Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: Nedostatocna erekcia pri vniknuti - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

Nedostatocna erekcia pri vniknuti Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   qkx Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 1
  • Dátum registrácie: 01-July 10
  • BydliskoBratislava

Napísal 01 July 2010 - 19:08

Neviem cim to je, ale ked mam sex s priatelkou (obaja sme neskuseni) tak ma v rozhodujucich chvilach moj kamarat trochu zradi. Pri predohre mi hlavne zo zaciatku poriadne stoji, ale postupom casu, zvlast tesne pred stykom po navleceni kondomu je to uz horsie. Vzdy mi tesne pred tym ochabne, neviem ci to je tym ze pri navliekani je tam chvilka pauza...No a potom sa uz poriadne nepostavi. Ak mi aj priatelka pomoze a znova ho postavi, tak ked ho do nej chcem dat tak zase zmakne...Nie uplne, jasne ze stoji ale aj ked opadne len trosicku tak aj to uz samozrejme prekaza :(

Vekom to nie je, mame obaja 20, a nervozitou snad tiez nie, nebyvam rozklepany..Dokonca ani nemavam predcasnu ejakulaciu a to som bol panic...Len vzdy pred vniknutim trochu ochabne a potom je to uz nic moc cely styk. Zatial sa mi to stalo asi len zo 3x, ale fakt nechapem cim to je. Potom to poriadne trva kym sa spravim a na 2. kolo uz ani enmam chut, lebo podvedome citim, ze by ta erekcia bola este horsia a to uz by ma asi slak trafil...Mate nejake rady? Pri masturbacii sa spravim aj 2-3x, a az potom zacne erekcia trosku ochabovat tak ako s priatelkou pri 1. styku...Dost ma to stve.
0

#2 Užívateľ je offline   Malakian Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 348
  • Dátum registrácie: 04-May 07

Napísal 01 July 2010 - 23:35

je to o psychike,musis sa dostat do pohody a mysliet, respektive nemysliet nato ze to bude v pohode. na prvykrat to nepojde lahko ale casom budes v tomto smere psychicky silnejsi tym cim sa ti viac bude darit. len klidek, ono to pojde, skus to len na chvilku bez kondomu, vtedy mozno chytis istotu ze to ide bez problemov a potom to pojde aj s kondomom. nic sa neboj, niesi jediny co stym ma problem. kedysi aj mna toto trapilo odvtedy nepouzivam kondom a moja erekcia je nadmieru dobra ;) good luck, za pripadne chyby sa ospravedlnujem, lebo osm nadrbany jak torpedo :D ;)
najvacsia slabost je zaroven aj najsilnejsia zbran cloveka."CIT", cesť vinimkam ;) :D
0

#3 Užívateľ je offline   kessel Icon

• Člen
  • PIPPIP
  • Článkov: 13
  • Dátum registrácie: 09-September 10
  • BydliskoTatry

Napísal 09 September 2010 - 22:14

Neviem ci ten problem este trva, ten kondom by som nerusil, mna prave sex s kondomom vzrusuje, ale nie preto, to vy viete preco ho pouzivate, moze tam ist o podvedomi strach s pretrhnutia a dalsie nasledky, skuste potom hormonalnu antikoncepciu alebo iny typ a pojde to casom. Ma na to vpliv aj onanovanie, ked onannujes , stimulujes si tie najvzrusivejsie miesta a potom to nejde s partnerkou. PS ty uz nie si ziadny panic .
0

#4 Užívateľ je offline   matus1972 Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Článkov: 1
  • Dátum registrácie: 05-February 12

Napísal 05 February 2012 - 15:27

Ja som od teba ovolaco starsi a tieto problemy som maval bezne. Mne kolega v robote odporucil vyrobok http://www.zdravy-zi...utm_campaign=ba Trvalo mi to dlhsie kym som sa odhodlal ho vyskusat ,lebo som rodenny skeptik ,ale po urcitom case ma sklamanie a hamba prinutily vyskusat a na moje prekvapenie ucinkuje. Ja som s nim spokojny a mozem ho len odporucit. Podla mna to za skusku stoji, ale kazdy sa sam musi rozhodnut ci uz nechce zazit sklamanie.
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

2 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 2 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov