Strana 1 z 1
Hlasky pri sexe,masturbovani
Napísal 14 March 2010 - 15:54
Ahojte mam na vas taku malicku otazocku , ake hlasky hovorite pri sexe alebo pri masturbovani svojej priatelke? Vysvetlim
Nie kazdej sa to paci ale tej mojej sa to velmi paci a spravi sa pri tom lepsie ... Takze pri sexe ked jej poriadne vzdycham do uska alebo hovorim POD POD ZLATKO POD UKAZ MI CO JE V TEBE a podobne tak ju to velmi rajcuje a vzdycha pri tom ovela viac a rychlejsie a lepsie sa spravi... Potom pri masturbovani no my mame taky zaujmavy sposob ze ja sedim ona lezi a vlastne nejako sa tam prepletiem a zasuniem ho tam a ona sa pri tom robi klitorisom , je to vdacne fakt odporucam
No a vlastne pri tom ked jej neustale hovorim ze brhli si ten klitoris poriadne , hon si tu kundicku nadhernu ... Tak z toho moje dievca odpadava
Len nejako mi uz dochadzaju hlasky a uz sa citim aj trapne ked neustale hovorim dokola to iste
Tak neviete nejake poradit ... Ale ziadne typu ze POD TY KURVA VYJEB SI TU PICU ... Ja ju milujem a nieje ziadna moja kurvicka , je to len na spestrenie takze nieco mile,prijemne,jemne,ale zaroven aj drsnejsie typu VYBRHLI SI JU PORIADNE
Dufam ze ma chapete a ste tu len seriozni vyspeli ludia s dobrym nazorom ... Dakujem za odpovede
Strana 1 z 1

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať