zalubila som sa, ale teraz neviem, co je s nim
Napísal 04 September 2010 - 08:00
Co sa stalo. Podarilo sa mi od jedneho jeho kamarata ziskat jeho prezyvku na socialnej sieti. Doma som si to pozrela, stav nezadany, fotky normalne, nic podozrive. Fajn. O par dni sme sa zase mali stretnut, nase partie, myslim si, skusim sa ho opytat, ci nepojde na kavu. V den stretnutia som zase pozrela na jeho profil. A sok! Zrazu mal tam odkryte (predtym sa nedali vidiet) dalsie fotky a na niektorych bol s nejakou zenou. Ak by bol zobrazeny na fotkach s viacerymi zenami, to by este slo, ale on bol zobrazeny iba s nou. Pozrela som aj na jej profil (zatial) tam mala dve fotky s nim, na jednej mu davala pusu na lice a niekolko dalsich kazdu s inym muzom, tiez niektorym davala pusu na lice alebo dievcatom. Ona pracuje v Cechach, sem tam pride domov, podla profilu. Komentare medzi sebou tam mali asi rok, typu, ty sa radsej neozyvaj, postavicka ham ham, a medzi tym asi dva komentare od inych ludi pre nu, kedy si uz niekoho najdes a prajem ti, aby si si niekoho nasla. Obidoch statusy vsak su stale nezadany, preco?
Prisiel den D, nase partie sa stretli, ona tam nebola, vlastne doteraz som ju nikdy nevidela s nami. Naladu som mala pod psa, ale snazila som sa zabavat, aby sa ma nikto nic neopytal.
Preto bol zo mna taky nervozny? Lebo sa mu zdalo, ze sa do toho zamotava? Myslela som si, ze som konecne po dlhsom case nasla niekoho, celkom normalneho, kto by mal o mna zaujem, ale tusim som sa mylila. Co si o tom myslite? Je to jeho priatelka alebo nie? Iba kamoska? Ak je, mam o neho zabojovat? Ale to asi nie, potom by som sa bala, ze ho dlaka kazda. Co potom znamenali tie usmevy a hlboke pohlady do oci na mna, nenapadne sa priblizovanie ku mne, ked sa akoze nepozeram? Zase suknickar? Kedy si uz aj ja niekoho najdem, bez toho, aby som trpla, co sa z neho vykluje? Som z toho uplne mimo a v ri... Citim sa oklamana, smutna a to pri tom este o ziadny vztah neslo, len mozno o falosny flirt.
Co mam robit, mam plakat, revat, kaslat na to, zistit viac, kedze mu stale pise na profile nezadany? Co by ste z toho usudzovali, dakujem vsetkym, co mi napisu.
Prisiel den D, nase partie sa stretli, ona tam nebola, vlastne doteraz som ju nikdy nevidela s nami. Naladu som mala pod psa, ale snazila som sa zabavat, aby sa ma nikto nic neopytal.
Preto bol zo mna taky nervozny? Lebo sa mu zdalo, ze sa do toho zamotava? Myslela som si, ze som konecne po dlhsom case nasla niekoho, celkom normalneho, kto by mal o mna zaujem, ale tusim som sa mylila. Co si o tom myslite? Je to jeho priatelka alebo nie? Iba kamoska? Ak je, mam o neho zabojovat? Ale to asi nie, potom by som sa bala, ze ho dlaka kazda. Co potom znamenali tie usmevy a hlboke pohlady do oci na mna, nenapadne sa priblizovanie ku mne, ked sa akoze nepozeram? Zase suknickar? Kedy si uz aj ja niekoho najdem, bez toho, aby som trpla, co sa z neho vykluje? Som z toho uplne mimo a v ri... Citim sa oklamana, smutna a to pri tom este o ziadny vztah neslo, len mozno o falosny flirt.
Co mam robit, mam plakat, revat, kaslat na to, zistit viac, kedze mu stale pise na profile nezadany? Co by ste z toho usudzovali, dakujem vsetkym, co mi napisu.
Napísal 05 September 2010 - 16:56
zrusit vsetky socialne siete. jasny dopad na psychicky nevyrovnane osoby. prepac ale nemozes robit zo vsetkeho zavery,nie z netu, ved je to najvacsie klamstvo na svete tak naco sa tym trapit? namiesto toho aby si sa snazila byt s nim tak sa trapis nad nepodstatnymi vecami. nechodis snim ani nic podobne a staras sa skym ma fotky, ci sniekym chodi ked na fb to nema napisane. prosim ta, toto je uz psycho. takto sa nikam nedopracujes ked nadtym tolko filozofujes. mozno je suknickar, ale kazdy jeden chlap je potencionalny suknickar a kazda baba je potencionalna flandra, no to este neznamena ze je. to musis bohuzial zistit sama. tak vela stastia a pekny den
najvacsia slabost je zaroven aj najsilnejsia zbran cloveka."CIT", cesť vinimkam ;) :D
Napísal 05 September 2010 - 20:40
penelopa, on 04 September 2010 - 06:14, said:
Momentalny stav. Je to asi vsetko v ri..!
EDIT - ups, no nic
penelopa, on 04 September 2010 - 08:00, said:
Co sa stalo. Podarilo sa mi od jedneho jeho kamarata ziskat jeho prezyvku na socialnej sieti. Doma som si to pozrela, stav nezadany, fotky normalne, nic podozrive. Fajn. O par dni sme sa zase mali stretnut, nase partie, myslim si, skusim sa ho opytat, ci nepojde na kavu. V den stretnutia som zase pozrela na jeho profil. A sok! Zrazu mal tam odkryte (predtym sa nedali vidiet) dalsie fotky a na niektorych bol s nejakou zenou. Ak by bol zobrazeny na fotkach s viacerymi zenami, to by este slo, ale on bol zobrazeny iba s nou. Pozrela som aj na jej profil (zatial) tam mala dve fotky s nim, na jednej mu davala pusu na lice a niekolko dalsich kazdu s inym muzom, tiez niektorym davala pusu na lice alebo dievcatom. Ona pracuje v Cechach, sem tam pride domov, podla profilu. Komentare medzi sebou tam mali asi rok, typu, ty sa radsej neozyvaj, postavicka ham ham, a medzi tym asi dva komentare od inych ludi pre nu, kedy si uz niekoho najdes a prajem ti, aby si si niekoho nasla. Obidoch statusy vsak su stale nezadany, preco?
joj aka drama, a za vsetkym aj tak facebook
Napísal 05 September 2010 - 21:53
Myslite, ze by mi povedal, o co mu ide? Ked teraz mi mozno klamal? Zo zaciatku to boli hlboke pohlady do oci, stale na mna a za mnou obzeral, potom usmevy, flirty, potom zacal byt v rozpakoch a nervozny, ja som si myslela, ze kvoli tomu, ze sa do mna zalubil, ale mozno to nebola pravda a on asi iba zacal citit, ze sa zamotava. A odvcera je na profilovej fotke s nou. Moznoze to je vazne iba jeho naj kamoska, moznoze spolu chodia, iba si zabudli zmenit status na zadany. Mne sa na nom pacilo to, ze v praci, ani ked sme boli s partiami von, s nijakou okrem mna neflirtoval, pravdaze, stale som ho nevidela. Ale asi to nebolo kvoli mne.
Niektori chlapi su strasni klamari.
Priklad, byvaly, ked som mala podozrenie, ze niekoho ma, najskor tvrdil, ze tu zenu vobec nepozna, potom to bola iba nejaka kamoska a momentalne spolu chodia, pricom mi prisahal, ze ju by v zivote nechcel.
Vy ste, chlapci, zda sa, uprimni a poviete cloveku pravdu, ale on byt nemusi. Moznoze si hladal iba bokovku, kym ona je a pracuje v Cechach, lebo ona chodi domov malokedy.
Niektori chlapi su strasni klamari.
Priklad, byvaly, ked som mala podozrenie, ze niekoho ma, najskor tvrdil, ze tu zenu vobec nepozna, potom to bola iba nejaka kamoska a momentalne spolu chodia, pricom mi prisahal, ze ju by v zivote nechcel.
Vy ste, chlapci, zda sa, uprimni a poviete cloveku pravdu, ale on byt nemusi. Moznoze si hladal iba bokovku, kym ona je a pracuje v Cechach, lebo ona chodi domov malokedy.
Napísal 06 September 2010 - 22:23
Penelopa, podarilo sa ti z toho vykonstruovat cely pribeh. Este spolu ani nechodite a uz ta podvadza
. Mala by si sa dat na pisanie scenarov k telenovelam
:D. Ako nic v zlom. Ale uz si ho pozvala niekam von??? alebo mi nieco uniklo? POZVI HO VON a uvidis. Ziadne partie..LEN TY A ON. Ked je neschopak a nechyti sa tak kasli nanho. Vsimat si milion signalov, ktore su aj tak vsetky o nicom ti nepomoze aj keby si sa rozkrajala.
Ty ako keby si ani necitala co ti tu piseme a ides si stale svoje
Ty ako keby si ani necitala co ti tu piseme a ides si stale svoje
"Ponúkať priateľstvo tomu, kto chce lásku, je ako dávať chlieb tomu, čo umiera smädom."
Napísal 19 September 2010 - 19:53
Pri najblizsom stratnuti nasich partii som si od neho vypytala kontakt na istu socialnu siet. Dokonca to nebolelo. Napisala som mu, ze ma peknu frajerku na fotke. On, ze nie, ze je iba jeho naj kamoska, ze teraz nema chut na vztah. Tak teraz neviem, co dalej. Mam to vzdat?

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať