Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: zufala - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

• (2 Strany)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

zufala Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   Ewka12 Icon

• Člen
  • PIPPIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 12
  • Dátum registrácie: 04-June 10
  • BydliskoVrbové

Napísal 04 June 2010 - 11:54

Ludia prosim pomozte potrebujem nazor niekoho kto ma nepozna...moj problem je trochu na dlhsie.Skusim to skratit.Dali sme sa dokopy ked som mala 17rokov on 16.Strasne sme sa zamilovali,boli sme uplne nerozlucny,o takej laske som vzdy snivala.Lenze sme boli aj mladi a nevyspeli.Boli nejake hadky,potom som isla zo skoly do Bulharska na 2 tyzdne.Ked som sa vratila strasne sme sa pohadali tak ze som mu vrazila kabelkou po tvari,on mal vypite a udrel ma.Zvrtlo sa to tak ze sme sa pobili a pohadali a rozisli sa.Boli sme spolu rok.Bola som psychicky na dne.Skoro som sa bez neho zblaznila.Ospravedlnit sa prisiel za par mesiacov,nevedela som mu odpustit.Potom odisiel na dva roky do Nemecka.Ked sa vratil do rodneho mesta,nebol mi lahostajny ked som ho stretla.To som uz mala ineho.Po styroch rokoch od rozchodu sme sa stretavali nahodne castejsie a zistila som ze ho stale lubim.Ked sme mali vypite sme si vsetko povedali a zistili ze sme sa vobec neprestali lubit.Kvoli nemu som sa rozisla s chlapom s ktorym som bola 3,5roka.Bolo to 4 roky od rozchodu s nim.To co bolo potom bolo najkrajsie obdobie mojho zivota,krasne chvile,laska,neuveritelne milovania,vasen...skratka som vedela ze on je ten pravy ze bez neho neviem existovat.mali sme nejake financne problemy a on nezhody s rodinou.Rozhodli sme sa ze pojdeme do Anglicka,osamostatnime sa,zarobime,nikto sa do nas nebude starat...Isla som sama on zostal doma ze pride neskor ked sa zabyvam,na dialku boli hadky,kamaratky mi natlacili do hlavy ze ma podvadza a poziciava si peniaze.Uverila som,rozisli sme sa,strasne mi ublizil.Prisiel do Anglicka ale do ineho mesta,prosil aby som sa vratila k nemu,ale bola som tvrdohlava.To s podvodom pravda nebola.to som zistila az po navrate na Slovensko.On tam zostal,je tam dodnes,ja som na Slovensku.Zase sme sa asi rok neboli v kontakte,az ked to trochu prebolelo sme si zacali pisat.Ale medzitym som si nasla priatela,zalubila sa,zacali sme spolu byvat,zobrali uver aby sme zariadili byt.Sme spolu 1,5roka,Lubim ho je mi s nim dobre,nechcem ho stratil.Ale stale je tam on-byvaly.Piseme si volame si,neviem na neho zabudnut,na tu vasen a lasku.Pise mi ze ma lubi stale od tych 16rokov,ze som jeho osud,chce ma spat,nalieha aby sme nezahodili taku lasku,ze bezo mna je jeho zivot prazdny a bude na mna cakat do konca.Neviem co robit,som zufala,terajsieho priatela lubim,ale nie je tam taka vasen,je to take kludne,na rozdiel od byvaleho,s nim som prezila najkrajsie dni zivota.Iba s nim si viem predstavit svadbu,deti...Najradsej by som za nim utiekla niekam kde by sme boli iba my.Uz je to 2roky od druheho rozchodu.no neviem mu odpustit ako sa choval,tu bitku a klamstva,co keby sme sa znovu rozisli a uz to nerozchodim?nechcem ublizit priatelovi a zahodit vsetko,co ked mi to potom bude luto?Mozem lubit dvoch naraz?ja sa z toho zblaznim poradte mi prosim
0

#2 Užívateľ je offline   romaniko Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 168
  • Dátum registrácie: 21-May 10
  • Bydliskonove mesto n. vahom

Napísal 04 June 2010 - 17:11

Ewka, o co strucnejsie ti odpoviem, o to vaznejsie to bude ! K povodnemu chalanovi {16} ta nepritahuje nic viac,ako sex. O laske vies mizerne malo, ked ma toto rozhodovat. Jeho vztahu k tebe neverim, bude to podobne... Vyberas si podla kvality sexu, nie podla osobnosti, charakteru, porozumenia... S tymto postojom nasytis telo, nie seba. Ak je to pre teba dolezitejsie, respektujem to a naozaj uprimne! Ale clovek predsa len tuzi po niecom inom...
0

#3 Užívateľ je offline   Terrorrunner Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 220
  • Dátum registrácie: 13-April 10

Napísal 05 June 2010 - 11:46

kamarati, priatelia :) ked sa z niekym rozchadzate tak je to snad navzdy!!! ci nie? VYSVETLI mi to niekto, ako to je? lebo toto ja nechapem ako sa mozete naspat k niekomu vratit, dokonca ktomu kto vam "ublizil." :blink: Bud si stojim za slovom alebo nema to svoju vahu a tym aj zmysel, ked nevies co chces. Treba si definovat co je pre MNA najlepsie. po psychickej aj materialnej stranke..a potom sa rozhodnut, ale fakt ze rozhodnut a nie nechavat si zadne dvierka... asi som out of the world :unsure:
"Ponúkať priateľstvo tomu, kto chce lásku, je ako dávať chlieb tomu, čo umiera smädom."
0

#4 Užívateľ je offline   zlatusikSB Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 66
  • Dátum registrácie: 28-March 08

Napísal 05 June 2010 - 16:48

Ahoj som si precitala tvoj clanok a skusim ti poradit ako najlepsie budem vediet.Vies len ty musis vediet najlepsie co k obom naozaj citis.Tak ti poviem vyber si koho uprimne milujes,S kym sa citis najlepsie,s kym si co najlespesie rozumies.POZOR lebo vasen patri aj k laske.Ako sa vravy laska je aj cez postel.Neviem ci ten chlapec bol prvym v tvojom doterajsom zivote,ale ked bol prvy z vlastnej skusenosti ti vravim nikdy nanho nezabudnes spomienky ti stale v hlave zostanu.Na prvu lasku len tak lahko nezabudnes.Ja si myslim ze zostan tam kde si ked ho fakt lubis.A nevracaj sa k minulosti pretoze zase len ozivis tie stare rany.Ja viem ze to bude tazke ale ver bude to pre vas oboch najlepsie.A s tym sa netrap on si tu pravu najde uvidis.
0

#5 Užívateľ je offline   apple309 Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 267
  • Dátum registrácie: 20-May 10

Napísal 05 June 2010 - 16:49

Boze, toto su ozaj strasne vztahy! Same hadky, vasne, rozchody, bitky, sex! Prva laska, stale si za nou nezatvorila dvere. Ale pokym sa z toho PORIADNE nespamatas, nikdy sa ozajstne nezalubis do niekoho - ako je napr. tvoj terajsi priatel. Odrez sa od prvej lasky, nekomunikuj s nim - co je to za lasku? Nieco ako z mojich romanov.. Ale to su len knihy, clovek musi pochopit, ze realita je ina. Chces si stale kaslat buducnost? Ublizovat sebe, prvej laske i terajsiemu priatelovi? Nehladaj si priatela, dokym sa nespamatas z tej prvej laske. Stale budes ublizovat i inym, ktori si to vobec nezasluzia. Ktovie, kolko vztahov tam ma ta tvoja prva laska. Co bolo, bolo. Je to mozno krute, ale skus to pochopit. Drzim palce, nech sa cim skor spamatas a nepremrhas viac casu, nez je treba.
0

#6 Užívateľ je offline   romaniko Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 168
  • Dátum registrácie: 21-May 10
  • Bydliskonove mesto n. vahom

Napísal 05 June 2010 - 17:33

Ewka, neviem ci ti to napise niekto lepsie, ako APPLE... Nad tym sa treba naozaj zamysliet ...
0

#7 Užívateľ je offline   Ewka12 Icon

• Člen
  • PIPPIP
  • BydliskoVrbové

Napísal 09 June 2010 - 13:51

dakujem vam za vase odpovede,pomohli mi par veci pochopit,ale aj tak neviem co robit.On nebol moja prva laska,ale asi ta najvacsia,nechapem preco neviem na neho zabudnut,nejde to,skusala som to vselijako.odchodom do zahranicia,niekolko rokov sme nekomunikovali ani sa nevideli,sexom ci vztahom s inymi a stale je to tam.Casto na neho myslim,casto sa mi o nom sniva,ked som opita myslim na neho,casto si aj poplacem.Ako som napisala s terajsim frajerom je to fajn ale nie je to ono ako to bolo s byvalym ani taka laska ani taka vasen,len neviem ci by som s nim dokozala byt pri jeho povahe a zahodit vsetko co mam teraz
0

#8 Užívateľ je offline   Ewka12 Icon

• Člen
  • PIPPIP
  • BydliskoVrbové

Napísal 09 June 2010 - 14:11

diki za nazor,s casti mas pravdu,ale nemyslim si ze je to len o sexe,myslis ze nedokazem 7rokov zabudnut na niekoho len kvoli sexu?to je blbost,dobrych sexov som mala aj s inymi a zabudla som,stale som sa nerozhodla co mam robit,ci zostat s terajsim a mat klud,alebo ist za byvalym a mat to co som citila len s nim.to je tazke,uz si take nieco zazil?
0

#9 Užívateľ je offline   Ewka12 Icon

• Člen
  • PIPPIP
  • BydliskoVrbové

Napísal 09 June 2010 - 14:13

nemusi to byt navzdy,proste vtedy to musim skoncit,citis to tak,alebo ked ti ten clovek ublizil,potom ked ta zlost prejde,odpustis a zistis ze ho/ju stale lubis tak co spravis?
0

#10 Užívateľ je offline   Ewka12 Icon

• Člen
  • PIPPIP
  • BydliskoVrbové

Napísal 09 June 2010 - 14:14

on nebol prva laska,bol len ten ktoreho som zo vsetkych ktorych som mala lubila najviac a neviem zabudnut,uz 7rokov,je to nieco strasne silne comu ani sama nerozumiem,neviem co robit
0

#11 Užívateľ je offline   Ewka12 Icon

• Člen
  • PIPPIP
  • BydliskoVrbové

Napísal 09 June 2010 - 14:17

tak mi povedz ako sa da z toho spamatat?to by som rada vedela,ako sa da zabudnut?skusala som uz vsetko a 7 rokov sa mi to nedari,to by bolo najlepsie keby viem ako zabudnut a vyrvat si ho zo srdca,mala by som konecne pokoj
0

#12 Užívateľ je offline   Terrorrunner Icon

• Skúsený člen

Napísal 09 June 2010 - 18:09

Zobraziť článokEwka12, on 09 June 2010 - 14:13, said:

nemusi to byt navzdy,proste vtedy to musim skoncit,citis to tak,alebo ked ti ten clovek ublizil,potom ked ta zlost prejde,odpustis a zistis ze ho/ju stale lubis tak co spravis?

Nic nespravim..poviem si ze som bol riadny debil.

Avsak na druhej strane ja by som to takto neriesil a nevracal sa k byvalim/ Poznas ho az tak velmi dobre, ze vies ze vam to bude klapat navzdy? Myslim po osobnostnej stranke a ci sa dokaze vzdy za teba postavit. Lebo ak nie, nestoji to ani za pokus. Ak by si ho milovala, ostali by ste spolu, bohuzial asi to tak nie je. Aj ked teda tvrdis ze ho stale "milujes".
Zabudnut je tazke..ale treba sa spamatat!
No to rozhodnutie je aj tak na tebe. Caw
"Ponúkať priateľstvo tomu, kto chce lásku, je ako dávať chlieb tomu, čo umiera smädom."
0

#13 Užívateľ je offline   Terrorrunner Icon

• Skúsený člen

Napísal 09 June 2010 - 18:14

A este jedna vec! i ked to moze niekto brat aj ako moralizovanie :D

"Pise mi ze ma lubi stale od tych 16rokov,ze som jeho osud,chce ma spat,nalieha aby sme nezahodili taku lasku,ze bezo mna je jeho zivot prazdny"

Je to hajzel. Z mojho pohladu. Pisat zadanej babe ze ju chce naspet..i ked sa to zda byt z jeho strany v poriadku, pretoze ste spolu stravili dost dlhy cas je.... chrapunstvo. Moj nazor.
0

#14 Užívateľ je offline   Ewka12 Icon

• Člen
  • PIPPIP
  • BydliskoVrbové

Napísal 10 June 2010 - 10:22

to mas pravdu,on je hajzel aj podla mna,preto som sa s nim 2xkrat rozisla,len nechapem preco na neho neviem zabudnut aj ked mi toho tolko urobil,keby nebol hajzel a nemal taku povahu aku ma uz som davno s nim alebo by sme sa nikdy ani nerozisli.Niekedy sa choval ako psychopat,aj ked sme sa rozisli,mala som vyhrazne telefonaty a maily ze ma zabije aj mojho terajsieho zmlati a tak,potom ked som mu to vycitala ze ako toto mohol robit,tak sa zase len ospravedlnoval ze vtedy bol zufaly a nasrany ze to tak nemyslel,vela krat si vymyslal situacie co sa nestali aj klamstva.keby nemal taku povahu ale ma a neverim ze sa zmenil,preto mam zabrany byt s nim,keby nemam rozum som s nim,ale neda mi to.terajsi partner je kludny,nehadame sa,stara sa o mna,neklame ma,neziarli zbytocne a nie je psychopat.Ale k byvalemu citim co citim,asi s nim prestanem uplne komunikovat.Necham na osud co mi prinesie a nebudem robit nic.
0

#15 Užívateľ je offline   kubik Icon

• Skúsený užívateľ
  • Dátum registrácie: 10-January 08

Napísal 10 June 2010 - 11:03

prepac, ale opat sa len potvrdilo ze baby nikdy nevedia co vlatsne chcu...
Pre svet si možno len jednou osobou, ale pre jedného človeka možeš byť celučičkým svetom!!!
0

#16 Užívateľ je offline   Malakian Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 348
  • Dátum registrácie: 04-May 07

Napísal 10 June 2010 - 12:06

tak si asi este psychicky nedozrela, kezde si sa stym doteraz nedokazala vyrovnat. 7 roky je vela, boze 7 rokov s prepacenim zajebat myslienkami na niekoho kto ti ublizil, sktorym nema zmysel byt, to nieje laska to je fanatickost. kto zije minulost zabija si pritomnost. preber sa zo svojich snov s nim a pozeraj pred seba, nie do minulosti,ta ta stastou neurobi. a z tvojej strany je to dost hnusne, si s chalanom o ktorom vravis ze ho lubis a myslis na byvaleho a rozmyslas ci snim byt? moja spamataj sa, ak je to tak kao pises nelubis ani jedneho. vyzsie to bolo napisane, ze zeny nevedia co chcu, mozno vedia, len vzdy nieco ine. zbal si veci ujdi od oboch co najdalej a daj chlapom radsej pokoj aby si im neublizovala a seba netyrala tvojimi nerozhodnymi rozhodnutiami. ked dozrejes, pride aj tvoj cas na ozajstnu lasku. prepac ze som to tak tvrdo napisal, osrpavedlnujem sa ale tak to clovek najlepsie pochopi. good luck ;)
najvacsia slabost je zaroven aj najsilnejsia zbran cloveka."CIT", cesť vinimkam ;) :D
0

#17 Užívateľ je offline   moonlight Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 295
  • Dátum registrácie: 01-April 08

Napísal 11 June 2010 - 23:14

Zobraziť článokkubik, on 10 June 2010 - 12:03, said:

prepac, ale opat sa len potvrdilo ze baby nikdy nevedia co vlatsne chcu...

Kubik, este som nestretla chlapa, ktory by vedel, co chce...ale taka tema tu uz bola a nie raz...podla mna sme na tom v podstate narovnako :-)
0

#18 Užívateľ je offline   moonlight Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 295
  • Dátum registrácie: 01-April 08

Napísal 11 June 2010 - 23:19

Zobraziť článokEwka12, on 09 June 2010 - 15:17, said:

tak mi povedz ako sa da z toho spamatat?to by som rada vedela,ako sa da zabudnut?skusala som uz vsetko a 7 rokov sa mi to nedari,to by bolo najlepsie keby viem ako zabudnut a vyrvat si ho zo srdca,mala by som konecne pokoj

jednoducho sa nanho vykasli, nekomunikuj, nema to zmysel - hlavne ked pises, ako ti ublizil - naozaj tuzis po dalsom sklamani??
co bolo bolo, zamysli sa nad tym co mas, vaz si to a pozeraj sa dopredu!
ujasni si, co citis alebo necitis k svojmu priatelovi a zvaz, ci si s nim vies predstavit buducnost...a povedz mu, ako na tom si - ma pravo to vediet a ma pravo, aby si bola k nemu uprimna...pretoze obidvaja si zasluzite byt stastni
vela stastia
0

#19 Užívateľ je offline   Ewka12 Icon

• Člen
  • PIPPIP
  • BydliskoVrbové

Napísal 14 June 2010 - 12:32

dakujem vsetkym za vase nazory,odkedy som tu ziadala o radu,zacala som rozmyslat co ma zmysel,zobrala som si volno a isla ku kamaratke do ineho mesta aby som vypadla.a zistila som ze zmysel urcite nema vracat sa k byvalemu,ked uz mi tolko krat ublizil,nechcem byt s takym clovekom,predlzujem svoje trapenie tym ze spolu komunikujeme.zistila som ze terajsi partner mi vyhovuje vo vacsine veci,vie ma chapat aj sa za mna postavit,lubime sa,viem si s nim predstavit buducnost,to o byvalom povedat nemozem.uz tri dni mi zase smskoval aj volal,nereagovala som,dnes sa mu chystam povedat aby mi dal pokoj a viac ma nekontaktoval ze to nerobi dobre nikomu,tak mi drzte palce nech to zvladnem,vase odpovede mi v tom dost pomohli dakujem
0

#20 Užívateľ je offline   Ewka12 Icon

• Člen
  • PIPPIP
  • BydliskoVrbové

Napísal 14 June 2010 - 12:34

tak tak maloktory chlap dnes vie co chce,a ked aj ano tak po tridsiatke,ako zistujem na kamaratoch,mladsi sa nechcu viazat,zenit a uz vobec mat deti.pritom netusia ako nam zenam tym ublizuju,ze si na nechcu zobrat a mat deti ked mi to od prirody tak citime a biju biologicke hodiny,tie sa nedaju zastavit,potom ked sa chlap rozhybe uz je mozno aj neskoro,na dieta a tak
0

• (2 Strany)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov