Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: Lubim ju no neviem ci sa jej pacim - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

Lubim ju no neviem ci sa jej pacim Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   Alucard23 Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 1
  • Dátum registrácie: 09-March 10

Napísal 09 March 2010 - 22:39

Mam iba 13rokov a paci sa mi moja spoluziacka.Paci sa mi uz od 1rocnika no ja jej asi nie.Ked som sa dopocul ze mala frajera zozieralo ma to len som to kvoli imagu nedal na javo.Ked sa s nim rozisla aj mi odlahlo ale vraj sa s nim rozisla kvoli inemu a tak som sa snazil hladast ine dievca.Mal som asi 4baby ale aj tak som myslel iba na nu.Myslel som si ze sa mi paci jedno dievca ktore je o rok mladsie.Ale zistil som ze som ju nelubim len som zakrival moje city.Prosim poradte mi.
0

#2 Užívateľ je offline   katkadava Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Článkov: 8
  • Dátum registrácie: 07-March 10

Napísal 09 March 2010 - 22:42

Zobraziť článokAlucard23, on 09 March 2010 - 22:39, said:

Mam iba 13rokov a paci sa mi moja spoluziacka.Paci sa mi uz od 1rocnika no ja jej asi nie.Ked som sa dopocul ze mala frajera zozieralo ma to len som to kvoli imagu nedal na javo.Ked sa s nim rozisla aj mi odlahlo ale vraj sa s nim rozisla kvoli inemu a tak som sa snazil hladast ine dievca.Mal som asi 4baby ale aj tak som myslel iba na nu.Myslel som si ze sa mi paci jedno dievca ktore je o rok mladsie.Ale zistil som ze som ju nelubim len som zakrival moje city.Prosim poradte mi.

:) pozvi ju na nejaký zmrzlinový pohár alebo do cukrárne a uvidíš, či prijme pozvanie
0

#3 Užívateľ je offline   Karmen Icon

• Člen
  • PIPPIP
  • Článkov: 14
  • Dátum registrácie: 20-April 10
  • Bydliskoniekedy sama neviem

Napísal 20 April 2010 - 19:57

Aj ja som bola "zalaskovana"uz v 13 tich rokoch:-)..Myslim ze to dievca mozno nema anilen tusenie ze sa ti lubi,taq by to trebalo dat najavo...skus byt mily pozvat ju na zmrzlinu ako tu uz bolo spomenute a sam uvidis ci ma zaujem alebo nie....
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov