to tazke a bolestive ale ako tu pisali iny prepac ze ti to poviem ale ten vztah nema buducnost a to len preto ze je tam nedovera a ze si myslis ze ked jej das koniec alebo tu pauzu tak by utekala za nim,ale podla mna ako ta moze mat rada keby nieco take spravila,poviem ti ze ta baba nevie co chce keby ta mala rada tak ako tvrdi tak by ti neklamala a neutekala za nim.A nebed si taky isty ze ta z nim nepodviedla lebo niekedy to tak nemusi byt.Viem co ti vravim predsa som baba,a zazila som nieco podobne a viem si predstavit ze ta to boli ale cas vsetko zahoji to ti mozem zarucit.Zabudnut nezabudnes lebo spomienky nevymazes ale bolest v srdci po case preboli.Podla mojho nazoru jej daj navyber bed ty alebo on a nech sa rozhodne aj sa z nou dokladne porozpravaj o tom vsetkom.Ona ked ma ta rada tak si myslim ze ta pochopi.Ja mam dvojrocny vztah a pred nim som mala dost smutny pribeh dalo by sa povedat ze je to taky isty pribeh ako ten tvoj len ten moj sa skoncil smutne ale som si nasla novy vztah som sa ponaucila prebolelo to hoc tazko ale je tomu dva roky od kedy sme sa rozisli aj on vravel ze si nikoho nenajde ze ma bude do smrti lubit a ze to neprebolelo a teraz ma pol rocny vztah ideme dalej.Tak ti drzim palceky nech ti to vyjde a nech to krasne medzi vami neskonci.
0

#12 Užívateľ je offline   belerophon Icon

• Člen
  • PIPPIP
  • BydliskoKE

Napísal 10 March 2010 - 07:37

Zobraziť článokzlatusikSB, on 09 March 2010 - 14:41, said:

Ahoj prave som si docitala tvoj clanok ktory je fakt dlhy.A dosla som k zaveru ze je to velmi smutne a nezavidim ti a obdivujem ako to zvladas a riesis maloktory chalan by to zvladol.Viem je to tazke a bolestive ale ako tu pisali iny prepac ze ti to poviem ale ten vztah nema buducnost a to len preto ze je tam nedovera a ze si myslis ze ked jej das koniec alebo tu pauzu tak by utekala za nim,ale podla mna ako ta moze mat rada keby nieco take spravila,poviem ti ze ta baba nevie co chce keby ta mala rada tak ako tvrdi tak by ti neklamala a neutekala za nim.A nebed si taky isty ze ta z nim nepodviedla lebo niekedy to tak nemusi byt.Viem co ti vravim predsa som baba,a zazila som nieco podobne a viem si predstavit ze ta to boli ale cas vsetko zahoji to ti mozem zarucit.Zabudnut nezabudnes lebo spomienky nevymazes ale bolest v srdci po case preboli.Podla mojho nazoru jej daj navyber bed ty alebo on a nech sa rozhodne aj sa z nou dokladne porozpravaj o tom vsetkom.Ona ked ma ta rada tak si myslim ze ta pochopi.Ja mam dvojrocny vztah a pred nim som mala dost smutny pribeh dalo by sa povedat ze je to taky isty pribeh ako ten tvoj len ten moj sa skoncil smutne ale som si nasla novy vztah som sa ponaucila prebolelo to hoc tazko ale je tomu dva roky od kedy sme sa rozisli aj on vravel ze si nikoho nenajde ze ma bude do smrti lubit a ze to neprebolelo a teraz ma pol rocny vztah ideme dalej.Tak ti drzim palceky nech ti to vyjde a nech to krasne medzi vami neskonci.

Ja sam neviem ako to zvladam :( ale boli ma to cim dalej tym viac...ale najviac ma boli ze uz som si takmer isty ze ma nemiluje a neciti ku mne to co kedysi a berie ma uz asi len ako kamarata a nie ako niekoho s kym chodi :( ale poviem ti tak ze som sa s nou o tom vsetkom rozpraval uz posledny mesiac Xkrat...ju to uz nebavi pocuvat ked jej len zacnem ze sa chcem porozpravat uz kruti ocami a myslel som ze to ze sa zacneme rozpravat o tom co nam na tom druhom vadi a co nam chyba tak to dokazeme urovnat...ale stale je to len ako prechadzka po bludisku...pomaly...a k nicomu to takmer nevedie :( a zakazdym ked som si uz bol isty ze ona k nemu nieco citi som jej povedal nech ma uz dalej netrapi a nech mi povie ked ma uz nemiluje a nezalezi jej na mne ze to znesiem ovela lepsie ako to ze by mi mal clovek ktoreho milujem najviac na svete a veril som mu ako nikomu nikdy predtym klamať do oči o tom ze ma miluje...pokial tu bude on...ja nemam sancu to nijak urovnat :(
minuly tyzden sme sa zase pochytili rozplakala sa ze jej leziem uz na nervy teraz casto ze uz ju to nebavi riesit ale ja som jej povedal ze mna to tiez nebavi riesit a chcem to vyriesit nadobro...spytal som sa jej ci chce tento vztah pochovat alebo ho este zachranit a nech mi povie pravdu...naozaj by ma menej bolelo keby som pocul ze uz to nema zmysel od nej ako to ze mne stale hovori ako ma miluje a ze mi veri ze to dam dokopy a ze sa zmenim lebo sa priznavam ze som sa minuly rok k nej choval zle...v podstate si za to mozem aj sam a teraz ma to neskutocne mrzi...ze a po tak dlhej dobe som si uvedomil...az ked stracam to co mi je najcennejsie...ze o to naozaj prichadzam a ze s tym nieco musim robit :(...jednoducho uz neviem naozaj co dalej...ja sa nerad vzdavam a najma pri tomto to plati xnasobne :( ale asi je uz fakt neskoro :(...kazdym dnom chudnem nemam chut ani jest a neviem sa sustredit je mi zle a smutno...bola ten posledny clovek od ktoreho by som cakal nieco take...ale ak sa ona trapi pri mne tiez...tak potom chcem aby bola stastna aj za cenu ze nie so mnou :(
0

#13 Užívateľ je offline   zlatusikSB Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 66
  • Dátum registrácie: 28-March 08

Napísal 10 March 2010 - 08:21

Velmi pekne napisane.A ver mi ale je mi to luto ze mi baby sme take svine ktore len ublizuju.Vies podla tvojich reci a reakcii na situaciu si velmi mily chalan ktory si zasluzi lepsiu a ktora ta bude mat uprimne rada.Tvoja chyba je len ta ze sa nerad vzdavas hoc ten vztah nema zmysel.Pisal si nam ze ta podla teba uz nemiluje,ale miluje len si to ona sama neuvedumuje,ona sama nevie co chce pretoze jej bolo stebou dobre az pokial nezpoznala niekoho ineho a teraz je z toho zmetena.Mozes ju prosit plakat prinej ale ona ta bude len zahrnat len vycitkami a ty zvalis chybu na seba a sa zbytocne len obvinujes ked ty sam za to nemozes ked ona je hlupa a si ta nevazi.Viem bude to tazke ked ti to poviem ale skus jej povedat ze chces pauzu ze ty uz nevladzes takto.Radsej urob tomu koniec pretrpis to uvidis ako by si mal znasat dalej trapenie ktore k nicomu nevedie.Ona si uvedomi po case o co prisla ver mi moja vlastna skusenost.A mozno prenu uz bude neskoro.Este som sa ta chcela teraz opytat ako teraz je to vo vztahu este ta klame stale sa z nim stretava,alebo bojuje ze ten vas vztah?a ked ta miluje ako ti vravela tak jej povedz ze nech ti to dokaze.Ze lahsie povedat milujem ta ale tazsie je to dokazat.Skus a netrap sa.
0

#14 Užívateľ je offline   katkadava Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Článkov: 8
  • Dátum registrácie: 07-March 10

Napísal 10 March 2010 - 08:31

Zobraziť článokbelerophon, on 10 March 2010 - 07:37, said:

Ja sam neviem ako to zvladam :( ale boli ma to cim dalej tym viac...ale najviac ma boli ze uz som si takmer isty ze ma nemiluje a neciti ku mne to co kedysi a berie ma uz asi len ako kamarata a nie ako niekoho s kym chodi :( ale poviem ti tak ze som sa s nou o tom vsetkom rozpraval uz posledny mesiac Xkrat...ju to uz nebavi pocuvat ked jej len zacnem ze sa chcem porozpravat uz kruti ocami a myslel som ze to ze sa zacneme rozpravat o tom co nam na tom druhom vadi a co nam chyba tak to dokazeme urovnat...ale stale je to len ako prechadzka po bludisku...pomaly...a k nicomu to takmer nevedie :( a zakazdym ked som si uz bol isty ze ona k nemu nieco citi som jej povedal nech ma uz dalej netrapi a nech mi povie ked ma uz nemiluje a nezalezi jej na mne ze to znesiem ovela lepsie ako to ze by mi mal clovek ktoreho milujem najviac na svete a veril som mu ako nikomu nikdy predtym klamať do oči o tom ze ma miluje...pokial tu bude on...ja nemam sancu to nijak urovnat :(
minuly tyzden sme sa zase pochytili rozplakala sa ze jej leziem uz na nervy teraz casto ze uz ju to nebavi riesit ale ja som jej povedal ze mna to tiez nebavi riesit a chcem to vyriesit nadobro...spytal som sa jej ci chce tento vztah pochovat alebo ho este zachranit a nech mi povie pravdu...naozaj by ma menej bolelo keby som pocul ze uz to nema zmysel od nej ako to ze mne stale hovori ako ma miluje a ze mi veri ze to dam dokopy a ze sa zmenim lebo sa priznavam ze som sa minuly rok k nej choval zle...v podstate si za to mozem aj sam a teraz ma to neskutocne mrzi...ze a po tak dlhej dobe som si uvedomil...az ked stracam to co mi je najcennejsie...ze o to naozaj prichadzam a ze s tym nieco musim robit :(...jednoducho uz neviem naozaj co dalej...ja sa nerad vzdavam a najma pri tomto to plati xnasobne :( ale asi je uz fakt neskoro :(...kazdym dnom chudnem nemam chut ani jest a neviem sa sustredit je mi zle a smutno...bola ten posledny clovek od ktoreho by som cakal nieco take...ale ak sa ona trapi pri mne tiez...tak potom chcem aby bola stastna aj za cenu ze nie so mnou :(

<_< ona má koľko rokov? 16? Nikdy sa to nezmení, ak toto robí, nemiluje ťa , ver mi, ja som žena a z jej strany to už nie je o láske, podľa mňa u nich nejde len o priateľstvo, ale o závislosť. A ona má asi problém, hovorí sa tomu patologická klamárka. Je mi to ľúto, ale ak sa nechceš trápiť, ukonči to teraz, poplač si, uzavri to, nechaj to prebolieť a potom sa pozbieraj a vykroč dopredu, niekde je pre teba niekto lepší.
0

#15 Užívateľ je offline   belerophon Icon

• Člen
  • PIPPIP
  • BydliskoKE

Napísal 10 March 2010 - 18:59

Zobraziť článokzlatusikSB, on 10 March 2010 - 08:21, said:

Velmi pekne napisane.A ver mi ale je mi to luto ze mi baby sme take svine ktore len ublizuju.Vies podla tvojich reci a reakcii na situaciu si velmi mily chalan ktory si zasluzi lepsiu a ktora ta bude mat uprimne rada.Tvoja chyba je len ta ze sa nerad vzdavas hoc ten vztah nema zmysel.Pisal si nam ze ta podla teba uz nemiluje,ale miluje len si to ona sama neuvedumuje,ona sama nevie co chce pretoze jej bolo stebou dobre az pokial nezpoznala niekoho ineho a teraz je z toho zmetena.Mozes ju prosit plakat prinej ale ona ta bude len zahrnat len vycitkami a ty zvalis chybu na seba a sa zbytocne len obvinujes ked ty sam za to nemozes ked ona je hlupa a si ta nevazi.Viem bude to tazke ked ti to poviem ale skus jej povedat ze chces pauzu ze ty uz nevladzes takto.Radsej urob tomu koniec pretrpis to uvidis ako by si mal znasat dalej trapenie ktore k nicomu nevedie.Ona si uvedomi po case o co prisla ver mi moja vlastna skusenost.A mozno prenu uz bude neskoro.Este som sa ta chcela teraz opytat ako teraz je to vo vztahu este ta klame stale sa z nim stretava,alebo bojuje ze ten vas vztah?a ked ta miluje ako ti vravela tak jej povedz ze nech ti to dokaze.Ze lahsie povedat milujem ta ale tazsie je to dokazat.Skus a netrap sa.

Mne je to luto este viac lebo sa citim ako naivny hlupak...naozaj som v nej nikdy nezapochyboval...a ano moj problem je ze sa toho nechcem vzdat a stale si myslim ze je ta najlepsia aku som kedy stretol...po vsetkych strankach je perfektna...az na tuto ktoru spominam :(...ja neviem proste lebo fakt som jej uz niekolkokrat dal moznost nech mi povie pravdu ako to je medzi nami a nech to ukoncime kym sa da teraz alebo ak to chce aj ona zachranit tak to skusme...povedala ze to chce zachranit...ale vidim na nej ze mi neveri v tomto ze sa dokazem aj ja zmenit po tom vsetkom co som robil minuly rok a aky som bol aj ja :(...nieco v nej ostalo po tom a mysli si ze som uz taky a nedokazem to...ale ked ja viem vsetky tieto veci tak to chcem dokazat ale snahu nevidim z jej strany :(...ja neprosim ja sa s nou stale chcem normalne porozpravat a vyriesit problem ale stale vyriesime a potom zistim ze sa vlastne nic nevyriesilo...pokrok sa stal ze mi sama povedala ze s nim ide von napriklad dnes vecer s nim ide povedala mi cas co kedy jak ja som povedal ze uz ju nebudem spehovat a ze jej verim...to ze mi zacala sama hovorit ze s nim ide a tak a je viac uprimna v tomto smere...ale viem a citim ze nie je uprimna v smere voci mne a nasmu vztahu a ze ju to uz nebavi lebo je nim ocarena priam :(...navyse vcera som bol s kamaratom v kaviarni...a ked sme vychadzali dotycny vosiel akurat dnu so svojou priatelkou obaja vysmiati od ucha k uchu drzali sa akurat mu spadol usmev a zmeravel ked zbadal mna v sekunde ma premeral bol som si isty ze vie kto som...a potom jej to aj vravel ze ma stretol ze aspon si mysli ze som to bol ja sama mi to povedala ze jej to vravel...a ja som jej to naschval povedal este predtym nez sa s nim o tom bavila ze som sa "s nim stretol v kaviarni"...uplne ztuhla pri mne vtedy ze ci som normalny ze som sa s snim stretol...tak som ju len natahoval ako bude reagovat a potom som jej povedal ze len sme sa vo dverach s nim stretli...ale videl som ze ju to nasralo...ziarlila urcite ju to napalilo ze sa s nou mozno len zahrava...a popravde neviem o co mu fakt ide lebo by som si najradsej prial aby si urovnal svoj vztah ak mu to nefunguje a tu dal pokoj :( ale ja viem dalsia naivita z mojej strany jednoducho uz dalej fakt nevladzem :( trapim sa a najhorsie je ze ona to robi lebo nevie ze ja o vsetkom medzi nimi viem...ona hra asi len divadlo je na mna mila snazi sa tiez ja sa tvarim stastne aj ked niesom ale snazim sa tiez aby bolo vsetko ok ale viem ze mysli na neho stale...:-/
0

#16 Užívateľ je offline   belerophon Icon

• Člen
  • PIPPIP
  • BydliskoKE

Napísal 10 March 2010 - 19:07

Zobraziť článokkatkadava, on 10 March 2010 - 08:31, said:

<_< ona má koľko rokov? 16? Nikdy sa to nezmení, ak toto robí, nemiluje ťa , ver mi, ja som žena a z jej strany to už nie je o láske, podľa mňa u nich nejde len o priateľstvo, ale o závislosť. A ona má asi problém, hovorí sa tomu patologická klamárka. Je mi to ľúto, ale ak sa nechceš trápiť, ukonči to teraz, poplač si, uzavri to, nechaj to prebolieť a potom sa pozbieraj a vykroč dopredu, niekde je pre teba niekto lepší.

Nie ma 21 za chvilu...a chapem co mi chces povedat...ale momentalne sa snazim zistit o co ide tam fakt davam jej priestor volny nech si uvedomi co chce...ak neuvedomi resp. ak uz fakt zisti ze nie mna...tak potom nemam inu moznost uz :(
0

#17 Užívateľ je offline   katkadava Icon

• Som tu nový
  • PIP

Napísal 10 March 2010 - 20:47

Zobraziť článokbelerophon, on 10 March 2010 - 19:07, said:

Nie ma 21 za chvilu...a chapem co mi chces povedat...ale momentalne sa snazim zistit o co ide tam fakt davam jej priestor volny nech si uvedomi co chce...ak neuvedomi resp. ak uz fakt zisti ze nie mna...tak potom nemam inu moznost uz :(

Prosím, urob to rezolútne, nestrácaj čas. Zober sa, povedz, že jej dávaš dva týždne, nechceš ju vtedy vidieť, počuť, volať s ňou. Je to čas, kedy si ona uvedomí, či jej stojí za to klamať, alebo bez teba umrie.
0

#18 Užívateľ je offline   belerophon Icon

• Člen
  • PIPPIP
  • BydliskoKE

Napísal 10 March 2010 - 21:58

Zobraziť článokkatkadava, on 10 March 2010 - 20:47, said:

Prosím, urob to rezolútne, nestrácaj čas. Zober sa, povedz, že jej dávaš dva týždne, nechceš ju vtedy vidieť, počuť, volať s ňou. Je to čas, kedy si ona uvedomí, či jej stojí za to klamať, alebo bez teba umrie.

uprimne...pre mna by to boli najhorsie dva tyzdne zivota :( ale dakujem za rady ja uz to nejako vyriesim...cim dalej tym viac sa s tym zmierujem :-/...mozno to tak bude lepsie...pre nu aj pre mna...:(
0

#19 Užívateľ je offline   belerophon Icon

• Člen
  • PIPPIP
  • BydliskoKE

Napísal 10 March 2010 - 22:00

navyse tebe sa to povie lahko...nase zivoty su tak prepojene ze je tazko ich aj rozdelit :-/...znie to divne ale predsa...chodime spolu na skolu miname sa na seminaroch a tak podobne...je to tazke :(
0

#20 Užívateľ je offline   katkadava Icon

• Som tu nový
  • PIP

Napísal 10 March 2010 - 22:06

Zobraziť článokbelerophon, on 10 March 2010 - 22:00, said:

navyse tebe sa to povie lahko...nase zivoty su tak prepojene ze je tazko ich aj rozdelit :-/...znie to divne ale predsa...chodime spolu na skolu miname sa na seminaroch a tak podobne...je to tazke :(

Pozri sa o 4 témy nižšie, na tému kríza v manželstve, nič nie je jednoduché:((
0

• (2 Strany)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov