Strana 1 z 1
Laska?
Napísal 29 March 2010 - 21:45
len tak ma zaujima, ci je potrebne nato aby dvaja ludia spolu boli vzajomna laska?myslim tym, ze je potrebme aby sa dvaja lubili?ved ozajstna laska ajtak nemoze vzniknut ihned na zaciatku vztahu,nato sa musia dobre spoznat byt nejaky cas spolu. preco napriklad baba povie chalanovi, ze snim nemoze byt lebo ona ho nelubi a on ju ano? osobne si mylsim, ze ked niekto povie ze zacali spolu chodit zo vzajomnej lasky je to blbost.ludia sa maju najprv spoznat a ked sa pritahuju alebo sa navzajom pacia tak zacnu spolu chodit a potom sa moze vytvarat laska. taka laska ktora vzplanie ihned povacsine najviac boli a vztah najmenej vydrzi. neviem ci som ja taky drbnuty alebo to dnesna ludia uz ani nevedia uvazovat rozumom ani rozlisit co citia?aky je ten svet zvlastny
:D
najvacsia slabost je zaroven aj najsilnejsia zbran cloveka."CIT", cesť vinimkam ;) :D
Napísal 31 March 2010 - 17:12
no ja aj viem, ze takto to funguje, zdravy rozum nepusti. ale nie, narazal som skor na tych, ktroy tu pisu svoje problemy, ze su zalubeny do cloveka ktoreho ani nepoznaju osobne a strasne sa trapia a podobne situacie, skor som cakal reakciu odnich, ako si racionalne oni vysvetluju vznik lasky. predsa funguju aj vztahy kde jeden druheho nemusi lubit a niektory ludia sa tu trapia ako ich velmi rani ked ten druhy, sktorym sa poriadne ani nepoznaju im neopatuje lasku, hmm zvlastny to svet,vsetci chcu vsetko a nikto nic
najvacsia slabost je zaroven aj najsilnejsia zbran cloveka."CIT", cesť vinimkam ;) :D
Napísal 31 March 2010 - 19:58
no a presne toto nechapem, to ta musi lubit aby stebou mohlo mat nieco viac?podla mna nie, nechce ta z ineho dovodu,vyhovuje jej mat ta za najskor za kamarata alebo mozno je to v niecom inom. tak ci tak to ty nezmenis, cim skor sa stym zmieris tym skor ti bude fajn a mozes si najst inu, alebo si iba uzivat s kazdou ktoru stretnes
Napísal 01 April 2010 - 12:32
No ako strasne ju mam rad viem, ze ju lubim ale nechce so mnou nic tak sm elen kamarati ako ja teraz som spoznal inu ale ci k tej novej pocitim nieco take tak neviem asi skor ne jak hej lebo k tej mojej kamoske j eto silne a ved cas ukaze sa velmi netrapim s tym bo cas je najlepsi liek
.Mozno casom zmeni nazor ked zmudreje alebo casom ja zmenim nazor ked vytrezvejem, uvidime no ale tak kamarati sme .
Strana 1 z 1

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať