Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: Nestastne zamilovanie...? - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

Nestastne zamilovanie...? Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   Mrkva Icon

• Člen
  • PIPPIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 10
  • Dátum registrácie: 08-March 10

Napísal 12 July 2010 - 09:52

Ahojte.
Svoj zivotny pribeh skratim na par faktov.
- pozname sa asi 7 mesiacov.
- zo zaciatku obrovska zamilovanost z oboch stran. obaja sme chceli byt stale spolu. nebolo nic, co by jeden z nas neurobil pre toho druheho. nebolo nic co by sme nerobili spolocne.
- po 5 mesiacoch, ona zacala chodit "castejsie" do prace, ktora je vzdialena nejaku tu desiatku kilometrov odomna. Takze ked je ona tam - nie sme spolu.

Viem, ze ma svoju pracu rada ale posledne tyzdne sa neviem zbavit pocitu, ze tam chce hlavne oddychovat odo mna.
Neustale sa deju take veci ako ze sa jej meni rozpis a ona tam musi byt aj v dni, ktore tam byt nemala.
Ked mi vola z prace, neviem sa zbavit pocitu, ze k tomu bola viac-menej donutena lebo si ani nemame do telefonu moc co povedat.
Ked jej za cely den nenapisem prvy SMSsku (alebo telefonat) ja sam, tak je malo pravdepodobne, ze sa ozve ona sama. Pravdepodobnejsie je, ze sa na mna nahneva a pri najblizsom kontakte mi zacne vycitat, ze na nu kaslem. Pritom je to presne naopak.
Uz davno mi je jasne, ze praca je pre nu asi dolezitejsia nez ja sam. Zdvovodnuje to tym, ze jedneho dna nechce byt na niekom zavisla - co si u nej cenim, no myslim, ze sa to da docielit aj inak.
Zatial, co pred par mesiacmi sa nevedela dockat, kedy sa zasa uvidime, tak dnes radsej zostane v praci aj nejaky ten den navyse (pre vzdialenost od domu je ubytovana priamo tam). Dovod? Vraj sa jej neoplati ist na tu "chvilku" domov.

Ked je doma, tak mi stale sladko rozprava ako velmi ma lubi a ze uz nechce byt bezo mna, chce sa stretavat, chce byt opat (relativne) so mnou. Ale neviem. S prihliadnutim na veci vyssie sa mi to zda v rozpore. Moj rozum vo mne stale hlasnejsie krici, ze nieco nie je v poriadku, ze su to (mozno?) len sladke slova, ktorym ani ona sama moc neveri. Bohuzial city k nej su este stale dost silne a preto to s nou nechcem tak lahko vzdat. Velmi to boli pri pomysleni, ze by som sa s nou mal rozist. Ale velmi ma boli aj toto jej spravanie sa, trha vo mne vsetko to dobre co ku nej citim a bojim sa, ze jedneho dna to dopadne tak, ze pre nu nebudem schopny vyronit uz ani slzu.

Niekolkokrat som sa s nou otom snazil porozpravat. Ale vzdy to ma dva mozne vysledky. Bud mi zacne hovorit. ze sa nemam coho bat, ze je vsetko v poriadku alebo sa oduje a nechce sa so mnou rozpravat. Neskor mi sice potvrdi, ze mam pravdu, ze zato moze ta jej praca a ze jej to tiez lezie na nervy, no ale ja neviem ci od nej mam ziadat aby kvoli mne zmenila zamestnanie.
Viem, ze sa jej ta praca nehladala lahko.

Cele ma to velmi mrzi a bojim sa toho najhorsieho... . :(
Co mam podla vas teraz robit?
0

#2 Užívateľ je offline   Belphegor Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 292
  • Dátum registrácie: 09-January 09

Napísal 12 July 2010 - 11:32

co ti na to powedat...kolko krat sa stretavate tyzdne(mesacne?) vies ja som mal tiez priatelku a jej to vadelo ked som siel do prace a jednoducho niekedy som robil 7 dni v tyzdni a to ked som prisiel domov bol som rad ze lezim,nie to ze by som siel za frajerku sak by som tam u nej zaspal ale to som robil v zavode tak tam sme sa nadreli ci psychicky ci fyzicky..ona aku robi pracu?ci nejaku manualnu ci kancelarsku?mozno je workoholicka;)...ale to ze sa nahneva ze jej nenapises prvy sms-ku tak to je blby ale holky su zvycajne take :)...to ale ze nechce byt na niekom zavisla to uz neni dobre,teda pordla toho ako to mysli..skus ju nejako prekvapit ruzami alebo tym co ma rada :) mozno zabere :) a ty tiez robis? vies mozno aj na nu stale myslis a to neni dva krat dobre sak si vybehni s chalanmi von chod na futbal,plavaren alebo tak nejaky tvoj konicek:) a hlavne stoj si za svojim :) to velmi ocenuju zenske :)musis jej ukazat ze ani ty na nu neustale nemyslis ale pritom ju lubis ;) da sa to a myslim ze to zabere ;)
0

#3 Užívateľ je offline   Mrkva Icon

• Člen
  • PIPPIP
  • Článkov: 10
  • Dátum registrácie: 08-March 10

Napísal 12 July 2010 - 11:42

Vdaka za nazor.
Ona pracuje manualne. V sucastnosti aj 5 dni za sebou.
Hmmm. A mozno mas pravdu. To ze na nu stale myslim je pravda. A mozno prave to mi lezie na mozog.
Skusim to. Skusim sa od nej nejak odputat (myslienkovo) a uvidim ci sa nieco zmeni.

Vdaka Ti moc. Z tohto pohladu som nad tym neuvazoval.
0

#4 Užívateľ je offline   romaniko Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 168
  • Dátum registrácie: 21-May 10
  • Bydliskonove mesto n. vahom

Napísal 12 July 2010 - 19:46

Preco sa ludkovia moji bojite napisat svoj vek - ved je to dolezitejsie, ako si myslite - na vyjadrenie obj.nazoru. MRKVA - pekne ti to napisal BELPHE... ja by som len pridal, ze podla slohu ako si to napisal, to ma silne ziarlivostny ton. Je to trochu skryta forma {dal si si zalezat} ale je ! Neziarli, lebo prehras vztah aj ju v tejto "hre". Pamataj - ZIARLIVOST neutuzuje, ale ZABIJA vztah a lasku. Viac dovery k nej ti neuskodi... Praktizuj rady Belphegora. Ak sa ma nieco stat, tak sa stane - aj ked ju uviazes na retaz...... DOVERA - to je recept na cely zivot.
0

#5 Užívateľ je offline   AthenaJ Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP
  • Článkov: 29
  • Dátum registrácie: 03-July 08

Napísal 12 July 2010 - 21:55

Dievčatá nemajú radi keď ich uháňate. Proste jej daj trošku vlastného priestoru. Podľa tvojho opisu si myslím že ťa ľúbi stále rovnako. Len má aj vlastných priateľov, vlastnú robotu a vlastné myšlienky..To vôbec nie je o tom, kto koho ako ľúbi. Opýtaj sa jej na to a uvidíš, že mám pravdu.
0

#6 Užívateľ je offline   Malakian Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 348
  • Dátum registrácie: 04-May 07

Napísal 12 July 2010 - 22:28

tak nie len dievcata nemaju radi ked ich niekto uhana. osobne si nanu moc "namotany". nechava si priestor pre vlastny zivot tak to skus aj ty. nemozes zit,mysliet a stale byt v kontakte snou, mas aj vlastny zivot, vlastne konicky ako bolo vyzsie spomenute vyuzivaj cas ktory snou niesi naplno aby si nebol ten co sedi doma a caka nanu pricom ona robi vsetko mozno co ju bavi. urcite potrebujes priestor nato aby si vypol hlavu, nemal ziadne myslienky a odychoval. vyraz si vonku s kamosmi,opis sa skur sa,jednoducho rob to co mas rad inak tento vztah neleko nedojde. casom jej to mozno zacne vadit,respektive tebe este viac zacne vadit ze ma aj svoj vlastny zivot a vas vztah bude v koncoch.good luck ;)
najvacsia slabost je zaroven aj najsilnejsia zbran cloveka."CIT", cesť vinimkam ;) :D
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov