Strana 1 z 1
otázočka
Napísal 12 May 2010 - 12:21
nuz zaujimava otazka a chvilu som natom dumal. Popravde nedospel som k nejakej exaktnej odpovedi. Ono to bude niekde tkviet v pocite ovladania a mozno aj trocha vtom ze to ludia vidia vo filmoch.
ked si postavim svoj osobny pohlad na vec tak do ust je to jednak "prakticke" ,lebo neni to vsade po posteli, a tiez je to pomerne rajcovny pocit ked sa drazdenie neprerusuje ani pocas "striekania".
Taktiez som kdesi davnejsie cital jednu sexuoalogicku studiu ze vlastne oralny sex je najintimnejsi a najviac ju praktizuju a prezivaju len velmi doverny partneri.
neviem ci som ti uplne zodpovedal tvoju otazku ,az mas pocit ze nie celkom skus sa ptat dalej snad bude dobra diskusia......
ked si postavim svoj osobny pohlad na vec tak do ust je to jednak "prakticke" ,lebo neni to vsade po posteli, a tiez je to pomerne rajcovny pocit ked sa drazdenie neprerusuje ani pocas "striekania".
Taktiez som kdesi davnejsie cital jednu sexuoalogicku studiu ze vlastne oralny sex je najintimnejsi a najviac ju praktizuju a prezivaju len velmi doverny partneri.
neviem ci som ti uplne zodpovedal tvoju otazku ,az mas pocit ze nie celkom skus sa ptat dalej snad bude dobra diskusia......
"Dzungla vsetkych ludskych veci je postavena na prchavom okamziku krasy"
Najvacsia strata je ak stratime aj to co sme vobec nemali :crying:
Najvacsia strata je ak stratime aj to co sme vobec nemali :crying:
Napísal 12 May 2010 - 18:17
Malakian, on 12 May 2010 - 17:07, said:
velmi jednoduche. skus to a pochopis, slvoami sa to opisat neda

asi tak
Pridaj sa do našej Facebook skupiny.
Napísal 10 June 2010 - 11:46
no kludne napis co vsetko obsahuje, ja to ajtak viem, biologiu som mal na strednej celkom rad no a pokial si dobre pamatam nic vyslovene zle,skodlive a nechutne neobsahuje, naopak okrem tych hlienov ktore si spominala obsahuje kopu vytaminov a proteiny takze sa to kludne moze zaradit aj ku zdravej vyzive
:D no ale kolko ludi tolko chuti co poviem
najvacsia slabost je zaroven aj najsilnejsia zbran cloveka."CIT", cesť vinimkam ;) :D
Napísal 04 August 2010 - 16:00
ze moc? dovolim si stebou maximalne nesuhlasit. moc tam nema co robit a ak tam nieco robi musi ist o nejaku chybu a nieco nefunguje spravne. v prostate moc nema co robit a pri vyrone semena sa uzavrie mocova rura takze ak sa tam nachadza moc asi nieje nice v poriadku. ci nieco mi uslo?
najvacsia slabost je zaroven aj najsilnejsia zbran cloveka."CIT", cesť vinimkam ;) :D
Napísal 08 August 2010 - 21:16
V kazdom pripade je irelevantne ci je semeno "zdrave" alebo nie, ide o to ze pre vacsinu bab je prehlranie semena odpudive - treba to respektovat. Este viac treba respektovat baby ktorym to nevadi
Nemyslim si ze by sme po tom az tak strasne tuzili. Nechcem sa nikoho dotknut ale pri orgazme, z praktickeho hladiska, sa chlap radsej vystrieka na partnerkino telo pretoze je to potom lahsie vycistit.
ujo Imro, on 11 May 2010 - 12:11, said:
nevedel by niekto pekne napísať, alebo teda vysvetliť že prečo sa chlapi chcú ženám vystriekať do úst poprípade na tvár? prečo potom tak strašne túžia (niektorí)?
Nemyslim si ze by sme po tom az tak strasne tuzili. Nechcem sa nikoho dotknut ale pri orgazme, z praktickeho hladiska, sa chlap radsej vystrieka na partnerkino telo pretoze je to potom lahsie vycistit.
Napísal 19 August 2010 - 13:13
ked sa vystreikam babe od ust a ona to prehltne nemam problem sa snou bozkavat aj ked jej este nieco v ustach ostalo. a nemozes to porovnavat mat vlastne v ustach, ked lizem babu tiez si stale neutieram hubu takze sa nato treba pozriet aj z tejto strany. osobne si myslim ze na oboch nieje nic odpudive rpe opacne strany, vsetko zalezi od pohladu na vec
Napísal 19 August 2010 - 14:07
Malakian, on 19 August 2010 - 13:13, said:
ked sa vystreikam babe od ust a ona to prehltne nemam problem sa snou bozkavat aj ked jej este nieco v ustach ostalo. a nemozes to porovnavat mat vlastne v ustach, ked lizem babu tiez si stale neutieram hubu takze sa nato treba pozriet aj z tejto strany. osobne si myslim ze na oboch nieje nic odpudive rpe opacne strany, vsetko zalezi od pohladu na vec 
Kazdy je iny, tebe to pripada normalne a inemu nechutne. Je tazke to respektovat ?
Napísal 20 August 2010 - 15:21
a kde si nasiel zmienku o nerespektovani nazoru inych? iba som vyjadril svoj nazor a nikomu sm nenutil ten svoj. myslim, ze je dobre vidiet, ze osm pisal z vlastnej skusenosti
Napísal 09 September 2010 - 21:43
ujo Imro, on 11 May 2010 - 13:11, said:
nevedel by niekto pekne napísať, alebo teda vysvetliť že prečo sa chlapi chcú ženám vystriekať do úst poprípade na tvár? prečo potom tak strašne túžia (niektorí)?
Tazko povedat, ale to "niektori" by som vymazal a zoznam miest by som podstatne rozsiril
Germaniawerks®
Strana 1 z 1

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať