Nazdar vsetci, nieje to tu sice moc zive ale predsa len pisem svoj "problem". Ci som skusal nadviazat vztah s kamaratkou, alebo uplne cudzou babou tak som zatial za 18(a tristvrte) roka nemal uspech. Ci som sa zoznamoval cez net, ci som skusal po uliciach, ... Baby radi pokecaju, popisu ale nic viac. Aj ked jej priamo poviem ze sa mi paci, alebo ze chcem mat s nou nieco viac ako kamaratstvo tak to akoby prehliadne. :-D Skusal som uz hovorit v "superlativoch" skusal som aj hovorit vsetko na priamo aj robit zo seba chudaka. :-D Ci som sa pokusal nadviazat dlhodobejsi vztah alebo len sexualny vztah tak som zatial moc uspesny nebol, ... Dost by ma zaujimalo preco,.. :-P Vie niekto poradit? Veci ako sebavedimie, ... To viem ze mi chyba ale aj ked som sa odvazil a prekonal "stres" alebo co to vlastne je tak mi to nijako nepomohlo. Takze tym to nebude, ...
Strana 1 z 1
neuspech u zien
Napísal 12 March 2010 - 18:59
Lilo, on 12 March 2010 - 17:38, said:
Nazdar vsetci, nieje to tu sice moc zive ale predsa len pisem svoj "problem". Ci som skusal nadviazat vztah s kamaratkou, alebo uplne cudzou babou tak som zatial za 18(a tristvrte) roka nemal uspech. Ci som sa zoznamoval cez net, ci som skusal po uliciach, ... Baby radi pokecaju, popisu ale nic viac. Aj ked jej priamo poviem ze sa mi paci, alebo ze chcem mat s nou nieco viac ako kamaratstvo tak to akoby prehliadne. :-D Skusal som uz hovorit v "superlativoch" skusal som aj hovorit vsetko na priamo aj robit zo seba chudaka. :-D Ci som sa pokusal nadviazat dlhodobejsi vztah alebo len sexualny vztah tak som zatial moc uspesny nebol, ... Dost by ma zaujimalo preco,.. :-P Vie niekto poradit? Veci ako sebavedimie, ... To viem ze mi chyba ale aj ked som sa odvazil a prekonal "stres" alebo co to vlastne je tak mi to nijako nepomohlo. Takze tym to nebude, ...
skus menej "priamo hovorit" a viac konat, to funguje vzdy
Pridaj sa do našej Facebook skupiny.
Napísal 15 March 2010 - 08:14
Aj ked tam nevidim nic o konani, len o rozpravani asi jednoducho robis nieco co ich vystrasi ... moc sa snazis. Daj si pauzu, ries ine veci a ono to pride.
Pridaj sa do našej Facebook skupiny.
Napísal 25 March 2010 - 17:59
Lilo, on 12 March 2010 - 17:38, said:
ahoj
presne poznam tvoju situaciu.. mam 22 rokov a len nedavno som nadviazal vztah. tiez som skusal vsetko mozne a vzdy to skoncilo otrepanym "ostanme kamarati" a podobne. z vlastnej skusenosti ti poradim, aby si velmi netlacil na vztah, skus radsej byt dobrym kamaratom, pomoct jej, byt pozorny, mily a pomaly zlepsovat vas vztah, az kym to uz nevydrzis a potom jej povedz co k nej citis
drzim palce
Napísal 12 April 2010 - 13:14
Avatar88, on 25 March 2010 - 17:59, said:
ahoj 
presne poznam tvoju situaciu.. mam 22 rokov a len nedavno som nadviazal vztah. tiez som skusal vsetko mozne a vzdy to skoncilo otrepanym "ostanme kamarati" a podobne. z vlastnej skusenosti ti poradim, aby si velmi netlacil na vztah, skus radsej byt dobrym kamaratom, pomoct jej, byt pozorny, mily a pomaly zlepsovat vas vztah, az kym to uz nevydrzis a potom jej povedz co k nej citis
u mna to zabralo a konecne som aj ja stastny
sice nam to trvalo par mesiacov, ale teraz sa mame velmi radi a obaja sme stastni
aj priatelka hovori ze je taketo postupne zacinanie vztahu lepsie ako keby sme sa hned zamilovali.
drzim palce
drzim palce
Dik za radu, uvidim co bude neskor, ...
Napísal 22 May 2010 - 17:58
My baby mame radi, ked nas chalani rozmaznavaju, pamataju si rozne udalosti, ktore su casto pre chlapov nepodstatne.
Napr. teraz chodim na vodicak, a mala som v nedelu jazdu. A v utorky mame teoriu. A tam sa vzdy dohadujeme na samostatnych jazdach. A potom, dalsu utorok, sa ma jeden chalan spytal : Ako bolo v nedelu na jazde? No normalne ma dojalo, ze si to pamatal! A inak ti radim to, co uz pisal nas 22 rocny kamarat, nvm, ci ma nick Avatar, alebo ako
(prepac) Drz sa, to pride samo! PS. : Ja som bola zas taka, ze mna chceli chlapi skor hned
A to mi zas liezlo na city.. Cize zazivam opacny pripad ako ty
A to ani nvm preco, vobec sa o to nesnazim - a mozno to bude prave tym, ktovie
GL
Napr. teraz chodim na vodicak, a mala som v nedelu jazdu. A v utorky mame teoriu. A tam sa vzdy dohadujeme na samostatnych jazdach. A potom, dalsu utorok, sa ma jeden chalan spytal : Ako bolo v nedelu na jazde? No normalne ma dojalo, ze si to pamatal! A inak ti radim to, co uz pisal nas 22 rocny kamarat, nvm, ci ma nick Avatar, alebo ako
Napísal 15 June 2010 - 23:29
No momentalne vztah nejako vobec neriesim. Chodim s kamosmi von, obcas sa s nejakou kockou porozpravam, ... ale dalej to nejde, lebo nechcu, ... Netrapi ma to, kupil som si teraz auto(karoseriu), a s tym sa zabavam a davam ho dokopy takze na nic ine neni cas. Som bud v robote, pri aute, alebo s kamosmi,takze zena by ma "obmedzovala" samozrejme ze by som si na nu nasiel cas keby bola, ale zasa by mi to niekde najskor asi chybalo. Takze uvidim ci sa neco samo nedostavi, alebo potom az ked budem mat viac casu, ...
Napísal 16 June 2010 - 10:55
Vieš že to, že chceš babu, mi príjde tak moc očividné. Keby bol pri mne taký chalan tak tiež ustupujem. Na niektorých ľudoch to proste vidno, vidno že ich to štve a že chcú.. chcú príliš.. a z teba mám taký pocit. Napísal si to ako výčitku že nechcú niečo viac. Nútiť ich nemôžeš, to vieš. Hlavne kašli na to, bud v pohode, a ked nejakú chceš, nevrhaj sa po nej ako žralok po mäse.. klídek pohoda.. kamoška.. uvidíš časom či a čo..
Chápem, že ťa to stresuje, ale udržuj pohodu, tá pravá príjde..
Chápem, že ťa to stresuje, ale udržuj pohodu, tá pravá príjde..
Nezmysel je, keď robíme rovnaké veci stále dookola a zakaždým očakávame iné výsledky.:yawn:
Strana 1 z 1

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať