Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: Ako ho dostat do manzelstva ? - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

Ako ho dostat do manzelstva ? Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   Veyuska Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 1
  • Dátum registrácie: 09-July 10

Napísal 09 July 2010 - 19:57

chcela by som sa len spytat ako dostat chlapa ,,dobrovolne,, pred oltar ??? nie tehotenstvom ani nicim podlym...??? CHLAPI CO BY VAS DOSTALO ???
0

#2 Užívateľ je offline   Malakian Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 348
  • Dátum registrácie: 04-May 07

Napísal 10 July 2010 - 13:02

tak pokial nieje sprosty tak to najprv musi chciet.myslim, ze tato otazka je uplne odveci, ze ako dostat chlapa pred oltar? :D no asi tak ze tam pride sam a ak nechce tak to nezmenis a ak to zmenis budes mat nahovno manzelstvo ;) good luck
najvacsia slabost je zaroven aj najsilnejsia zbran cloveka."CIT", cesť vinimkam ;) :D
0

#3 Užívateľ je offline   Terrorrunner Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 220
  • Dátum registrácie: 13-April 10

Napísal 13 July 2010 - 00:12

Tak, musela by byt mila, pekna, mala by vediet varit, prat, zehlit, rubat drevo, kosit travu... hlavne teda byt mila a neotravovat hlupostami.. haha ale nie, podla mna nicim :lol:
"Ponúkať priateľstvo tomu, kto chce lásku, je ako dávať chlieb tomu, čo umiera smädom."
0

#4 Užívateľ je offline   romaniko Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 168
  • Dátum registrácie: 21-May 10
  • Bydliskonove mesto n. vahom

Napísal 13 July 2010 - 16:05

Ten, ktory ta bude milovat, ta tam sam pozve.---------- Ten, ktory ta miluje, ale ma dovod a argumenty proti sobasu, ti to vysvetli.-----------Ten, ktory ta nemiluje, sa k tomu neda donutit..................."Nasilu nic nie je dobre"........ a nikdy nebude.......pamataj...
0

#5 Užívateľ je offline   romaniko Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 168
  • Dátum registrácie: 21-May 10
  • Bydliskonove mesto n. vahom

Napísal 13 July 2010 - 16:08

Ten, ktory ta bude milovat, ta tam pozve sam.---------- Ten, ktory ta miluje, ale ma dovod a argumenty proti sobasu, ten ti to vysvetli.-----------Ten, ktory ta nemiluje, sa k tomu neda donutit..................."Nasilu nic nie je dobre"........ a nikdy nebude.......pamataj...
0

#6 Užívateľ je offline   luki24 Icon

• Člen
  • PIPPIP
  • Článkov: 18
  • Dátum registrácie: 13-July 10

Napísal 14 July 2010 - 14:42

nie je to len o chcení svadba ako taká je dosť veľká finančná záťaž u mladých ľudí.ja tiež už o svadbe premýšľal prvýkrát pred 2 rokmi len keď som počul koľko stala jedného známeho skromná svadba pre len do 30 ľudí tak sa mi z toho zakrútila hlava,nevem si predstaviť to s 2-3 násobnými nákladmi.mal by som i guráž ju požiadať,ale po tejto stránke som to zavrhol na istý dlhší čas,ako študentovi sa mi ísť do toho z tohto dôvodu nechce.
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov