nechcem klamať
Napísal 12 July 2010 - 22:35
Napísal 12 July 2010 - 23:40
Napísal 13 July 2010 - 06:37
Terrorrunner, on 12 July 2010 - 23:40, said:
ahoj. zostali sme spolu v kontakte asi preto lebo sme boli spolu tak dlho.No a súčasný sa ho bojí ako čert kríža, bojí sa že sa k sebe vrátime, boli totiž takmer hneď po sebe..Neviem či mám vážne kontakt obmedziť a dufať že sa to nedozvie, alebo pokračovať a riskovať si vzťah. Okrem kauzy bývalí he vzťah naozaj krásny a chova sa ku mne veľmi pekne.
Napísal 13 July 2010 - 07:05
Napísal 13 July 2010 - 07:50
Belphegor, on 13 July 2010 - 07:05, said:
Anoo mala som ich hned po sebe a viem aj sama že to nie je bohviečo, ale tak sa to proste vyvinulo..Neľutujem to...Ano s tým bývalým som bola 4 roky, ale posledný rok sme sa len hádali ale nevedeli sme to skončiť..A ja mám 23, expriateľ ma 28 a priateľ ma 27. Neviem či mu mám povedať pravdu alebo to proste nechať tak..
Napísal 13 July 2010 - 08:24
mandy000, on 13 July 2010 - 07:50, said:
A ako prebiehajú stretnutia s bývalým? Tajne, či na verejnosti. Je medzi vami ešte niečo? Neviem, či je dobre stretávať sa s bývalým, keď máš pekný nový vzťah a s tým predošlým ste to ukončili. Viem o čom hovorím, je to zbytočné trápenie pre všetkých. Asi by bolo lepšie s bývalým sa už nestretávať a zamerať sa na ten nový vzťah. Iné by bolo, keby si ešte cítila, že by bol možný návrat a chceli by ste dať tomu ešte šancu. Chápem súčasného priateľa, že sa cíti ohrozený. Ja by som sa s bývalým nestretávala...
Napísal 13 July 2010 - 08:40
paulínka, on 13 July 2010 - 08:24, said:
Nie je medzi nami nič, aj keď mi pred dva týždnami povedal, že ma ľubi, som mu povedala že mal rozmýšlať vtedy, ked mi s úsmevom do oči vravel, že ma už nemiluje.. Teraz ja nemilujem jeho a on mňa áno..Ide o to ,že som ho zachraňovala celý vzťah z depresií a zostalo mi to doteraz , lenže mňa to už veľmi unavuje. A nestretávame sa bývame ďaleko od seba, ale píšeme si. A súčasný sa cíti veľmi ohrozený, darmo mu vysvetlujem že sa nemá čoho báť.Veľmi žiarli ale mám taký pocit že ešte viacej ho nenavidí, zažil ked som koli nemu plakala, lebo po mne nahučal..Povedal nikdy viac!
Napísal 13 July 2010 - 09:15
Napísal 13 July 2010 - 09:36
paulínka, on 13 July 2010 - 09:15, said:
Moja, keď ti môžem poradiť a chceš vedieť môj názor, tak skonči to s ním , raz a navždy.My sme sa tiež pokúšali ešte predtým na rôzne návraty, ospravedlnovali sme to tým , že sa veľmi ľúbime a nechceme byť bez seba.a ked sama cítiš, že nie si šťastná , tak chod od neho preč. Vlastne si mi to poradila ty sama, odstrihni sa od neho, nekontaktuj sa s ním aspoň istý čas a daj príležitosť niekomu novému. Ja to poznám , daš šancu ono to je pekné zo začiatku a potom aj tak nie si šťastná , ja som to riešila tiež a došlo mi že som snim , len zo zvyku, lebo proste boli sme na seba navyknutý, prežili sme si veľa toho , rozumeli sme si v niektorých veciach, aj ked potom neskor , už len sexe a bolo to oničom celé. A čo sa toho priateľa , tak toho nechaj isť,tiež po svojom, zbytočne sa iba trápiš, a trápi sa aj on. Keď si nebola pripravená ho zverejniť, asi si ho nemala dostatočne rada a neuvažovala by si nad návratom k byvalemu. Pretože keď máš vzťah na byvaleho si možeš nechať spomenky, ale nie myslienky k návratu ... Ja sa kontaktujem s byvalím tiež ale neplynujem sa k nemu nijako vrátiť. Ja viem 10 rokov je veľmi dlhá doba, ale skus si uvedomiť či by si takto chcela žiť život a zistiť o 10 rokov , že to nema šancu. A som si istá , že nový vzťah si najdeš, to by som vôbec neriešila, ale skus byť aspoň chvílku sama, aby si si usporiadala myšlienky a zistila , čo vlastne chceš a hlavne, aby si bola pripravená prijať nový vzťah so všetkým čo k tomu patrí..
Napísal 13 July 2010 - 09:51
Napísal 13 July 2010 - 15:57
Napísal 13 July 2010 - 22:53
romaniko, on 13 July 2010 - 15:57, said:
Romaniko velmi ti ďakujem za tento príspevok, konečne mi niekto povie pravdu , aj z mužkeho hladiska...Ja viem čo chcem a som si tým ista, chcem si vybudovať krasný a pevný vzťah s mojím súčasným priateľom. Ide len o tu nostalgiu zo vztahu..Vlastne ked si to mám uplne na rovinu priznať, svojmu bývalému som robila všetko čo som mu na očiach videla, vedel ako na mna a vie to doteraz, Nelubim ho , nechcem sa k nemu vrátiť a moje chovanie sa neda bohužial ospravedlniť...Rozdhodla osm sa ho uplne odstrihnúť a nspôsobovať mne ale hlavne súčsnému trápenie, pretože si to vôbec, ale vôbec nezaslúži. Pre mna je bývalí bezpredmetný , ale vdaka tvojmu príspevku som sa dozvedela ako to citi moj chlapec a zato ti velmi dakujem ...
Napísal 13 July 2010 - 23:03
romaniko, on 13 July 2010 - 15:57, said:
nechcem moc kázať,ale nesuhlasím s tým .vzťah je o dôvere a keď tá už v tom počiatočnom štádiu zlyháva tak neviem...napíšem ti,že svojej priateľke som nikdy neradil s kým sa má stykať,alebo nie.verím jej na 300% .viem,že sa pár krát stretla so svojimi 2 byvalymi a neriešil som to,bo sama povedala sú minulosť navyše neplánovane nie som totiž z veľkomesta.
proste viem,že keby sa niečo dôležité stalo tak by mi to určite povedala,vieme hovoriť i o tých nepríjemnejších veciach s rozvahou,preto nemám dôvod to riešiť,keď k niečomu takému neočakavanému príde.
Napísal 13 July 2010 - 23:23
Napísal 14 July 2010 - 07:53
Terrorrunner, on 13 July 2010 - 23:23, said:
Mate pravdu, aj on mi najprv hovoril, ved ked je to len raz začas , že si napíšete, alebo zavoláme , tak kludne..Lenže potom sa to pokazilo, tym že zažil aká som bola deprimovaná , lebo na mna začal kričať, proste robiť scény a priateľ povedal nikdy viac!Vraj, keby bol normalný a vážil si ten čas , ktorý som mnou strávil,veď 4 roky nie sú málo a že som súhlasila s kamarátstvom napriek tomu ako sa so mnou rozišiel a znova toto spravil , tak to vraj nie..Tak to skončilo tak že ho nenavidí, trochu sa aj bojí , že sa k nemu vrátim a tak..Aj keď to vrátenie sa k nemu naozaj nehrozí a darmo mu to vravím.A mrzí ma, že naše hádky sa točia , len okolo neho, inak sa nehádame vobec...a dakujem za všetky názory!!
Napísal 14 July 2010 - 13:52
Terrorrunner, on 13 July 2010 - 23:23, said:
ja skôr narážal na tu žiarlivosť,bo zničila mi jeden vzťah,začalo sa to žiarlením na expriateľku,kt.sa presťahovala s rodičmi dokonca 1000-cky km odo mňa do Usa,zostali sme kamaráti,občas sa ozývala mi cez maily.Neskôr to už bola chorobná žiarlivosť na všetky ženy,kt.sa za mnou na ulici obzreli.Našťastie na tretí raz som mal väčšie šťastie a ten vzťah sa mi pozdáva bude onedlho 6 rokov a som nadmieru spokojný.
Napísal 14 July 2010 - 15:38
Napísal 14 July 2010 - 16:15
mandy000, on 14 July 2010 - 15:38, said:
no nič snáď,keď odstrániš tamtého expriateľa bude dobre.držím palce.díky:) 6 rokov je obstojné číslo,skrýva sa za nimi skutočne obstojná kôpka pekných spomienok som rád,že ma tentokrát nezradil môj 6.zmysel hoci to bol trochu risk začať s o 2 roky starším dievčaťom,ale stal za to.3.rok bol trochu kritický,ale inak ide to.vieš niekedy som veľké decko (smiech).

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať