Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: co dalej - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

co dalej milenec Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   ema59 Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 1
  • Dátum registrácie: 25-March 10
  • BydliskoBratislava

Napísal 25 March 2010 - 22:12

moja kolegyna sa pred mesiacom zamilovala do muza , problem je ze ma rodinu 4-rocneho chlapceka a muz o nicom netusi.Trapi sa lebo nevie ako dalej, nechce ranit muza ktoreho nemoze opustit,koli tomu ze muz je strasny dobrak a uz pred tym, jak sa rozisli tak schudol 30 kil a v detstve prisiel o rodicov... Strasne by ju trapilo ze mu ublizi, ale ona tym bude trpiet,aj ked ho neopusti. Co ma robit strasne by chcela odist od neho , ale nedokaze byt taka mrcha a stale je tu este aj syn. Trapi sa a so sucitu zit dalej,ju utapa este viac...
0

#2 Užívateľ je offline   the.geremy Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP
  • Článkov: 10
  • Dátum registrácie: 06-March 08

Napísal 23 May 2010 - 22:47

Zobraziť článokema59, on 25 March 2010 - 23:12, said:

moja kolegyna sa pred mesiacom zamilovala do muza , problem je ze ma rodinu 4-rocneho chlapceka a muz o nicom netusi.Trapi sa lebo nevie ako dalej, nechce ranit muza ktoreho nemoze opustit,koli tomu ze muz je strasny dobrak a uz pred tym, jak sa rozisli tak schudol 30 kil a v detstve prisiel o rodicov... Strasne by ju trapilo ze mu ublizi, ale ona tym bude trpiet,aj ked ho neopusti. Co ma robit strasne by chcela odist od neho , ale nedokaze byt taka mrcha a stale je tu este aj syn. Trapi sa a so sucitu zit dalej,ju utapa este viac...

uff, tu je velmi tazke radit, rodina je zodpovednost ale aj radost a oputit ju kvoly nejakemu chvilkovemu pobluzneniu, by urcite neskor velmi bolelo, navrhujem pockat aj ked je to tazke ale mesiac je kratka doba a lahko sa jej moze stat, ze ten kvoly komu opusti rodinu a ublizi najblizsim, ju potom ked to zacne byt medzi nimi vazne opusti, pretoze ine je flirtovat a bavit sa a ine je mat vztah, moj nazor je pockat a do nicoho sa nehrnut, nech najprv riadne spozna toho muza, cas mozno tento problem vyriesi...
0

#3 Užívateľ je offline   romaniko Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 168
  • Dátum registrácie: 21-May 10
  • Bydliskonove mesto n. vahom

Napísal 24 May 2010 - 12:02

Uz som velakrat pocul vyjadrenie ze : "Zeny nevedia co chcu...". Moje skusenosti hovoria, ze presne vedia co chcu, len vzdy je to nieco ine. Pises, ze jej muz je strasny dobrak, maju syna a podla vsetkeho on ju miluje az neskutocne. Vies co by mnohe ine zeny dali za takeho muza ? Tvoju priatelku laka dobrodruzstvo, chvile opojenia, ktore zazivame v novych vztahoch, napatie, dotyky, tajomstvo... Uzasne veci, ktorych sa vzdavame sobasom. Potom je na kazdom z nas, aby sme si tieto krasne okamihy vytvorili so svojim partnerom sami. Vela parov to nezvlada, potom zacnu myslienky rovnake, ake ma tvoja kamaratka,{ skoro kazdeho skor ci neskor tieto myslienky prepadnu }. Vsetci chceme dobreho partnera, tuzime po dovere, porozumeni, laske ... a ked to dostaneme - zbohom zodpovednost, zbohom spomienkam na vsetko krasne co sme doteraz prezili, zbohom slubom ... - my sme objavili nieco lepsie!!! A ja vravim - vzdy objavime nieco "lepsie", krajsie, mladsie, nove, nepoznane, atd. Vies, co tym chcem povedat ? Bud budeme vediet co chceme, alebo budeme slobodni a vzdy objavujuci nieco "nove". Naozaj nas nikto neuci umeniu zivota a tak to aj vyzera... Keby som bol zenou, chcel by som kamaratkinho manzela, ju nie, - som si isty,ze po mne by prisiel zase niekto uzasnejsi. Radim jej prehodnotit situaciu a spestrit si zivot v rodine, ktoru uz ma aj za cenu, ze iniciatorkou zaujimavych zmien bude ona. { je emancipacia ? - tak preco nie..! }
0

#4 Užívateľ je offline   Malakian Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 348
  • Dátum registrácie: 04-May 07

Napísal 30 May 2010 - 12:14

suhlasim s vyjadrenim predomnou a este by osm dodal, ze taketo chvilkove zavahania moznu nastat u kazdeho a kolko ludi to prezilo a zije spokojne doteraz. ak si neobla ista ze to zvladne nemala ist do toho manzelstva a nie teraz pobezi za prvym chlapom ktory jej pobluzni hlavu boh vie na kau dobu. ved je to len pomatenie nic viac. osobne si myslim ze takato laska resp. vzbura hormonou je najhorsia, lebo kao rychlo pride tak aj odide. nech pocka a snazi si radsej sprijemnit zivot doma pri milujucom manzelovi a nevymysla ako hlupa x-nastka...
najvacsia slabost je zaroven aj najsilnejsia zbran cloveka."CIT", cesť vinimkam ;) :D
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov