Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: Čo mám robiť? - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

Čo mám robiť? Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   tublatanka Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 1
  • Dátum registrácie: 01-May 10

Napísal 01 May 2010 - 17:02

Naše manželstvo trva 15 rokov, máme krásne 2 deti - 12 rocného syna a 10 rocnu dcerku.
Po 15 rokoch mi manzel povedal, ze nikdy ma nemiloval, ale len sa snazil aby ma miloval.
Ze vraj nikdy nemame rovnake nazory, v nicom sa nezhodneme, pricom ja nemam ten ppocit,
myslim si ze v kazdom manzelstve nastanu nezhody, a nemyslim ze ma nemal rad aj nemiloval.
A preto neviem preco ta zmena. Hovori ze budeme zit len pre deti ale so mnou nechce nic mat.
Neviem ako dalej, neviem co je za tym, zeby bola ina zena mi popiera, aj ked viem ze chodi
na kavicky s nimi, a mna nepozve lebo si nema co so mnou povedat.
Dakujem za akykolvek nazor
S
0

#2 Užívateľ je offline   romaniko Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 168
  • Dátum registrácie: 21-May 10
  • Bydliskonove mesto n. vahom

Napísal 22 May 2010 - 18:00

Tvoj manzel svojim vyhlasenim znevazil vsetko, co bolo. Zobral si ta aj napriek tomu, ze ta nemiloval? Som muz,ktory uz ma skusenosti a neverim vyhlaseniam tvojho manzela. Ak to chlap urobi, je viac nez pravdepodobne, ze je za tym ina zena. Nezrelost tvojho manzela priam bije do oci. Myslim, ze by mu vyhovoval rozvod, ale urcite mu zatial nevyhovuje situacia,aby on priamo poziadal. Charakterizuje ho nezodpovednost, neucta k minulosti a klamstva. Ak by som mu dal za pravdu, musel by som ho vyhlasit za dusevneho uboziaka. Myslim ze ta miloval a urcite ste si mali co povedat, ale pre neho sa v sucasnosti situacia zmenila a on pozna aj pravy dovod zmeny. Porozmyslaj odkedy sa zacal k tebe takto spravat a ak najdes takmer presne obdobie zmeny, nasiel si niekoho, s kym sa citi lepsie, slobodnejsie a preziva zase obdobie lasky. Zamysli sa nad vasim sposobom zivota, vsetko si v klude premysli a zistis, ci je mozne pre teba zit so svojim manzelom "iba pre deti". Potom sa s nim porozpravaj, aky zivot s tebou si to vlastne predstavuje. Naber odvahu a rozpravaj podla moznosti pokojne a bez slz. Never vsak jeho tvrdeniam o nelaske a nemilovani { vraj ani v den svadby} a poziadaj ho o skutocne dovody jeho odmilovania sa. Nech je uprimny a da sancu zit aj tebe, nielen sebe. Mozno ste sa otvorene nezvykli rozpravat, ale je cas na rozhovor pravdy, predstav, zelani o tom, co je a co bude. Potom si daj cas na rozmyslenie a zvaz pokojne vsetko, co bude povedane.
0

#3 Užívateľ je offline   sedlakovam Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Článkov: 8
  • Dátum registrácie: 20-September 11

Napísal 02 November 2011 - 14:33

Zobraziť článoktublatanka, on 01 May 2010 - 17:02, said:

Naše manželstvo trva 15 rokov, máme krásne 2 deti - 12 rocného syna a 10 rocnu dcerku.
Po 15 rokoch mi manzel povedal, ze nikdy ma nemiloval, ale len sa snazil aby ma miloval.
Ze vraj nikdy nemame rovnake nazory, v nicom sa nezhodneme, pricom ja nemam ten ppocit,
myslim si ze v kazdom manzelstve nastanu nezhody, a nemyslim ze ma nemal rad aj nemiloval.
A preto neviem preco ta zmena. Hovori ze budeme zit len pre deti ale so mnou nechce nic mat.
Neviem ako dalej, neviem co je za tym, zeby bola ina zena mi popiera, aj ked viem ze chodi
na kavicky s nimi, a mna nepozve lebo si nema co so mnou povedat.
Dakujem za akykolvek nazor
S

povedz mu že mu toto neveríš, nech si vymyslí niečo lepšie. Ľahko sa to hovorí, ale keby ťa ani trochu nemiloval, dávno by sa s tebou rozviedol (jedine by zostal kvôli peniazom, keby pre neho bol rozvod "nevýhodný"). V tom prípade by som o rozvod začala usilovať sama.
0

#4 Užívateľ je offline   ula Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Článkov: 5
  • Dátum registrácie: 31-October 11

Napísal 04 November 2011 - 23:16

Suhlasim s romanikom. Aj podla mna je v tom niekto treti a tiez by som mu tie jeho "recicky" neakceptovala.
Nezabudaj ale aj na to co chces a potrebujes ty sama. Pretoze rozvod nie je vzdy riesenim. Obcas ale cloveku pomoze rozhibat sa a zacat novy zivot.
A ktovie...ci nejde len o oneskorenu pubertu.
Drzim ti palce...nech sa to vysvetli aby si si aj ty bola na cistom.
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov