som vydata len necele 4 roky, mame maleho 3 rocneho syna a byvame u nasich,v tomto manzelstve uz dlhsie nie som stastna... jednak manzel netravy so synom takmer ziaden cas,ma ine konicky pocitac , auto... po dalsie sa nechava obskakovat, myslim tym ranajky obed vecera,kava, nic si neni schopny urobit a mne to uz lezie na nervy, cely vykend ked nerobi je zahrabany za pc... uz ma to naozaj unavuje a hneva ze maly mu je skor pritaz ako radost... k tomu vsetkemu jeho povaha je hrozny nervak, za kazdu hlupost vybuchne .zabil vo mne uz asi vsetok cit, aj milovanie s nim beriem len ako povinnost,nie ako chcenie ci tuzbu, vela sa hadame koly jeho spravaniu,uz sa potom uvedomi ale netrva to dlho a vrati sa do starych kolaji, teraz ma opat obdobie posluchania , aj kvety mi kupil, no mne je to viac lahostajne.uz vazne rozmyslam nad rozvodom, len stale neviem co robit koly synovy... mate niekto podobny problem alebo radu?
Strana 1 z 1
co dalej?
Napísal 21 May 2010 - 22:27
Vedel by som rozpravat o tom velmi dlho, ale menej je niekedy viac... Ak sa manzelstvo stane trapenim , nie je mozne dospiet v nom k rozumnemu a citovo maplnenemu konsenzu {dohode} , tak komu to vyhovuje? Kedze je to velmi dolezite rozhodnutie, treba ho naozaj zvazit a predstavit si pritom sposob dalsieho spolocneho zivota na 10 ci 30 rokov. Zivot je len tvoj, tak ako raz bude synov zivot patrit len a len tvojmu synovi a ty to budes respektovat {tak by to malo byt}. Neverim, ze vase spolocne manzelske ne-stastie , raz bude vyhovovat vasmu synovi. Nie je vobec sebecke rozhodnut sa nezit v nelaske. Utrzky lasky v podobe kvetov su len chabou a mizernou naplastou s ktorou by som sa osobne neuspokojil. Nie je lepsie zazit pocit "milovat a byt milovany?" Ale dufam, ze ak sa to stane, uz budes pozornejsie vnimat aj charakter a dusu cloveka. Ja viem,je to strucne, mozno nabuduce - ak to pomoze.
Napísal 27 May 2010 - 11:44
A syn je na neho velmi naviazany ? Mozno ani nie, ked na neho serie
Napísal 31 May 2010 - 23:11
bohuzial musim konstatovat, ze si natrafola na nesrpavneho, na takeho ktory nieje absolutne pripraveny nato byt manzelom a otcom. kedze v takejto situacii som este nebol a snad ani nebudme neviem korektne poradit, no na tom rozvode asi neico bude, ak sa nezmenil doteraz nezmeni sa uz nikdy a nemozes takto zahodit svoj zivot pre niekoho ineho, mas ho len jeden. good luck
najvacsia slabost je zaroven aj najsilnejsia zbran cloveka."CIT", cesť vinimkam ;) :D
Strana 1 z 1

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať