Zdravim,
mam priatelku, 2,5 roka - byvame spolu. Dobry vztah, z casu na cas nejaka ta hadka ale nic vazne. Mame sa velmi radi a ...
Mame jeden problem.
Teda je to moj problem, a niekedy to prenasam aj na nu a neviem co s tym. Proste ako decko som masturboval vela, a s masturbaciou vzrasta aj sexualne libido a bla bla. Po nejakom case by to malo vo vztahu trochu ochladnut nie? Sex by mal byt pravidelnejsi, kludnejsi a co ja viem aky... A mali by mat obaja na neho "mensiu" chut - tym mensiu myslim 1x denne max. Ci?
Lenze moj, teda nas probem je, ze po 2.5 rokoch staci aby spravila cokolvek, chcene nechcene nahodne alebo hocijako a ja som proste tak nadrzany ze dovi dopo. Nie som schopny to nejako ovladat a samo od seba to neprechadza.... Niekedy ked by to malo byt ja neviem 3-4-5x za den a vidim ze je z toho unavena tak to holt drzim v sebe - DUSIM V SEBE no a to tiez nie je riesenie...
Tak sa pytam vas, pani, ako je to s vami? Kolko x denne/tyzdenne vam staci? A citite niekedy potebu ze vam to nestaci? Proste ze by ste chceli viac, a ked ano, co s tym robite? Ako to riesite?
Myslite ze s tym mam ist za nejakym lekarom ze nech ma da do poriadku, lebo chciet sukat kazdu volnu chvilu dna, 24/7 - 365 dni v roku mi tied nepride zdrave a potom neviem co robit....
Myslite ze mam problem a mam to riesit? Co navrhujete? Za kym a kam ist?
Co by som dal za to keby som niekedy vobec nic necitil, nebol by som "otravny" a zaroven by som mal nieekdy vacsi pokoj....
Dakujem
Strana 1 z 1
Nadrzanost Zdravotny problem?
Napísal 12 April 2010 - 15:43
v prvom rade moja otazka znie, ze kolko mas rokov?
no a teraz vlastna skusenost: nemusi to byt pravidlom, ze casom to sexualne libido opadne, u niekoho to ma opacny efekt. umna s casom moje sexualne libido iba rastie, je to nieco ako droga, cim dalej ju chcem viac. ked som s priatelkou a je nato kopu vhodnych prilezitosti tak ju vyuzijeme azda kazdu. aj 5 krat dodna, pokym vladze ona alebo ja, nemame stym problem. ked nas to cyhti v kuchyni , ci posteli. urcite si nemyslim, ze si nejak chory. skor sa nevies ovladat. ked to nateba pride a tvoja priatelka nevladze alebo nema nato chut jendoducho sa postav a zacni nieco robit. keby ze lezim s priatelkou cely den v posteli tak by nebolo volnej chvili aby sem nesexovali, ved to je jasne, preto ked vidim, ze nechce alebo nevladze alebo uz toho bolo privela
:D tak sa zdvihnem a zacnem nieco robit. snazim sa odburat tu nadrzanost, co ja viem zacnem hrat na gitare,zoberiem ju na prechadzku alebo sa snou zacnem rozpravat,blaznit,zapnem telku. pri nic nerobeni v blizkosti zeny je jasne ze nanic ine ako na sex sa pomaly mysleit neda. skus sa viac zamestnat mozno to pomoze
vela stastia
no a teraz vlastna skusenost: nemusi to byt pravidlom, ze casom to sexualne libido opadne, u niekoho to ma opacny efekt. umna s casom moje sexualne libido iba rastie, je to nieco ako droga, cim dalej ju chcem viac. ked som s priatelkou a je nato kopu vhodnych prilezitosti tak ju vyuzijeme azda kazdu. aj 5 krat dodna, pokym vladze ona alebo ja, nemame stym problem. ked nas to cyhti v kuchyni , ci posteli. urcite si nemyslim, ze si nejak chory. skor sa nevies ovladat. ked to nateba pride a tvoja priatelka nevladze alebo nema nato chut jendoducho sa postav a zacni nieco robit. keby ze lezim s priatelkou cely den v posteli tak by nebolo volnej chvili aby sem nesexovali, ved to je jasne, preto ked vidim, ze nechce alebo nevladze alebo uz toho bolo privela
najvacsia slabost je zaroven aj najsilnejsia zbran cloveka."CIT", cesť vinimkam ;) :D
Napísal 12 April 2010 - 16:36
s tym zamestnanim sa to neznie zle .. a hej .. je to presne cez dni kedy mame obaja volno, neni co robit lebo vonkuy je saredo a cely den lezime v posteli ..
zachem chodit behavat asi hh
a rokov 24
aj moja bola taka ze aj v kuchyni a tak ... potom to ale opadlo a teraz to je ine :-/ neviem cim to je... u nej to je asi opacne ze cim viac je so mnou a sexujeme tym ju to menej bavi ... mg co s tym ..
zachem chodit behavat asi hh
a rokov 24
aj moja bola taka ze aj v kuchyni a tak ... potom to ale opadlo a teraz to je ine :-/ neviem cim to je... u nej to je asi opacne ze cim viac je so mnou a sexujeme tym ju to menej bavi ... mg co s tym ..
Napísal 12 April 2010 - 19:35
mozno to len chce nieco nove priniest do vasho sexu, nejake spestrenie aby opat v tom nasla zabavu a chyti sa a mozno je to pocasim
no tak behanie ti urcite pomoze, prinom nemyslis na bludy a aj ta dostatocne vycerpa
najvacsia slabost je zaroven aj najsilnejsia zbran cloveka."CIT", cesť vinimkam ;) :D
Napísal 13 April 2010 - 15:24
Malakian, on 12 April 2010 - 19:35, said:
mozno to len chce nieco nove priniest do vasho sexu, nejake spestrenie aby opat v tom nasla zabavu a chyti sa a mozno je to pocasim
no tak behanie ti urcite pomoze, prinom nemyslis na bludy a aj ta dostatocne vycerpa 
Ved toto ze ju nejako namotivovat. Vec sa ma tak ze 2 roky sme nebyvali spolu tak bol sex skor prilezitostny, 2-3 x do tyzdna... A to bola ziva mrzka co chcela a chcela ...
Napísal 14 April 2010 - 17:14
no tak sa pravdepodobne nasitila vazho sexu. tak musite priniest do toho nieco nove aby jej opat zacal chutit, ale aby si nejak dvihla libido. musite to riesit spolu inak to nejde. vela stastia dobuducna
Strana 1 z 1

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať