Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: Neviem čo chcem... - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

Neviem čo chcem... Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   Phane Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 1
  • Dátum registrácie: 15-April 10

Napísal 15 April 2010 - 21:55

Ahojte,
mám problém, ktorý ma už trápi skoro 8 mesiacov a stále neviem čo s ním...
Mala som priateľa - boli sme spolu skoro 2 roky, boli to tie najlepšie 2 roky ktoré som zatiaľ zažila, známi nám vraveli, že sme sa museli dlho hľadať, proste láska ako hrom, z ničoho nič...Podľa mňa to bol ten najkrajší vzťah aký môžu dvaja ľudia mať, pretože sme neboli len partneri, ale bol mi zároveň aj najlepším priateľom... No po škole som nastúpila do práce a začala som chodiť domov unavená, neviem čo to so mnou bolo, proste sa mi nič nechcelo, na jediné čo som sa zmohla bolo pozerať televízor, alebo sedieť za pc, chodili sme čoraz menej von, medzi ľudí, boli sme skoro stále spolu zavretí doma, on ale tiež nemal žiadnu snahu o to aby sme niekam chodili, skôr naopak, keď už som sa ja chcela ísť zabávať, musela som ho dlho prehovárať, aby sme niekam šli. Rozišli sme sa pre úplnu kravinu, potrebovala som od neho požičiať peniaze, on sľúbil, že požičia, odložil si však málo a ostatné prefllámoval s kamarátmi na druhý deň som bola naštvaná, že šiel s kamarátmi, mňa ani nezavolal a že aj tie peniaze čo mi chcel požičiať nemá. Urazila som sa a vykričala som mu, že je sebec, že keď on niečo potrebuje, tak ja musím hneď všetko zariadiť a keď ja niečo potrebujem, tak nieje schopný pre mňa spraviť ani jedinú vec.
Myslela som si, že si dáme obaja deň-dva, kým vychladneme a budeme zase spolu fungovať, no on šiel s kamarátmi na chatu a tam sa vyspal s jedným dievčaťom, s ktorým asi týždeň na to začal chodiť...Zlomilo ma to, nedokázala som myslieť na nič iné, nejedla som, nespala som, chodila som ako zombie, dokonca som brala antidepresíva, po ktorých som aspoň zaspala na 2-3 hodinky a nemyslela na to, no nedalo sa to tak riešiť do nekonečna. To, že s ňou chodí mi oznámil sám. Ja som ho poslal do všetkých možných čertov-diablov, urobila scénu a zavŕšila som to tým, že som mu napísala, že už ho v živote nechcem vidieť, no nedokázala som mu dať pokoj. Písali sme si aj tak, sms, na icq,,ja som mu z čistého zúfalstva pár krát zavolala, že čo by som sa teraz najradšej prefackala, potom sme sa začali schádzať(on s ňou stále chodil), najprv len tak vonku, dali sme si cigaretu-dve...potom mi napísal, že by sa chcel so mnou stretnúť, či neprídem k nemu, pozerali sme film, pili víno a zvrtlo sa to samozrejme a skončili sme v posteli. Toto sme si zopakovali a nie raz,,no vo mne už pretekal pohár trpezlivosti, dala som mu na výber, buď sa s ňou rozíde, alebo nech mi dá pokoj-proste buď ona, alebo ja. Sľúbil, že sa s ňou rozíde hneď na druhý deň. Čakala som, kedy mi zavolá a povie mi, že sa s ňou rozišiel, no čakala som márne. Ospravedlňoval sa tým, že to proste nedokáže, že si nevie predstaviť nás dvoch zase spolu. Povedala som ok, tak koniec, no on sa mi aj tak ozýval, písal mi, telefonoval a zase sme boli tam kde predtým, nedokázala som proste tomu odolať...(Ja viem, som strašne sprostá)Asi po mesiaci sa s ňou rozišiel...Chcem ešte napísať, že medzitým mi ona začala písať na facebooku správy, že či sa spolu stretávame, že či spolu niečo máme, na čo som jej ja odpísala, že som ho odvtedy čo sme sa rozišli nevidela(čo by som pre neho nespravila, keď ma ta prosil, nech jej nič nepoviem)Po rozchode s ňou sme začali znova spolu riešiť seba a náš vzťah, no mne už sa to proste nedalo, aj keď stále opakoval, že k nej nič necítil, že s ňou chodil len preto, aby na mňa zabudol, ale že to sa proste nedá na mňa zabudnúť, ja som však stále mala v hlave to, ako bol s ňou, chodil s ňou na mieste kde so mnou, dokonca ju zobral na víkend do Prahy a kopu ďalších vecí, pozorností, ktoré som ja od neho nikdy nedostala...8 mesiacov sme šli z kaluže do blata a zas späť,,raz sme boli spolu, potom zas nie, ja som s ním už proste nedokázala byť normálne ako predtým, veriť mu na 100%, že ma nepodvedie, každý týždeň to bolo niečo iné, raz som ho chcela, milovala ho nadovšetko a raz som ho zas nenávidela a nechcela s ním už nikdy byť, no potom ma zas chytil záchvat, že mi strašne chýba a potrebujem ho...proste stále dookola, doblba...
Včera som mu napísala, že už ďalej takto nevládzem, že mi veľmi ublížil, tým čo spravil a že sa to nedá len tak vymazať, on mi napísal, že ma miluje a že chce byť so mnou, ale keď sa to mne nedá, tak on s tým nič nespraví, že sa snažil pol roka a aj tak sa mi to nedá...a že nechce žiadnu inú, na čo som ja odpísala, že možno raz mu to odpustím a možno budeme ešte spolu...Kamarátky už radšej rezignovali ,pretože mi 100 krát povedali, aby som na neho kašlala a potom ma zas videli šťastnú s ním, vravia mi, že si to musím sama so sebou urovnať čo spraviť...Lenže ja neviem čo spraviť a myslím, že sama bez pomoci na to ani nikdy neprídem, mám mu odpustiť,hodiť to za hlavu, alebo mám na neho zabudnúť?
Ide ma teraz šlak trafiť, keď neviem čo je sním, kde je a čo robí a to sme bez kontaktu ešte len druhý deň,, :( prosím poraďte mi niekto, ja sama na to nestačím a čím viac nad tým rozmýšlam, tým viac ho chcem a tým viac mi chýba, ale potom si zas spomeniem na to, ako mi ublížil a to pekné je zas preč...
A ešte som zabudla: našla som mu v pc správy z icq, čo si písali spolu, v ktorých jej on píše, čo k nej cíti, že pre neho znameá oveľa viac objatie s ňou ako bozk so mnou a plánoval si s ňou víkend na chate a to bolo už v čase, keď mňa oblboval, že ma chce späť...strašne sme sa kôli tomu pohádali ale neskôr povedal, že jej to písal, len kôli tomu, že bol na mňa nahnevaný, lebo som s ním nechcela byť...On s ňou prerušil všetky kontakty, teda neviem to na 100%, ale ževraj si zmazal jej číslo z mobilu a vyhodil si ju aj z priatelov na fb, ale istotu nemám a neviem, či mu to mám veriť, povedal, že mu je ukradnutá...
0

#2 Užívateľ je offline   Belphegor Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 292
  • Dátum registrácie: 09-January 09

Napísal 16 April 2010 - 08:33

co ti na to napisat,klasicky pribeh....to je to az chorobne namotavanie,ty sa stale tocis dookola....mala si predtym vazny vztah ktory dlhsie trval?Jednoducho uc sa zo skusenosti a vykasli sa na neho....furt sa tocis kolo jednej osoby....to tiez neni dobre...sak ked sa rozist tak ako dvaja rozumny ludia...mozno tvoj druhy vztah bude lepsi a krajsi a mas si znicit zivot kvoli niekomu kto za to nestoji?skus nad tym porozmyslat nad tym....drzim palce...
0

#3 Užívateľ je offline   Terrorrunner Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 219
  • Dátum registrácie: 13-April 10

Napísal 16 April 2010 - 11:36

V prvom rade, ak si nanho nakricala ze je sebec, a on namiesto toho aby veci dal do poriadku alebo sa aspon o to snazil, ked aj maalo..a potom sa vyspal s druhou - to je znak psychickej nevyzretosti. Jednoducho isiel na chatu s kamaratmi a bez teba, to znaci ze si ta nevazi... kasli nanho. A to ze ta podviedol a pisal to co napisal, to snad neni mozne, a to ste navyse 2 roky boli spolu. TO ze si sa k nemu vratila bola asi chyba. Sorry ze to tak otvorene hovorim ale to je psychicky masochizmus. Uz to nebude nikdy ono. Moja rada: Odrez tento "mrtvy konar" od stromu a bud happy a free bez neho ,lebo ked to dokazali ini dokazes to aj ty. tak ODVAHU.
"Ponúkať priateľstvo tomu, kto chce lásku, je ako dávať chlieb tomu, čo umiera smädom."
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov