bolest kundy
Napísal 17 June 2010 - 22:45
zdravim takze moj problem je ze mam frajerku 17rokov ma robili sme to tak asi 10x. streasne ju to boli ked trtkame staaale(hovori ze ho mam moc velkeho nanu . je taka mensia ona)...a boli ju maternica asi hovori ona
... a este sa chcem spitat ze ja sa neviem spravit s kondomom trosku problem ze (mate stim niekdo skusenosti?)? ... takze sa chcem spitat ci je to bezpecne ked sulozime bez kondomu ale nie z hladiska chorob lebo viem ze ona nikoho ineho nema a ani ja... ale z toho hladiska ci ju nenabucham . proste vzdy to vytiahnem skoro tak pol minuty predtim. je to bezpecne? ( semeno ide na jednu davku ze? alebo su aj take ze otom neviem ? kvapka alebo tak?) diky moc
Napísal 18 June 2010 - 10:14
Prečo začínate s niečím o čom nemáte ani šajnu?.. NAJPRV TEORIA, POTOM PRAX.. potom toľko problémov... ani by som neodpovedala.. ale niečo ma donútilo.. ach jo...
Ak ju to bolí, tak to môže byť v tom že nie je dostatočne uvolnená, vzrušená a vlhká. Potom to ide naozaj ťažko. Viac sa jej venuj - predohra je veľmi dôležitá. A hlavne nech sa uvoľní (aj kamoška mala takýto problém a nevedela sa uvolniť). Pri sexe použite lubrikačný gél.
To že máš naňu väčšieho naozaj nič nevyrieši, jedine výmena partnerky..
Ak sa nemôžeš spraviť do kondomu, no stava sa.. možno je to len nezvyk, možno niečo iné a možno ti to naozaj prekáža..
Jednoznačne to nie je bezpečné, keď súložíte bez prezervatívu, aj keď ho chvílku pred ejakuláciou z nej vytiahneš. Aj tie "kvapôčky lásky" ktoré muž produkuje počas styku, môžu obsahovať spermie. Existuje viac spôsobov ako sa chrániť. Nech si dá dievča predpísať hormonálnu antikoncepciu alebo vyskúšajte spermicidný krém Pharmatex (dostupný v každej lekárni). Spôsobov je viac tak hľadajte ten vhodný pre vás.
A ešte niečo.. mrkni vždy na gramatiku kým niečo napíšeš... ;-)
Ak ju to bolí, tak to môže byť v tom že nie je dostatočne uvolnená, vzrušená a vlhká. Potom to ide naozaj ťažko. Viac sa jej venuj - predohra je veľmi dôležitá. A hlavne nech sa uvoľní (aj kamoška mala takýto problém a nevedela sa uvolniť). Pri sexe použite lubrikačný gél.
To že máš naňu väčšieho naozaj nič nevyrieši, jedine výmena partnerky..
Ak sa nemôžeš spraviť do kondomu, no stava sa.. možno je to len nezvyk, možno niečo iné a možno ti to naozaj prekáža..
Jednoznačne to nie je bezpečné, keď súložíte bez prezervatívu, aj keď ho chvílku pred ejakuláciou z nej vytiahneš. Aj tie "kvapôčky lásky" ktoré muž produkuje počas styku, môžu obsahovať spermie. Existuje viac spôsobov ako sa chrániť. Nech si dá dievča predpísať hormonálnu antikoncepciu alebo vyskúšajte spermicidný krém Pharmatex (dostupný v každej lekárni). Spôsobov je viac tak hľadajte ten vhodný pre vás.
A ešte niečo.. mrkni vždy na gramatiku kým niečo napíšeš... ;-)
Nezmysel je, keď robíme rovnaké veci stále dookola a zakaždým očakávame iné výsledky.:yawn:
Napísal 19 June 2010 - 19:02
somarina,ked budes verit tomu ze neotehotnie tak neotehotnie a zeny neserte ma zeny stym uz. piste si co chcete ale odkial vies ze si vznikla tou kvapôckou? mozno len tvoj oco sa necchel priznat tvojej mame ze to donej pustil a ze nestihol vytiahnut a zvalil to na kvapôcku. nic take nieje, ked budes verit tomu ze neotehotnie tak neotehotnie. ja to takto praktizujem 3 roky an ikdy sa nic nestalo a nepiste ze som mal stastie, iba viem co robim. tak good luck
najvacsia slabost je zaroven aj najsilnejsia zbran cloveka."CIT", cesť vinimkam ;) :D
Napísal 20 June 2010 - 11:42
Ja tomu jednoducho neverím ako schopnej antikoncepcií. Áno, je to určite menšie riziko otehotnenia ako ked sa spraví do mňa.. to jednoznačne. Ale riziko tam jednoducho je..
Nezmysel je, keď robíme rovnaké veci stále dookola a zakaždým očakávame iné výsledky.:yawn:
Napísal 20 June 2010 - 15:14
mensie riziko? skor by som to nazval nahodou, ked niekto takto otehotnie. ako sa hovori vynimka potvrdzuje pravidlo a ziadna antikoncpcia nieje 100% prave koli ojedinelym vynimkam ktore potvrdzuju pravidlo
najvacsia slabost je zaroven aj najsilnejsia zbran cloveka."CIT", cesť vinimkam ;) :D
Napísal 21 June 2010 - 23:21
tak jednoducho ju tak naplno nedorazaj ked ju to boli, ked ju ma raz kratsiu ako tvoj vercajg tak stym nic nespravis, bud budes brat ohladi aj nanu aelbo si najdi inu. tu si inak nepomozes
Napísal 23 June 2010 - 13:04
co je zle na tej rade. sak nemusi snou byt do smrti. ked chce dorazat naplno tak nech si nato najde taku co nato bude mat predpoklady a bude spokojny, kedm u ide iba o to. no ale vies moja s kondomom to neni a kdyz umis, tak umis a kdyz neumis, tak tlacis kocarek. nemozem zato ze niektory chlapi su neskochpny
:D
Napísal 24 June 2010 - 12:56
uhadla si, niesom
iba ze vy zeny mat o tej vasej kvapôcke lasky milne predstavy. nemozem zato ze vacsina muzov su neschopny v posteli dat pozor nato aby to neskoncilo v tej nesravnej dierke
ja verim ze to takto budem praktizovat este nejakych paru rockov pokym sa nerozhodnem mat deti :Dja som fajnsmejker a ver tomu ze s kondomom sa to neda vychutnat
Napísal 26 June 2010 - 21:53
Malakian ak ti to funguje a vieš sa natoľko ovládať tak je to super.. ale i tak tomu neverím ako spolahlivej antikoncepcií.. ale hmm.. viem si co vychutanať aj s kondomom
Napísal 28 June 2010 - 11:00
Malakian, za VSETKO co si napisal k tomuto prispevku ta ospravedlnuje iba tvoj vek. Inak to nema nic spolocne so zodpovednostou. Mozes to raz radit svojej dcere a jej partnerovi,- ale to uz neurobis - pribudne ti nieco... CHERA - zeny ti povedali maximum, iba sa podla toho zariad....a precitaj si obcas aj nejaku odbornu brozurku o intimnych vztahoch, - plati aj pre tvoje dievca...Chvalim to, ze si sa odvazil aspon na fore - tu sa clovek dozvie vselico...
Napísal 29 June 2010 - 00:42
vsetko mame vo vlastnych rukach a urcite by osm to z mojej strany nenazval nezodpovednostou. a ak budem mat syna tak mu to poradim urcite, lebo ked bude pomne tak som si isty, ze sa pritom nic nestane. jednoducho to treba vediet a ak to niekto nevie, nech si pouziva kondom premna zamna alebo ine antikoncepcie, kazedmu ako vyhovuje
nice day

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať