zalubila som sa, ale teraz neviem, co je s nim
Napísal 25 June 2010 - 20:26
Napísal 26 June 2010 - 09:17
Napísal 27 June 2010 - 20:22
Napísal 29 June 2010 - 19:35
Napísal 29 June 2010 - 22:06
Napísal 17 July 2010 - 15:37
Pytala som sa niektorych kolegov na neho a ze vraj je na marodke. A ze vraj uvazuje nad tym, ci sa este vrati do tejto prace. Nic moc, ale aspon nieco.
Medzitym sa objavil novy muz v nasej partii. A ten, akoby som zacala. Zeby mal zaujem? Stale, ked sa obzriem, pozera sa na mna a usmieva sa. Co sa mi vsak nepaci, ze casto flitruje s inymi ked som poblizku. Zaujimave vsak je, ze ked si mysli, ze ho nepozorujem alebo ked ho vidim z dialky s nejakou babou, vtedy sa s nou len normalne rozprava. Nemalo by to byt praveze naopak? Dalej, ked sa objavim niekde blizko neho a on sa rozprava s kamaratom, hned zacne hovorit strasne nahlas a prehanat. Uz som aj zacula, ale vtedy nevedeli, ze som blizko, ako sa bavia s kamaratmi o mne nieco v tom zmysle, ci by som mala o neho zaujem? Rozmyslam, cim som ho zaujala, ked ako jedina som s nim nikdy neflirtovala a jedina mu viem povedat na rovinu, ked povie alebo spravi nieco, co sa nepaci alebo to prave nie je vhodne.
Teraz neviem, mam cakat na kolegu, o ktorom neviem, ci ho este uvidim alebo dat sancu tomuto novemu, u ktoreho mi vsak vadi to flirtovanie s inymi?
Vdaka.
Napísal 20 July 2010 - 14:46
Napísal 03 August 2010 - 19:38
Na druhej strane, suhalsim s Malakianom - to ze sa usmieva a nebojacne flirtuje este neznamena ze ma ozaj zaujem. Su taky ludia co to maju proste v povahe alebo si chcu spravit srandu, hlavne ak su v praci
Napísal 04 August 2010 - 17:53
Napísal 08 August 2010 - 19:03
Bola som niekolko dni mimo, od vsetkeho sa odreagovat, mat pokoj a tak rozmyslat, bez natlaku, volne. A naco som vlastne prisla? Ten druhy mi vobec nechybal a zrazu sa mi zdalo smiesne, ako sa pokusa so vsetkymi zenami okolo mna flirtovat. Neviem, ci to nejako vycitil, ze na neho, da sa povedat, kaslem, ale uz sa okolo mna tolko nemota, ale dokonca prestal flirtovat s inymi, ktovie, dokedy, ale mne je to fuk.
Ovela viac som zacala mysliet na toho prveho. Minuly tyzden som sa dockala, konecne prisiel do prace. Ked sa stretneme, skoro stale pozdravi prvy on. Potom, akoby opakoval moju mimiku, ak sa trochu usmejem, urobi to iste, ak zvazniem, aj on zvaznie, ak sa usmejem na neho dosiroka, tiez sa usmeje dosiroka. Ked nie sme sami, len ma pozdravi a usmeje sa a napriklad v jadalni si sadne tak, aby na mna dobre videl a zaroven nebol odo mna daleko, vzdy, ked sa obzriem, pozera na mna. Potom su tu take drobnosti. Napriklad. V jedalni idem odniest taniere a pribory na umytie a prave vtedy aj on ide odniest svoje taniere a pribory. Kym svoje odkladam, postavi sa za mna a hoci ho nevidim, citim, ako sa pokusa nenapadne priblizovat co najblizsie ku mne. Raz som sa prudsie otocila a skoro som do neho vrazila, ale co uz, mal davat pozor, ja vzadu nemam oci. Minuly tyzden sme sa stretli sami, ked ma zbadal, nasadil sirokansky usmev a zdalo sa mi, akoby mu tvar ziarila a potesilo ma, ze konverzaciu zacal prvy on a konecne sme si aj sami pokecali, bez otravnych pohladov a nacuvajucich usi.
Co je sranda. Citala som aj o reci tela, ako zisit, ci sa niekomu pacite. Vraj su to rozsirene zrenicky, chodidla natocene smerom k vam, dlhy pohlad do oci, usmev, zdvihnutie obocia a vselico este, ale co z toho, lebo ked som s nim, na vsetko zabudnem a potom, ked uz som sama, si neviem spomenut, co z toho robil.
Pamatam si iba dlhy pohlad a usmev.
Vdaka znova, ze ste napisali vase nazory.
Napísal 09 August 2010 - 11:58
Citovať
Citovať
Napísal 28 August 2010 - 15:09
Parkrat sa jeho partia kamaratov a moja partia nahodne stretla v meste, v pivarni, kaviarni a podobne. Zistilo sa napriklad, ze niektori moji kamrati su jeho byvali spoluziaci alebo jeho kamarati niekedy pracovali s jeho kamaratmi v rovnakej firme. Cize postupne sme sa ako partie spoznavali. Dokonca aj ja s nim. Najlepsie bolo, ked vsetci kecali a nas dvoch si nik nevsimal. Hoci inak sa mi zdal dost tichy, prekvapilo ma, ako sa zrazu rozkecal pri mne a posobil suverenne a priatelsky.
Potom, o par tyzdnov sme sa stretli nahodou v meste, ja som tam isla s dvoma kamaratkami. Ledva bolo pocut, ze sa pozdravil a ponahlal prec. Pomyslela som si, uz to zacalo vyzerat nadejne, ale je to asi fuc.
Naposledy, ked som ho stretla, bolo to zas cudne. Stretli sme sa v obchode, pozdravili. Chvilu postaval, akoby premyslal a potom sa ma opytal, ci neviem, kde by nasiel nejaku vec, co si chcel kupit. Lenze bol akysi v napati, stale sa vrtel a akoby sa hanbil. Isla som s nim ukazat mu, kde to je. Ked z pultu vyberal tu vec, zazmatkoval a v tom napati zhodil nejake veci. Podarilo sa nam vsak ich dat na miesto, boli v poriadku, kym prisla nejaka predavacka. Potom sme sa rozlucili a odisiel. Potom som ho uz dlhsi cas nevidela. Len v praci, vtedy vyzera, akoby sa hanbil, pozdravi a ide prec, ani nepokeca.
Ako sa v nom mam potom vyznat?
Napísal 28 August 2010 - 16:37
Napísal 29 August 2010 - 21:13
apple309, on 28 August 2010 - 16:37, said:
Presne tak.
Penelopa, ved ho pozvi von niekam, aby ste boli sami. Alebo si od neho nenapadne vypytaj cislo a napis mu. Takto dookola chodite okolo horucej kase...Ak je hanblivy prvy krok musis jednoznacne urobit TY. A nepis sem pokial sa niekam nepohnete.

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať