Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: Otazka pre zeny - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

Otazka pre zeny Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   Avatar88 Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 3
  • Dátum registrácie: 12-March 10

Napísal 07 June 2010 - 22:45

Ahoj, mam jednu (mozno i viac) otazok pre zeny. V prvom rade by som ale rad uviedol, ze moja situacia sa vam mozno bude zdat zvlastna, tak to prosim akceptujte a nemajte zbytocne hlupe poznamky, dakujem ;)
Chcel som sa spytat, co motivuje zeny k tomu, aby robili svojich priatelov rukou?
Vysvetlenie: sme s priatelkou uz asi pol roka, a uz par mesiacov skusame aj rozne intimne veci (prstovanie, oral, sex...), ale ani jeden z nas nema nejake vacsie skusenosti. So sexom boli rozne problemy, tak to som zatial nechal tak... teraz vacsinou robim ja ju rukou, ale ona mna viacmenej odmieta, respektive hovori ze ju to nebavi, ze to nevie a podobne... ja jej to robim preto, lebo ju mam rad a viem ze jej to robi dobre, tak sa obetujem. Len by ma zaujimalo ako aj ju priviest k tomu, aby mi to vratila obcas. Uz som sa snazil jej to aj povedat, ale akosi nejavi zaujem, tak uz neviem... nutit ju k tomu nechcem a rozist sa kvoli niecomu takemu tiez neplanujem.
Dakujem za vase nazory.
PS:dufam ze pochopite co som chcel napisat, lebo asi som to dost pomotal. cela ta situacia je dost komplikovana tak som sa snazil zamerat len na podstatne veci.
0

#2 Užívateľ je offline   plakarika Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 335
  • Dátum registrácie: 06-October 07

Napísal 08 June 2010 - 00:21

uprimne jej povedz že chceš aby sa ona pohrala s tebou tak ako aj ty s nou.. ak je neskúsená možno je v tom len trošku hamblivosť alebo niečo podobné.. nikto sa nenarodil s tým že to vedel hned.. vysvetli jej že po tom túžiš.. hádam to pochopí..
Nezmysel je, keď robíme rovnaké veci stále dookola a zakaždým očakávame iné výsledky.:yawn:
0

#3 Užívateľ je offline   Avatar88 Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Dátum registrácie: 12-March 10

Napísal 09 June 2010 - 14:25

Zobraziť článokplakarika, on 08 June 2010 - 00:21, said:

uprimne jej povedz že chceš aby sa ona pohrala s tebou tak ako aj ty s nou.. ak je neskúsená možno je v tom len trošku hamblivosť alebo niečo podobné.. nikto sa nenarodil s tým že to vedel hned.. vysvetli jej že po tom túžiš.. hádam to pochopí..

práveže ona už nejaké skúsenosti s týmto má (teda určite väčšie ako ja), len hovorí že to nevie, pretože mne to akosi dlho trvá.. a keď som jej to už párkrát navrhol, povedala že ju to nebaví, chviľu sa tvárila že sa snaží a potom to nechala tak.. naozaj neviem čo s ňou :(
0

#4 Užívateľ je offline   plakarika Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 335
  • Dátum registrácie: 06-October 07

Napísal 09 June 2010 - 14:31

to je dôvod?? prepáč ale mne sa to zdá dosť divné.. akože preto že ti to trvá dlhšie tak čo.. ani s nou sa nehráš 5 minút a potom jej dáš pokoj..a to že to nevie.. môže sa začať učiť.. to sú len nejaké výhovorky, že sa jej nechce.. nech sa majú partnery akokoľvek radi.. nie vždy sa im chce.. ani mne sa niekedy nechcelo.. ale spravila som to pre dotyčného.. a ked som videla čo to s ním robí.. hned sa mi chcelo viac.. nech prestane myslieť len na seba.. (hmm.. aká som dnes zlá tutok.. :D:D)
Nezmysel je, keď robíme rovnaké veci stále dookola a zakaždým očakávame iné výsledky.:yawn:
1

#5 Užívateľ je offline   apple309 Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 236
  • Dátum registrácie: 20-May 10

Napísal 09 June 2010 - 16:38

Myslim, ze poznam jej problem, pretoze akoby si opisoval mna ;) Mala som priatela, asi pol roka (to uz bolo pred takmer 3 rokmi) a navzajom sme sa uspokojovali ustami i rukami, a kedze som bola blba, povedala som mu, ako mi to robi dobre a nvm co este, pritom to, ze ma on uspokojoval ustami ci rukou, mi dobre vobec nerobilo, nic som necitila. Nechapem, preco som mu to nepovedala, naozaj nie, ale to je uz teraz jedno. Ale ja jeho som vzdy urobila.
A - teraz mam priatela, s ktorym som rok a pol, a on ma urobil rukou asi po 4 mesiacoch )podotykam, naozaj urobil, bol to super pocit, kedy som konecne prestala mat pocit, ze som asi cudna, ked som sa predtym nemohla urobit, tak som si uvedomila, ze to nebola moja chyba, ale chyba mojho expriatela - pravdepobodne), pretoze s tym nemal ziadne skusenosti predtym, skor si na to netrufol, som jeho prve dievca. Ja, hoci som uz partnera predtym mala, som ho ale nerobila! Preco? Ani nvm! Bala som sa, hanblivost, testovala som jeho vernost, bola som nervozna.. Asi po 7 mesiacoch som ho asi 2x skusala spravit, ale on vycitil moju nervozitu a neslo to! A napokon, ked sme potom obaja naozaj tuzili, som ho urobila rukou po tristvrte roku! A oplatilo sa pockat, aj on bol rad, ze sme nic neunahlili :) Castokrat som sa ho pytala, ci mu to nevadi, ze ho nerobim ja, ked on mna ano, on ze nevadi, chcel by to, ale pocka si, kym budem naozaj chciet i ja, a nebude to nasilu. A po roku prisiel i prvy sex a je to vsetko super :) Vydrz! Ked to ma prist, pride to ;) Proste jej dopraj cas.. I rok :) Ak bude treba.. Potom, keby po roku nic neprislo, daj vediet a poriesime situaciu dalej ;) Tak vidis, nie je taka baba na svete jedina :) A hl. na nu netlac :)
0

#6 Užívateľ je offline   Malakian Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 348
  • Dátum registrácie: 04-May 07

Napísal 10 June 2010 - 11:54

ak snou neplanujes zalozit si rodinu, rok by som urcite necakal. aj ked neviem kolko mas presne rokov ale urcite si este mlady, prerataj si kolko casu ti ostava a je to jasne, co nedostanes doma hladas inde. je niekolko moznosti preco to nechce robit. bud je priliz leniva a sebecka, ze sa uspokoji stym ze ona je hotova. moze byt natolko hambliva, ze ju jednoducho nijak k tomu neprinutis a musi sama, no a po case pochopis, ze koli tomu sa ti cakat urcite neoplatilo. alebo medzi vami nieje vzajomna pritazlivost, nieje dostatocne nadrzana alebo ani ty si ju neuspokojil podla jej predstav. co z toho vypliva? skus sa snou otom porozpravat, ale normalne, nie tak ze jej odpovedou bude, ze sa jej nechce, pes je zakopany urcite niekde inde. zeny casto klamu a v intimnych veciach najcastejsie :D goog luck ;)
najvacsia slabost je zaroven aj najsilnejsia zbran cloveka."CIT", cesť vinimkam ;) :D
0

#7 Užívateľ je offline   apple309 Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 236
  • Dátum registrácie: 20-May 10

Napísal 11 June 2010 - 13:47

Kazdy ma na to svoj nazor ;)
0

#8 Užívateľ je offline   lucia88 Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Dátum registrácie: 06-July 10

Napísal 06 July 2010 - 22:33

No u nas to funguje tak, ze ked zacne jeden, tomu druhemu to neda aby sa nepripojil a nezacal robit dobre tomu prvemu. No moj osobny nazor je, ze mas asi trosku lenivu partnerku, tak skus na nu nejaku fintu. Ked vravi, ze ti to dlho trva, urcite zaberie, ked ju nasmerujes k tomu, ze mas rad ked sa ti pohra aj s pytlikom a hned to pojde rychlejsie... :D
0

#9 Užívateľ je offline   kessel Icon

• Člen
  • PIPPIP
  • Článkov: 13
  • Dátum registrácie: 09-September 10
  • BydliskoTatry

Napísal 09 September 2010 - 22:23

Mozno si mysli, ze je to spinave. Moja partnerka mi to robi vtedy ak nechce sex, urobi ma rukou a ma pokoj.
0

#10 Užívateľ je offline   Radek_KE Icon

• Člen
  • PIPPIP
  • Článkov: 19
  • Dátum registrácie: 16-November 10
  • BydliskoKošice

Napísal 17 November 2010 - 03:55

Mal by si zaujat postoj ze je to normalne ze jej to nejde a ukazat jej co a ako mas rad ale neprehanaj to lebo si bude pripadat neschopne.

Apple309: Neviem kolko mas rokov a nestaviam si v rebricku hodnot sex na prve miesto ale byt s niekym rok bez sexu by som asi nezvladol. Mate ( ty a tvoj priatel ) umna respekt. Ja som sa s priatelkou vyspal v piaty den nasho vtedy este nie vztahu :) a odvtedy je to pravidelne. Sex je skvelym tmelom vo vztahu ak si v nom rozumiete.
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov