chera a Malakain- dufam ze sa este nemusite obzerat po kociaroch. S navlekom ma to vzrusuje tiez velmi dobre ako bez. Tie kvapky su tam vzdy, taky pekne vlhky je ked stoji. Len raz sa seknete a potom ste v prdeli. Zena je elasticka a vojde sa do nej hociaky - ked aj ruka ? Treba vsak na nu brat ohlad a zvlhcit ju dlhou predohrou pomoze aj lubrikant. Zena je ako kvietok jemny a musi mat aj ona z toho pozitok a nielen nezmyselne do nej vrazat, to si radsej obstarajte nafukovaciu.
bolest kundy
Napísal 17 November 2010 - 04:09
V tomto ciastocne suhlasim s Malakian ze da sa sulozit aj bez ochrany a neoplodnit partnerku ale chce to skusenosti. Samozrejme takyto styk by som pravidelne nepraktizoval lebo to riziko tam stale je tak preco pokusat osud. Ja sa spolieham na antikoncepciu ktora chrani na 99.9% a zatial nesklamala. Prezervativ je skor pre mladez alebo styk s cudzou osobou ktorej zdravotny stav nepozname. Ja osobne som pouzil kondom 2x v zivote ale akosi som si to s nim nedokazal naplno uzit a partnerka tiez nie.
Inak aj mam chut reagovat ale clovek ktory zalozil tento toppic je tak primivny ze ma odradil seriozne reagovat a pokusit sa poradit. V dvanastich som mal viac informacii a rozumu.
Inak aj mam chut reagovat ale clovek ktory zalozil tento toppic je tak primivny ze ma odradil seriozne reagovat a pokusit sa poradit. V dvanastich som mal viac informacii a rozumu.
Napísal 27 November 2010 - 01:33
apple309, on 26 November 2010 - 15:58, said:
Aky je rozdiel bez kondomu a s nim? S partnerom sme ziadny vacsi nezaznamenali
Nie je to len o psychike?
No premna dost znacny. S kondomom mam uplne znizenu citlivost a nieje to ono premna, tym chcem povedat ze necitim to co mam

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať