Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: Pomoc pri palcovani panny - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

Pomoc pri palcovani panny Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   ferko1991 Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 1
  • Dátum registrácie: 07-March 07

Napísal 07 March 2007 - 10:27

mam jednu trapnu otazku ale kedze to budem robit po prvy krat chel by som vediet ako hlboko mozem ist s prstami aby som nenarusil mojej holke blanu...:)...v pohode mozem ist celou dlzkou prstov ?
0

#2 Guest_Neregistrovaný/á_*

• Skupina: Návštevníci

Napísal 08 March 2007 - 22:42

nikto mi s tymto nevie pomoct ? :-(
0

#3 Užívateľ je offline   petko Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP
  • Článkov: 11
  • Dátum registrácie: 28-February 07

Napísal 08 March 2007 - 22:51

Nemal si v skole anatomiu? To je individualne a predtim to nezistis.
0

#4 Užívateľ je offline   hromko Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Článkov: 7
  • Dátum registrácie: 08-March 07

Napísal 09 March 2007 - 18:55

ja si myslim a dakde som to cital ze prstom neprerusis panensku blanu.Mne sa raz nepodarilo prerusit panensku blanu ani mojim borcom
0

#5 Guest_Neregistrovaný/á_*

• Skupina: Návštevníci

Napísal 09 March 2007 - 19:54

taze viac menej je to individualne...nikto z vas nemal s tymto skusenost ?
0

#6 Užívateľ je offline   kavboj Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP
  • Článkov: 14
  • Dátum registrácie: 06-February 07

Napísal 16 March 2007 - 13:49

Vyskusaj a uvidis.Ked na nu narazis zistis to.
0

#7 Užívateľ je offline   Bluetake33 Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 153
  • Dátum registrácie: 03-March 07

Napísal 16 March 2007 - 16:15

Je to individuálne, ale tak ešte som nepočula, žeby niekto pri prstovaní pretrhol blanu.. Veď tam dosť hlboko vojde tampón tak ak nemáš prsty po 15 cm tak by nemal byť problem :))
0

#8 Užívateľ je offline   cory69 Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Článkov: 5
  • Dátum registrácie: 16-May 07

Napísal 16 May 2007 - 13:40

co ste tu uz vsetci uplne vytreti???zlati moji prelistujte si knizku biologie pre piaty rocnik ZS.posva(vagina)zeny ma priemerne dlzku 10cm-moze byt 8 az 13cm.panenska blana-hymen-je na jej zaciatku-da sa vidiet po roztiahnuti velkych a malych pyskov ohanbia-je to tenka pruzna blana ktora chrani vstup do posvy panny ale ma niekolko otvorov aby mohla odtekat menstruacna krv.u vacsiny je taka pruzna ze zavadzanie hygienickych tamponov alebo aj "prstovanie,palcovanie"-petting ju neporusia.pri prudkom prieniku alebo pri nedostatocnom vzruseni zeny moze dojst k jej natrhnutiu a slabemu krvacaniu ktore predstavuje niekolko kvapiek.takze rada znie-bud voci svojej partnerke velmi jemny,nepouzivaj zatial dva prsty,ale len jeden pockaj kym bude vzrusena lebo ked je posva sucha moze citit palenie a bolest.ak je to pre nu po prvykrat,daj jej cas aby si na nove pocity zvykla a jej samej sa spytaj ci mozes ist este dalej a ci ju to neboli.moze sa stat ze prvy prienik bude trocha zlozitejsi a bude pre nu bolestivy,tak radsej prestan a skus to znova neskor.neboj,to ze ju prstom pripravis o panenstvo je velmi nepravdepodobne,az nerealne.
A vy ostatni sa vratte do prvej ludovej.
0

#9 Užívateľ je offline   Tony_vicks Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 882
  • Dátum registrácie: 11-April 07

Napísal 16 May 2007 - 14:59

zdravim,
Ano Cory69 ma pravdu, priam ucebnicove opisanie.
A nemaj ziadny strach ak budes nezny nic sa nemoze stat.
pre istotu si mozes pripravit daky lubrikant, ale nie je podmienkou.
odporucam sa zamerat na ten tzv. kopcek (neviem ako sa to odborne vola tusim drazdec) v hornej casti pod velkymi pyskami.
Je to take klbko obsahujuce nervove zakoncenia, jeho drazdenim dokazes zazraky (len sa niekedy tazko hlada, aspon ja som zo zaciatku toto cudo nevedel najst:) )

nechod velmi hlboko ak aj tak len jednym prstom a vsetko rob pomaly nezne a trpezlivo.

prajem prijemny zazitok :)
0

#10 Užívateľ je offline   Bluetake33 Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 153
  • Dátum registrácie: 03-March 07

Napísal 19 May 2007 - 09:47

Cory to je síce pekné, čítať vieme všetci, lenže jaksi ľudské telo sa nevyvíja podľa protokolu a pravidiel a keď si ty prečítaš (no dobre to sa čítať nemusí), že blana je na začiatku, ešte nič nehovorí o tom, že prstovanie by ju pretrhlo. Ako som napísala, je pružná keďže tam vojde aj tampón a je dokázané, že tampón ju pretrhol možno jednej zo 50.. A preto je pretrhnutie blany pri prstovaní viac menej ojedinelé :6:
It is better to be hated for what you are than to be loved for what you are not..
0

#11 Užívateľ je offline   Malakian Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 348
  • Dátum registrácie: 04-May 07

Napísal 20 May 2007 - 13:44

neboj sa toho.....este som sa stym nestretol aby niekto odpanil dievca pri palcovani......ked nebudes robit nejak drasticky tak to nehrozi......ja nato ani nemyslim...a nestalo sa to...takze si to uzi,no nech si to ona uzije a neboj vsetko bude ok :)
najvacsia slabost je zaroven aj najsilnejsia zbran cloveka."CIT", cesť vinimkam ;) :D
0

#12 Užívateľ je offline   kikuska.17.1 Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Článkov: 5
  • Dátum registrácie: 08-May 07

Napísal 24 May 2007 - 17:39

takze podla toho co tu pisete je nemozne porusit panenku blanu hej... no ja neviem neviem ale mne ked to chalan robil tak som prisla domov a na nohavickach krv... tak mi povedzte ci to bolo len porusenie panenskej blany alebo az pretrhnutie ... hmm?
:innocent:
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov