Zaujima ma vas nazor, ci verite na znamenia zverokruhu. Naozaj definuje to ktore znamenie Vasho partnera alebo Vas - dostatocne presne?
Strana 1 z 1
Verite na...?
Napísal 28 June 2010 - 08:00
ja som blizenec a akykolvek opis blizencov na mna ani zdaleka nepasuje...ja vobec na to neverim, ale je prijemne si obcas precitat, ze budete mat pekny den, ale tam to vzdy aj skonci:))
Pre svet si možno len jednou osobou, ale pre jedného človeka možeš byť celučičkým svetom!!!
Napísal 29 June 2010 - 00:51
ja osobne nane neverim. verim v seba a v to, ze svoj zivot si skladam sam.
a tie definicie jednotlivych znameni vo zverokruhu su robene tak, aby vacsine ludi sadlo niekolko vlastnosti ktore su pridelene a tym aj vyvola pocit u ludi ze predsa nanich nieco pravdy je. bohuzial je to iba milna predstava a vy ste spadli do velkej skupiny ktorym tieto definicie pasuju a pritom to nieje nic zlozite. to ci budete mat pekny den je len na vas. a ak niekto k tomu potrebuje horoskopy, nech sa paci, hlavne nech mame pekny den.
have a nic day
a tie definicie jednotlivych znameni vo zverokruhu su robene tak, aby vacsine ludi sadlo niekolko vlastnosti ktore su pridelene a tym aj vyvola pocit u ludi ze predsa nanich nieco pravdy je. bohuzial je to iba milna predstava a vy ste spadli do velkej skupiny ktorym tieto definicie pasuju a pritom to nieje nic zlozite. to ci budete mat pekny den je len na vas. a ak niekto k tomu potrebuje horoskopy, nech sa paci, hlavne nech mame pekny den.
najvacsia slabost je zaroven aj najsilnejsia zbran cloveka."CIT", cesť vinimkam ;) :D
Strana 1 z 1

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať