Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: Otazka: vsetky baby priberu ked uzivaju antikoncepciu? - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

Otazka: vsetky baby priberu ked uzivaju antikoncepciu? Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   petopalo Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 3
  • Dátum registrácie: 14-June 10

Napísal 14 June 2010 - 06:33

noo...manzelka uvazuje ze po materskej zase zacne uzivat antikoncepciu, tu co mala...a ja sa bojim aby nenabehli nejake kilecka, vyzera teraz aj po 2 detoch bohovsky :) dajme rec...
0

#2 Užívateľ je offline   simika Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Článkov: 4
  • Dátum registrácie: 09-May 10

Napísal 14 June 2010 - 06:38

jasne ze nie, vsade okolo seba mam baby co tak ako ja uzivaju pilule a nic...ja som pribrala len ked som predtym prestavala fajcit, ze sa to nesmie, a to len trosku, lebo furt som nieco musela mat v ustach, potom to odislo ani neviem ako...no a ked chce uzivat tu co mala predtym, to hadam uz nejaky cas uplynul, nic v zlom, nech sa popozera po niecom novom, teraz su uz aj s prirodzenym hormonom, taku mam ja a to je ok
0

#3 Užívateľ je offline   petopalo Icon

• Som tu nový
  • PIP

Napísal 14 June 2010 - 06:42

ik za odpoved...a co sa tyka tych novych pilul, ja som jej to hned hovoril ze co bolo pred 5 rokmi to je pase, treba nieco novsie, sak je nejaky pokrok aj v tejto oblasti...ako sa vola ta tvoja pilula, poviem zenicke
0

#4 Užívateľ je offline   simika Icon

• Som tu nový
  • PIP

Napísal 14 June 2010 - 06:47

vola sa to qlaira, je v poho...ak si chce zenuska nieco o tom precitat, nejaka talianka-lekarka o tom pisala na ozenach.sk, ten clanok sa vola myslim Zeny chcu prirodzenejsiu antikoncepciu ci tak nejak, viem to lebo tiez som vselico precitala kym som zmenila ant., este je o tom aj na antikoncepcia.com, no ale treba ist k doktorovi, ten moze tiez poradit no aj tak je predtym lepsie nieco vediet, aby neprisiel s nejakymi kalerabmi
0

#5 Užívateľ je offline   simika Icon

• Som tu nový
  • PIP

Napísal 14 June 2010 - 06:49

...myslim ten doktor, niektory si totiz myslia ze zeny zbastia kazdu blbost...ja mam kamosku doktorku, ta by vdela rozpravat
0

#6 Užívateľ je offline   petopalo Icon

• Som tu nový
  • PIP

Napísal 14 June 2010 - 06:50

...sak tak nie sme vcerajsi...uz som povedal zenicke, koncim, nech moze ist ku kompu...dik
0

#7 Užívateľ je offline   simika Icon

• Som tu nový
  • PIP

Napísal 14 June 2010 - 06:55

nemas za co...nech si pozre hlavne ten clanok v ozene.sk, ja som sa tiez potom rozhodla...caf
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov