Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: Kamarádova holka - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

Kamarádova holka Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   Vissi Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 2
  • Dátum registrácie: 24-May 10
  • BydliskoCR

Napísal 24 May 2010 - 02:18

Ahoj, rád bych si přečetl názory i jiných lidí.. Mám kamaráda, známe se už od malička (jemu 23 a me 20). On má holku se kterou je asi 3 roky. Nějak se to zvrtlo a ona mě začala chtít a já jsem podlehl. On si ji moc neváží, nadává jí a následně se za vše omlouvá jako kretén! Ona mě nejspíš miluje a já si nejsem jistý co cítím já, mám ji rád, ale nevím jestli je to láska... Pořád se mě vyptává na to co cítím, ale neřekl jsem jí to. Měli jsme spolu už aji sex, bývá se mnou radši než s ním... Ale nejvíc mě sere, když jde k němu atd... Tak co myslíte, stojí to za to jí říct co k ní cítím a být s ní? anebo se na to vykašlat a zachovat přátelství??.. Díky :)
-1

#2 Užívateľ je offline   romaniko Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 168
  • Dátum registrácie: 21-May 10
  • Bydliskonove mesto n. vahom

Napísal 24 May 2010 - 12:36

Ach Vissi, myslim ze robis chybu. Je to kamarat a hovori sa,ze kamaratom sa toto nerobi. Ale to su iba reci... Ovela zavaznejsia je skutocnost, ze vobec nevies, ci je to laska. Asi nebudem daleko od pravdy, ked poviem, ze to vobec nie je laska. Svojim sposobom si vyuzil prilezitost a svojim sposobom ti jej je trochu luto pre to, ako sa k nej tvoj kamarat sprava. Dievca je to zrejme pekne, preto ta laka skor fyzicky, ako dusevne. Inak by to bola laska ako "vysita". Musis davat pozor, aby si jej v konecnom dosledku neublizil viac, ako jej ublizuje kamarat. Dievca hlada lasku a zatial naslo iba sex. Myslim,ze ani vekovy rozdiel medzi vami nie je velky. Tvoje buduce dievca sa este tula v skolskych laviciach, skutocna laska ta prepadne sama, budes ju citit. Ak ju necitis, skus zachovat priatelstvo a neslubuj nic, co by vasej priatelke ublizilo. Uz teraz na tom nie je vobec dobre...
1

#3 Užívateľ je offline   Vissi Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Článkov: 2
  • Dátum registrácie: 24-May 10
  • BydliskoCR

Napísal 26 May 2010 - 07:27

Stalo se co se stalo... Ale vím, že ona si dává pauzu a on samozdřejmě nechce. Takže nevím co se bude dít, ale každopádně on vůbec netuší že už něco bylo, věří mi, ale kdyby věděl :-( Teď je asi řada na mě se vyjádřit, těžko říct co se stane když ji řeknu: chci tě/nechci tě...
0

#4 Užívateľ je offline   maťo Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Článkov: 6
  • Dátum registrácie: 27-May 10

Napísal 27 May 2010 - 11:28

Keby to bola láska, tak by si to vedel! Spravil si sprostosť, mať sex s babou svojho dlhoročného kamoša, to je zákerné. Nedivil by som sa mu keby ti rozbil hubu.
0

#5 Užívateľ je offline   Malakian Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 348
  • Dátum registrácie: 04-May 07

Napísal 29 May 2010 - 19:25

asi tak. toto sa kamosom nerobi, ber ot tak ze si stratil ju aj svojho kamosa a ktomu je dost pravdepodobne ze ti este poriadne nalozi. aspon ja by som to tak urcite urobil. toto si dosral kamo, ustup kym nebude velmi zle, lebo neskoro je uz ajtak.
najvacsia slabost je zaroven aj najsilnejsia zbran cloveka."CIT", cesť vinimkam ;) :D
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov