Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: zalubila som sa, ale teraz neviem, co je s nim - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

• (2 Strany)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

zalubila som sa, ale teraz neviem, co je s nim Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   penelopa Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 61
  • Dátum registrácie: 06-July 08

Napísal 25 June 2010 - 20:26

Rada by som sa s vami podelila o moju situaciu. Pred par mesiacmi som spoznala jedneho chlapca. Vlastne pracoval s tej istej firme ako ja. Robili sme spolu len par dni, aj s ostatnymi kolegami, ale velmi dobre sa mi s nim rozpravalo. Problem vsak je, ze sme rozpravali vacsinou len o pracovnych ulohach a na bezne temy uz ostalo velmi malo casu, lebo vtedy bolo naponahlo a vela uloh v praci. potom sme sa este parkrat stretli, ale to uz bolo len ahoj a ako sa mas, ako vravim, bolo vtedy toho vela v praci. Teraz sa to uz upokojilo. Lenze posledne dni ho nestretavam, neviem, ci je chory, ci dal vypoved. Ja som si zrazu uvedomila, ze mi chyba. Pri tych pracovnych ulohach mi velmi pomahal, robil pre aj to, co nemusel, hoci som ho o to neprosila a ani on z toho nic nemal. Ked sme sa stretli, skoro stale pozdravil prvy on a tak sa na mna pozeral nejako inak, to nedokazal ziadny moj byvaly. Dokazal sa mi dlho (pokial sa dalo) pozerat do oci a tak dlho a intenzivne, ako som este u muza nevidela. Kolegyne si ma doberali, ze po mne ide. Lenze ja som vtedy hovorila, ze nie, ze je ho vlastne nepoznam. Teraz si kvoli tymto slovam trieskam hlavu o stenu. Je vobec mozne zalubit sa do niekoho, o kom skoro nic neviem? Neviem ani, ci niekoho ma, ci je volny? preto sa nechcem na neho vypytovat, ak by niekoho mal. Viem, ako sa vola a viem aj, ze byva niekde blizko mna, ale neviem presne, kde. Zatial sme sa vsak stretli len raz pri nasich domovoch. Zla zhoda nahod alebo to nechce osud, aby sme sa stretli? Ako docielit, aby sme sa stretli castejsie? Ma vobec o mna zaujem? Ked ma nepozval ani na kavu, pokial sme sa este stretali? Mozno to vsak bola moja chyba, ze vedy zapocul alebo mu niekto povedal, ze ho nechcem. Mozno nie, ja uz neviem. Vdaka.
0

#2 Užívateľ je offline   jankaa Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 89
  • Dátum registrácie: 22-November 07

Napísal 26 June 2010 - 09:17

to mi pripomina moju situaciu pred dvoma rokmi :) s mojim priatelom sme sa stretavali, bol pre mna uplne cudzi clovek, vedela som len jeho meno a nic viac a ja tomu hovorim osud co nas privial k sebe :) neviem mozno som blba ze verim na take veci ale podla mna ak mate byt spolu tak sa este stretnete...a na tvojom mieste by som hned ako ho stretnem niekam pozvala :) a k tomu ci sa da zalubit mozno to nie je ozastna laska ale nejaka platonicka alebo co...poznam ten pocit velmi dobre a preco ta nepozval ? bud sa hanbi boji sa odmietnutia, ale samozrejme musis ratat aj s moznostou ze niekoho ma....mozno by si sa mohla spytat v praci ze rpeco nechodi...ze od neho nieco potrebujes pracovne hm
0

#3 Užívateľ je offline   Adas Icon

• Člen
  • PIPPIP
  • Článkov: 21
  • Dátum registrácie: 18-June 10
  • BydliskoŠaľa

Napísal 26 June 2010 - 10:09

Skús ho nájsť na Facebooku... Alebo, ak sa nabudúce stretnete zariaď, aby ste už nestratili kontakt.
Vietor vysuší tvoje slzy, ale bolesť vo tvojom srdci zostáva...
0

#4 Užívateľ je offline   apple309 Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 242
  • Dátum registrácie: 20-May 10

Napísal 27 June 2010 - 20:22

Milujem tie zaciatky.. To asi kazdy.. Aj ked su neiste.. Popytaj sa nanho v praci.. Vies ako sa vola? Najdi si ho na nete ci v telefonnom zozname.. A pozvi ho na kavu.. Na prechadzku.. Prichadza leto, cas na lasky a spoznavanie ludi ako stvoreni.. Nie ze by v ine rocne obdobia sa nedaju spoznavat ini ludia.. Ale leto, to predsa ma len nieco do seba, decka maju prazdniny a je na vsetko akosi viac casu.. Aj ked to rychlo ubehne.. Neboj sa, ozvi sa mu.. Ja som sa tiez mojmu terajsiemu priatelovi ozvala ako prva.. A stretla som ho 1.x v obuvnictve :D A potom v skole.. On o mne netusil.. A napisala som mu na pokeci.. Potom sme si vymenili ICQ.. A po 3 dnoch sme sli von.. A na diskoteku.. A dnes sme spolu rok a pol.. Pod do toho ;) Ozvi sa, ako si dopadla :) A hlavne odvahu, ved nemas co stratit ;)
0

#5 Užívateľ je offline   penelopa Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIPPIP

Napísal 29 June 2010 - 19:35

Hladala som ho na fb, ale nic mi nenaslo. Akoby neexistoval, pricom ma priezvisko, ze by mohol mat viac menovcov. Ale ked spojim meno a priezvisko, pripadne pridam mesto, vek, nenajde mi nic. Ak dam len priezvisko, najde mi plno stran. To sa mi nechce vsetko prehladavat, hlavne, ked nie vsade su fotky. Moznoze je tam zapisane pod nejakou prezyvkou? Skusim este icq. Nepoznate nieco este, co by mi pomohlo ho najst, okrem fb, icq, zoznamu?
0

#6 Užívateľ je offline   Malakian Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 348
  • Dátum registrácie: 04-May 07

Napísal 29 June 2010 - 22:06

tak pravdepodobne je jeden z mala ludi so zdravym rozumom a nieje na facebooku rovnako ako ja a mozno ani na inom chate, alebo je maximalne utajeny :D to asi znamena ze sa nato mas vykaslat, keby ze mate byt spolu tak budete ;)
najvacsia slabost je zaroven aj najsilnejsia zbran cloveka."CIT", cesť vinimkam ;) :D
0

#7 Užívateľ je offline   apple309 Icon

• Skúsený člen

Napísal 30 June 2010 - 13:18

A co ta praca? Uz sa tam viac neukazal? Skus sa popytat kolegov..
0

#8 Užívateľ je offline   penelopa Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIPPIP

Napísal 17 July 2010 - 15:37

Konecne som si nasla cas napisat vam. Udialo sa toho vela posledny cas.
Pytala som sa niektorych kolegov na neho a ze vraj je na marodke. A ze vraj uvazuje nad tym, ci sa este vrati do tejto prace. Nic moc, ale aspon nieco.
Medzitym sa objavil novy muz v nasej partii. A ten, akoby som zacala. Zeby mal zaujem? Stale, ked sa obzriem, pozera sa na mna a usmieva sa. Co sa mi vsak nepaci, ze casto flitruje s inymi ked som poblizku. Zaujimave vsak je, ze ked si mysli, ze ho nepozorujem alebo ked ho vidim z dialky s nejakou babou, vtedy sa s nou len normalne rozprava. Nemalo by to byt praveze naopak? Dalej, ked sa objavim niekde blizko neho a on sa rozprava s kamaratom, hned zacne hovorit strasne nahlas a prehanat. Uz som aj zacula, ale vtedy nevedeli, ze som blizko, ako sa bavia s kamaratmi o mne nieco v tom zmysle, ci by som mala o neho zaujem? Rozmyslam, cim som ho zaujala, ked ako jedina som s nim nikdy neflirtovala a jedina mu viem povedat na rovinu, ked povie alebo spravi nieco, co sa nepaci alebo to prave nie je vhodne.
Teraz neviem, mam cakat na kolegu, o ktorom neviem, ci ho este uvidim alebo dat sancu tomuto novemu, u ktoreho mi vsak vadi to flirtovanie s inymi?
Vdaka.
0

#9 Užívateľ je offline   Terrorrunner Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 208
  • Dátum registrácie: 13-April 10

Napísal 18 July 2010 - 22:30

To som aj ja zvedavy co spravis. :D On ak by mal o teba vazny zaujem, isiel by nato priamo. Mam taky pocit ze sa s tebou zahrava..
"Ponúkať priateľstvo tomu, kto chce lásku, je ako dávať chlieb tomu, čo umiera smädom."
0

#10 Užívateľ je offline   Malakian Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 348
  • Dátum registrácie: 04-May 07

Napísal 20 July 2010 - 14:46

ja mam pocit, ze si trosku naivna. zahladis sa do kazdeho chlapa co sa na teba usmieva? ja sa usmievam na kazdeho sympatickeho cloveka v mojom okoli aj ked ho nepoznam. nemam problem hocikomu hodit kompliment a zabavat sa s "kolegami" a pritom to vobec neznamena ze mam o niekoho zaujem. on sa mozno zahrava, mozno to je jeho taktika a mozno tym nic nesleduje,jednoducho sa rad usmieva :D skus hladat chlapa inde ako uvas v praci, vyzera to tak, ze tam si ziadneho nenajdes. good luck
najvacsia slabost je zaroven aj najsilnejsia zbran cloveka."CIT", cesť vinimkam ;) :D
0

#11 Užívateľ je offline   (Maxo) Icon

• Pokročilý člen
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 89
  • Dátum registrácie: 03-August 10

Napísal 03 August 2010 - 19:38

Ako sa vravi - To vzdy zena si vebera partnera, muzi sa smu len ponukat. Co tym myslim ? Nuz, najprv sa rozhodni ktoremu das sancu a potom mu daj "zelenu" aby ta mohol zvadzat. Vytiahni nanho svoj arzenal zbrani a ak rybka nezabere tak potom musi byt neako vadny ten chalan :D

Na druhej strane, suhalsim s Malakianom - to ze sa usmieva a nebojacne flirtuje este neznamena ze ma ozaj zaujem. Su taky ludia co to maju proste v povahe alebo si chcu spravit srandu, hlavne ak su v praci ;) No tak ci onak, ak si sa penelopa rozhodla ze to chces skusit tak ti moze byt jedno ci on ma alebo nema zaujem - sak ho uz navnadis ;) A nehovor ze nie, mna si na gymku spoluziacka jednoducho zobrala za ruku, odtiahla do kuta a bez okolkov nadhodila ci s nou nechcem chodit a bolo :D
0

#12 Užívateľ je offline   Zedko Icon

• Člen
  • PIPPIP
  • Článkov: 10
  • Dátum registrácie: 04-August 10

Napísal 04 August 2010 - 17:53

Bež hľadať toho prvého chalana...a na Facebook zabudni..FACEBOOK a podobné siete len ničia vzťah !.. ver mi... A to že on teba nepozve na kávu, tak to nech ťa nenechá odradiť... Mňa tiež baba pozvala ako prvá, a nieje na tom nič zvláštne, respektíve je to milé a vymiká sa to z pod stereotypu :). .
0

#13 Užívateľ je offline   penelopa Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIPPIP

Napísal 08 August 2010 - 19:03

Vdaka za vsetky vase rady.
Bola som niekolko dni mimo, od vsetkeho sa odreagovat, mat pokoj a tak rozmyslat, bez natlaku, volne. A naco som vlastne prisla? Ten druhy mi vobec nechybal a zrazu sa mi zdalo smiesne, ako sa pokusa so vsetkymi zenami okolo mna flirtovat. Neviem, ci to nejako vycitil, ze na neho, da sa povedat, kaslem, ale uz sa okolo mna tolko nemota, ale dokonca prestal flirtovat s inymi, ktovie, dokedy, ale mne je to fuk.
Ovela viac som zacala mysliet na toho prveho. Minuly tyzden som sa dockala, konecne prisiel do prace. Ked sa stretneme, skoro stale pozdravi prvy on. Potom, akoby opakoval moju mimiku, ak sa trochu usmejem, urobi to iste, ak zvazniem, aj on zvaznie, ak sa usmejem na neho dosiroka, tiez sa usmeje dosiroka. Ked nie sme sami, len ma pozdravi a usmeje sa a napriklad v jadalni si sadne tak, aby na mna dobre videl a zaroven nebol odo mna daleko, vzdy, ked sa obzriem, pozera na mna. Potom su tu take drobnosti. Napriklad. V jedalni idem odniest taniere a pribory na umytie a prave vtedy aj on ide odniest svoje taniere a pribory. Kym svoje odkladam, postavi sa za mna a hoci ho nevidim, citim, ako sa pokusa nenapadne priblizovat co najblizsie ku mne. Raz som sa prudsie otocila a skoro som do neho vrazila, ale co uz, mal davat pozor, ja vzadu nemam oci. Minuly tyzden sme sa stretli sami, ked ma zbadal, nasadil sirokansky usmev a zdalo sa mi, akoby mu tvar ziarila a potesilo ma, ze konverzaciu zacal prvy on a konecne sme si aj sami pokecali, bez otravnych pohladov a nacuvajucich usi.
Co je sranda. Citala som aj o reci tela, ako zisit, ci sa niekomu pacite. Vraj su to rozsirene zrenicky, chodidla natocene smerom k vam, dlhy pohlad do oci, usmev, zdvihnutie obocia a vselico este, ale co z toho, lebo ked som s nim, na vsetko zabudnem a potom, ked uz som sama, si neviem spomenut, co z toho robil.
Pamatam si iba dlhy pohlad a usmev.
Vdaka znova, ze ste napisali vase nazory.
0

#14 Užívateľ je offline   Terrorrunner Icon

• Skúsený člen

Napísal 08 August 2010 - 20:01

Penelopa, moc nad tym filozofujes. Zabudni na signaly a ak sa ti paci,urob nieco aby ste boli spolu!
"Ponúkať priateľstvo tomu, kto chce lásku, je ako dávať chlieb tomu, čo umiera smädom."
0

#15 Užívateľ je offline   Gaaspi Icon

• Člen
  • PIPPIP
  • Článkov: 11
  • Dátum registrácie: 09-August 10
  • BydliskoGalanta

Napísal 09 August 2010 - 11:58

Citovať

Potom, akoby opakoval moju mimiku, ak sa trochu usmejem, urobi to iste, ak zvazniem, aj on zvaznie, ak sa usmejem na neho dosiroka, tiez sa usmeje dosiroka.
To mi pripomína tú reklamu na Orange keď išli v tom metre :)

Citovať

Penelopa, moc nad tym filozofujes. Zabudni na signaly a ak sa ti paci,urob nieco aby ste boli spolu!
Presne. Aj ja som o týchto veciach prečítal kvantum literatúry a vôbec mi to nepomohlo. Keď niesom od prírody príťažlivý tak môžem ísť do hája. Dnes je to o tom že ako sa vieš predať.
0

#16 Užívateľ je offline   apple309 Icon

• Skúsený člen

Napísal 17 August 2010 - 21:20

Pod do toho! ;) Pozvi ho na kofolu.. na zbierku motylov k tebe domov :D :D OK, na to druhe kasli :D Ale tou kofcou nic nepokazis ;) Usmev, mile gesta, bud prirodzena ;)
0

#17 Užívateľ je offline   penelopa Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIPPIP

Napísal 28 August 2010 - 15:09

V poslednom case som z neho casto zmatena.
Parkrat sa jeho partia kamaratov a moja partia nahodne stretla v meste, v pivarni, kaviarni a podobne. Zistilo sa napriklad, ze niektori moji kamrati su jeho byvali spoluziaci alebo jeho kamarati niekedy pracovali s jeho kamaratmi v rovnakej firme. Cize postupne sme sa ako partie spoznavali. Dokonca aj ja s nim. Najlepsie bolo, ked vsetci kecali a nas dvoch si nik nevsimal. Hoci inak sa mi zdal dost tichy, prekvapilo ma, ako sa zrazu rozkecal pri mne a posobil suverenne a priatelsky.
Potom, o par tyzdnov sme sa stretli nahodou v meste, ja som tam isla s dvoma kamaratkami. Ledva bolo pocut, ze sa pozdravil a ponahlal prec. Pomyslela som si, uz to zacalo vyzerat nadejne, ale je to asi fuc.
Naposledy, ked som ho stretla, bolo to zas cudne. Stretli sme sa v obchode, pozdravili. Chvilu postaval, akoby premyslal a potom sa ma opytal, ci neviem, kde by nasiel nejaku vec, co si chcel kupit. Lenze bol akysi v napati, stale sa vrtel a akoby sa hanbil. Isla som s nim ukazat mu, kde to je. Ked z pultu vyberal tu vec, zazmatkoval a v tom napati zhodil nejake veci. Podarilo sa nam vsak ich dat na miesto, boli v poriadku, kym prisla nejaka predavacka. Potom sme sa rozlucili a odisiel. Potom som ho uz dlhsi cas nevidela. Len v praci, vtedy vyzera, akoby sa hanbil, pozdravi a ide prec, ani nepokeca.
Ako sa v nom mam potom vyznat?
0

#18 Užívateľ je offline   apple309 Icon

• Skúsený člen

Napísal 28 August 2010 - 16:37

Toto asi nebudú litánie, čo ti nápíšem, hoci ja mávam vo zvyku sa rozpísať, tak uvidíme, čo z toho vznikne. :) Radila by som ti jedno - skús prvý krok spraviť ty! Chlapec sa ťa ocividne boji, hoci vo svojej partii sa správa suverenne a priatelsky. Jasne, ked je medzi svojimi, tak sa vie i odviazat ;) Ale asi sa mu pacis, ale hanbi sa. Tak zabojuj, ak ho chces! Blizsie spoznat.. :) Nenechavaj to cele nanho, prihovor sa mu, ale nie nasilu ;) Skus to.. Nic za to nedas :)
0

#19 Užívateľ je offline   Terrorrunner Icon

• Skúsený člen

Napísal 29 August 2010 - 21:13

Zobraziť článokapple309, on 28 August 2010 - 16:37, said:

Toto asi nebudú litánie, čo ti nápíšem, hoci ja mávam vo zvyku sa rozpísať, tak uvidíme, čo z toho vznikne. :) Radila by som ti jedno - skús prvý krok spraviť ty! Chlapec sa ťa ocividne boji, hoci vo svojej partii sa správa suverenne a priatelsky. Jasne, ked je medzi svojimi, tak sa vie i odviazat ;) Ale asi sa mu pacis, ale hanbi sa. Tak zabojuj, ak ho chces! Blizsie spoznat.. :) Nenechavaj to cele nanho, prihovor sa mu, ale nie nasilu ;) Skus to.. Nic za to nedas :)

Presne tak.
Penelopa, ved ho pozvi von niekam, aby ste boli sami. Alebo si od neho nenapadne vypytaj cislo a napis mu. Takto dookola chodite okolo horucej kase...Ak je hanblivy prvy krok musis jednoznacne urobit TY. A nepis sem pokial sa niekam nepohnete. :D omg
0

#20 Užívateľ je offline   penelopa Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIPPIP

Napísal 04 September 2010 - 06:14

Momentalny stav. Je to asi vsetko v ri..!
0

• (2 Strany)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov