Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: poprosim radu - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

poprosim radu Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   lubos123 Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 5
  • Dátum registrácie: 18-March 10

Napísal 18 March 2010 - 20:05

Takze spoznal som sa s jednou skvelou babou, velmi rychlo sme sa dali dokopy no a boli to moj najkrajsi mesiac, ktory som s nou stravil. Velmi sme sa lubili no jedneho dna sa vsetko zmenilo a zacal sa novy semester a tak sme spolu byvali uz len vikendy az sa jedneho dna vsetko zmenilo a spozorval som na nej ze ju nieco trapi a je nejaka ina akokeby vymenena, nehal som to tak ze sa to vyriesi cez vikend ked prideme obaja domov a budeme spolu. Tak teda prisiel piatok docestovali sme a vecer ako obvikle mi zavolala ze mam prist ku nej domov. Tak som dosiel, sedeli sme na posteli a videl som ze ju nieco trapi tak som zacal z nej vytahovat, ze co sa deje. Zacala mi na to rozpravat to ze ako to ide vsetko na nu rychlo a ze nevie co ku mne citi, ze teraz chalana nechce. Spociatku som bol proti pretoze ju velmi lubim no ked som videl ze to nema vyznam tak som pristupil. Je uz vyse tyzdna po nasom rozchode ja som z toho stale este mimo a nechcem sa jej vzdat pretoze to je najuzasnejsia baba aku som kedy stretol da sa to este nejako zachranit?
0

#2 Užívateľ je offline   Tony_vicks Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 882
  • Dátum registrácie: 11-April 07

Napísal 19 March 2010 - 09:41

Ahoj,

Myslim ze to este nemusis vzdavat. Ale nasilu to nepojde. Podla mna to bolo trocha sposobene tym ze tvoja priatelka do toho padla velmi rychlo a teraz nevie ci je to to prave alebo nie. Vytvaranie si vztahu je krehka vec co si vyzaduje vyzrele uvazovanie a hodne nazvyme to "riskovania". U nej sa podla mna trocha prejavilo pochybovanie. Obrazne by som to popisal ako ked kupujes trebars pocitac, vzdy budes pochybovat ci ho kupit ,lebo mozno o mesiac bude nejaky lepsi a lacnejsi, ale ty uz budes mat ten co si kupil. Je to zacarovany kolotoc z ktoreho je cesta von len ak to pochopi ona, ze nema naco ine cakat. Pokial vtom neni nic ako len jej neistota, ta si teda dajte pauzu,ale nie taku radikalnu ,len sa teda nelubte tak intenzivne. Ale budte v kontakte. Zopakujte si obdobie "balenia" ale teraz trocha pomalsie.
Pozor...je sanca ze je na scene iny chlap....ale to nezacni nejak okato zistovat, mohlo by to byt kontraproduktivne.

vela zdaru
"Dzungla vsetkych ludskych veci je postavena na prchavom okamziku krasy"

Najvacsia strata je ak stratime aj to co sme vobec nemali :crying:
0

#3 Užívateľ je offline   lubos123 Icon

• Som tu nový
  • PIP

Napísal 19 March 2010 - 10:16

no ono by to bolo jednoduchsie kebyze mi nepovedala ze chalana teraz tak rok alebo dva nechce, no a ja sa jednoducho bojim ze ona spozna nejakeho ineho chalana bude z neho namakko a na mna si uz ani nespomenie.
0

#4 Užívateľ je offline   Tony_vicks Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 19 March 2010 - 10:30

ta hrozba tu je,ale pokial sa nou budes vnutorne deprimovat,tak si to len stazis. Kolko ma rokov? povedala dovod preco si chce dat pohov od chlapov na tak dlhu dobu?

0

#5 Užívateľ je offline   lubos123 Icon

• Som tu nový
  • PIP

Napísal 19 March 2010 - 10:39

20 rokov ma. No neviem jasny dovod nepovedala len ze teraz chalana este nechce, ze potrebuje este troska volnosti a povedala este ze vo vztahu potrebuje mat nejake zasady no a ze ked ide sem tam vonka s nejakou partiou a vidi nejaky par tak jej to nerobi dobre
0

#6 Užívateľ je offline   Tony_vicks Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 19 March 2010 - 11:04

povedal by som ne je nezrela na vztah,ale ktovie. Nemala pred tebou nejaku zlu skusenost?
v akom zmysle je nerobi dobre pohlad na nejaky par? mne to tiez robilo zle ked som bol single,ale preto ze som im zavidel.
Myslim ze na toto by som sa mal opytat svojej byvalej lasky, ta by mozno vedela povedat vcom to tkvie.
Ale mne to nedava moc zmysel

0

#7 Užívateľ je offline   lubos123 Icon

• Som tu nový
  • PIP

Napísal 19 March 2010 - 11:21

Ma dost zlych skusenosti. No myslela to skor v tom zmysle ze ked bola so mnou a bola niekde s nejakou partiou a videla teda ten par tak mala vycitky ze ma mna a a je vonka s nejakou partou asi v tom zmysle som to ja tak pochopil. Tak to ti verim ja tomu nerozumiem tak isto
0

#8 Užívateľ je offline   Tony_vicks Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 19 March 2010 - 11:50

Ten jej dovod je trocha malicherny ,ale je to mozno pochopitelne.
Nuz moja rada pre teba je ale taka, ze pokial neholdujes citovemu masochizmu tak sa na nu snaz moc nefixovat. Ked to ona nechce tak to nepojde. Ked si najde ineho tiez to nepojde. Bud snou v kontakte ale drz to v rovine maximalne blizkeho priatela. Cakat na rozhodnutie nerozhodnutej rok dva je hlupost(toto je osobne overene). Ztoho casu ,si sam sebe budes robit svoje sukromne peklo.
neviem urci co bol zanik tohto vztahu,len tipujem ze sa pod to podpisal ten semester a mozno aj stereotypne spoluzitie, ale to tu nebudem rozoberat,lebo nepoznam okolnosti. A tiez asi rychli spad udalosti, zalubit sa za mesiac je sice skoro pravidlo, ale vybudovat si lasku a vztah treba dlhsie a treba ten proces vedome trocha brzdit,aby popade ruzovych okuliarov to nebola moc "skokova funckia"

0

#9 Užívateľ je offline   lubos123 Icon

• Som tu nový
  • PIP

Napísal 19 March 2010 - 12:22

Samozrejme ze o to sa aj pokusam byt s nou v kontakte a zbytocne sa nejako na nu citovo neviazat. Kazdopadne dakujem za tvoje rady a cas.
0

#10 Užívateľ je offline   Belphegor Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 292
  • Dátum registrácie: 09-January 09

Napísal 20 March 2010 - 13:46

velmi dobry clanok mal som podobnu skusenost,podla mna vzdy prehra ten kto ako prvy ukaze city
0

#11 Užívateľ je offline   Martin Icon

• Administrátor
  • Icon
  • Skupina: Administrátor
  • Článkov: 657
  • Dátum registrácie: 19-February 10

Napísal 20 March 2010 - 18:41

že teraz chalana nechce? blbosť

je tam niekto tretí <_<
Pridaj sa do našej Facebook skupiny.
1

#12 Užívateľ je offline   Belphegor Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 292
  • Dátum registrácie: 09-January 09

Napísal 21 March 2010 - 12:22

to Martin,suhlasim a je este ta moznost ze slecna zistela ze je obletovana chalanmi vsade je ziadana tak sa jednoducho nechcela viazat a uzivat si...co asi znamena prestriedat chalanov popijat uzivat,to iste robila aj moja byvalka najskor perfektny vztah ale potom zistela ze sa druhy po nej cumia a tak to aj dopadlo..ja by som jej modre z neba zniesol a ona ma poslala k vode,ono sa to traduje ze zenska chce vzdy chalana dobijat(nemyslim fyzicky:D) a ked uz nema co a chalan vsetko splni a je ku nej nezny oddide od neho prec....
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov