Strana 1 z 1
Ako zistím že ma nejaká baba má rada...
Napísal 07 March 2007 - 15:32
nezisťuj či ta má nejaká rada ... ty si vyberáš ju alebo ona teba? jednoducho ju pozvi na neformálne rande (len preboha nie romantická večera a pod. nezmysli), proste niekam kde bude sranda a hlavne nebude tam žiadny tlak na nikoho z vás dvoch :)
keď sa bude nejako vykrúcať atď. hneď máš svoju odpoveď a ak sa to naozaj stane tak sa jej pekne poďakuj, že neplýtvala tvojim časom
keď sa bude nejako vykrúcať atď. hneď máš svoju odpoveď a ak sa to naozaj stane tak sa jej pekne poďakuj, že neplýtvala tvojim časom
Pridaj sa do našej Facebook skupiny.
Napísal 15 March 2007 - 07:38
deco4 said:
uz som jej to dal najavo ale nejako sa na to nechyta... hovori ze je to normalne ale myslim ze teraz ked to vie je moc opatrna az mocmoc... predtym to bolo lepsie medzi nami... ale inak diky...
najako akože povedal? chyba :6:
Pridaj sa do našej Facebook skupiny.
Napísal 15 March 2007 - 14:08
Ako si jej to dal najavo?
Ako reagovala??
Ak by mala záujem, tak by si tú "priazeň" vimla u len z pohladov, slov a tak :)) Si myslím.. Ale zase môe byť taká, e si dáva pozor ako reaguje..
Zavolaj ju von, zachvíľku u mono aj na zmrzku, uvidí :innocent:
Dríme pale ;)
Ako reagovala??
Ak by mala záujem, tak by si tú "priazeň" vimla u len z pohladov, slov a tak :)) Si myslím.. Ale zase môe byť taká, e si dáva pozor ako reaguje..
Zavolaj ju von, zachvíľku u mono aj na zmrzku, uvidí :innocent:
Dríme pale ;)
Napísal 15 March 2007 - 14:39
neviem myslím si, že by sme si mali hovoriť, že sa máme radi a čo k sebe cítime, ale je to veľmi zložité...každý z nás berie pod pojmami mam ta rad, lubim ta, milujem ta ine vyznamy...vieš sú muži ktory používajú tieto vety ako frázy a nemyslia to tak vážne...potom je zaťažko žene uveriť či to muž myslí vážne...treba to dokázať nejakým iným spôsobom a poriadne sledovať ako sa ona zachová...to poznáš..to musíš cítiť či aj ona ťa má rada...stačí len otvoriť srdce!! :)
veľa šťastia...
veľa šťastia...
Napísal 30 March 2008 - 14:19
Plne suhlasim s martinom..robila by som co ti pise..Ale pises ze ona o tom uz vie ze ju mas rad a stiahla sa to moze mat dovody jeden:moze byt ze ju sklamal predosly vztah(muz) je zranena a na novy sa neciti, druhy:moze byt hambliva a tak ju musis dobijat:).Alebo sa mohla stiahnut aj preto ze ti nechce ublizit nechce ti povedat ze nie..preto to medzi vami nie je uz take ako predtym..Tak neviem musis sam vytusit pripadne zistit..
Napísal 30 March 2008 - 14:27
luk1855 said:
paci sa mi jedna baba ale neviem ci sa pacim ja jej pozname sa piseme si cez icq a aj na azete a stale neviem ci ma ma rada pls poradte
pozvi ju vonku a uvidis
nemas co stratit
najvacsia slabost je zaroven aj najsilnejsia zbran cloveka."CIT", cesť vinimkam ;) :D
Napísal 31 March 2008 - 19:46
stress said:
ale ked ked ja mam taky strach... (lebo zazivam nieco podobne, teda presne to iste ako Luk)
nemas mat z coho strach.su iba dve varianty ako to moze skoncit
treba si verit a pozvat ju,nic nemozes stratit, mozes len ziskat :yes:
najvacsia slabost je zaroven aj najsilnejsia zbran cloveka."CIT", cesť vinimkam ;) :D
Napísal 31 March 2008 - 20:05
deco4 said:
ahojte.. páči si mi jedna baba a neviem ako zistiť či ma má rád aj ona.. prosim poradte... a ako jej dať najavo že ju mám rád... rada.. neskúšajte to ked ste opitý...môže to zle skončiť..
Ved to musis hned zistit ze sa babe pacis,alebo to len ja mam taky 6ty zmysel:kiss: Zistis to podla jej spravania. Ak si jej co len trosku simpatycky urcite pozvanie neodmietne.
Strana 1 z 1

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať