Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: bolest kundy - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

• (2 Strany)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

bolest kundy Ohodnotiť článok: -----

#21 Užívateľ je offline   kessel Icon

• Člen
  • PIPPIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 13
  • Dátum registrácie: 09-September 10
  • BydliskoTatry

Napísal 09 September 2010 - 22:48

chera a Malakain- dufam ze sa este nemusite obzerat po kociaroch. S navlekom ma to vzrusuje tiez velmi dobre ako bez. Tie kvapky su tam vzdy, taky pekne vlhky je ked stoji. Len raz sa seknete a potom ste v prdeli. Zena je elasticka a vojde sa do nej hociaky - ked aj ruka ? Treba vsak na nu brat ohlad a zvlhcit ju dlhou predohrou pomoze aj lubrikant. Zena je ako kvietok jemny a musi mat aj ona z toho pozitok a nielen nezmyselne do nej vrazat, to si radsej obstarajte nafukovaciu.
1

#22 Užívateľ je offline   Malakian Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 348
  • Dátum registrácie: 04-May 07

Napísal 13 September 2010 - 00:56

zatia lsa po kocikoch neobzeram, ale aj keby som mal, tak s hrdostou :P
najvacsia slabost je zaroven aj najsilnejsia zbran cloveka."CIT", cesť vinimkam ;) :D
0

#23 Užívateľ je offline   Radek_KE Icon

• Člen
  • PIPPIP
  • Článkov: 19
  • Dátum registrácie: 16-November 10
  • BydliskoKošice

Napísal 17 November 2010 - 04:09

V tomto ciastocne suhlasim s Malakian ze da sa sulozit aj bez ochrany a neoplodnit partnerku ale chce to skusenosti. Samozrejme takyto styk by som pravidelne nepraktizoval lebo to riziko tam stale je tak preco pokusat osud. Ja sa spolieham na antikoncepciu ktora chrani na 99.9% a zatial nesklamala. Prezervativ je skor pre mladez alebo styk s cudzou osobou ktorej zdravotny stav nepozname. Ja osobne som pouzil kondom 2x v zivote ale akosi som si to s nim nedokazal naplno uzit a partnerka tiez nie.

Inak aj mam chut reagovat ale clovek ktory zalozil tento toppic je tak primivny ze ma odradil seriozne reagovat a pokusit sa poradit. V dvanastich som mal viac informacii a rozumu.
0

#24 Užívateľ je offline   apple309 Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 267
  • Dátum registrácie: 20-May 10

Napísal 26 November 2010 - 15:58

Aky je rozdiel bez kondomu a s nim? S partnerom sme ziadny vacsi nezaznamenali :P Nie je to len o psychike?
0

#25 Užívateľ je offline   Radek_KE Icon

• Člen
  • PIPPIP
  • Článkov: 19
  • Dátum registrácie: 16-November 10
  • BydliskoKošice

Napísal 27 November 2010 - 01:33

Zobraziť článokapple309, on 26 November 2010 - 15:58, said:

Aky je rozdiel bez kondomu a s nim? S partnerom sme ziadny vacsi nezaznamenali :P Nie je to len o psychike?

No premna dost znacny. S kondomom mam uplne znizenu citlivost a nieje to ono premna, tym chcem povedat ze necitim to co mam :). Proste je tam vrstva silikonu braniaca mi uzivat si to.Psychika? mozno:)
0

• (2 Strany)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov