Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: nechcem klamať - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

nechcem klamať Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   mandy000 Icon

• Člen
  • PIPPIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 13
  • Dátum registrácie: 12-July 10

Napísal 12 July 2010 - 22:35

po 4 rokoch som sa rozišla s priatelom, teda on so mnou.našla som si úplne úžasneho priateľa. Problémom je to že so s bývalým priateľom som zostala v kontakte, napriek tomu ako veľmi mi ublížil.Lenže súčasný ho priam nenávidí a nevie to , nepochopil by to , pretože on rieši veci razantne.Bývalého ani nelúbim a ani sa nechcem k nemu vrátiť.Vedia o sebe a ja sa bojím že bývalý mu da vedieť že sme stále v kontakte.Potrebujem poradiť v tom , či mu to mam pri vhodnej príležitosti povedať sama,a lebo čakať čo sa stane, napriek tomu že riskujem vzťah..čo by ste spravili vy???velku úlohu tam zohráva žiarlivosť
1

#2 Užívateľ je offline   Terrorrunner Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 220
  • Dátum registrácie: 13-April 10

Napísal 12 July 2010 - 23:40

Ahoj, nechapem preco si zostala s byvalym v kontakte ked ti tak ublizil? Ja by som nic nehovoril. Predsa nebude mi niekto hovorit s kym mam byt v kontakte alebo podobne veci, ani partner. A s byvalym si pisete, volate...?
"Ponúkať priateľstvo tomu, kto chce lásku, je ako dávať chlieb tomu, čo umiera smädom."
0

#3 Užívateľ je offline   mandy000 Icon

• Člen
  • PIPPIP

Napísal 13 July 2010 - 06:37

Zobraziť článokTerrorrunner, on 12 July 2010 - 23:40, said:

Ahoj, nechapem preco si zostala s byvalym v kontakte ked ti tak ublizil? Ja by som nic nehovoril. Predsa nebude mi niekto hovorit s kym mam byt v kontakte alebo podobne veci, ani partner. A s byvalym si pisete, volate...?

ahoj. zostali sme spolu v kontakte asi preto lebo sme boli spolu tak dlho.No a súčasný sa ho bojí ako čert kríža, bojí sa že sa k sebe vrátime, boli totiž takmer hneď po sebe..Neviem či mám vážne kontakt obmedziť a dufať že sa to nedozvie, alebo pokračovať a riskovať si vzťah. Okrem kauzy bývalí he vzťah naozaj krásny a chova sa ku mne veľmi pekne.
0

#4 Užívateľ je offline   Belphegor Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 292
  • Dátum registrácie: 09-January 09

Napísal 13 July 2010 - 07:05

ako hned po sebe? spominala si ze pred tym si mala dlhodoby vztah a ten ti ublizel a hned si sa vrhla do druheho? ci ako sa da tomu chapat ? ak to je tak tak to neni moc dobre lietat zo vztahu do vztahu ;) viem o tom svoje a potom v hlave vela bludnych myslienok..uwedz roky Teba priatela a expriatela ;)
0

#5 Užívateľ je offline   mandy000 Icon

• Člen
  • PIPPIP

Napísal 13 July 2010 - 07:50

Zobraziť článokBelphegor, on 13 July 2010 - 07:05, said:

ako hned po sebe? spominala si ze pred tym si mala dlhodoby vztah a ten ti ublizel a hned si sa vrhla do druheho? ci ako sa da tomu chapat ? ak to je tak tak to neni moc dobre lietat zo vztahu do vztahu ;) viem o tom svoje a potom v hlave vela bludnych myslienok..uwedz roky Teba priatela a expriatela ;)

Anoo mala som ich hned po sebe a viem aj sama že to nie je bohviečo, ale tak sa to proste vyvinulo..Neľutujem to...Ano s tým bývalým som bola 4 roky, ale posledný rok sme sa len hádali ale nevedeli sme to skončiť..A ja mám 23, expriateľ ma 28 a priateľ ma 27. Neviem či mu mám povedať pravdu alebo to proste nechať tak..
0

#6 Užívateľ je offline   paulínka Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Článkov: 6
  • Dátum registrácie: 04-May 10

Napísal 13 July 2010 - 08:24

Zobraziť článokmandy000, on 13 July 2010 - 07:50, said:

Anoo mala som ich hned po sebe a viem aj sama že to nie je bohviečo, ale tak sa to proste vyvinulo..Neľutujem to...Ano s tým bývalým som bola 4 roky, ale posledný rok sme sa len hádali ale nevedeli sme to skončiť..A ja mám 23, expriateľ ma 28 a priateľ ma 27. Neviem či mu mám povedať pravdu alebo to proste nechať tak..

A ako prebiehajú stretnutia s bývalým? Tajne, či na verejnosti. Je medzi vami ešte niečo? Neviem, či je dobre stretávať sa s bývalým, keď máš pekný nový vzťah a s tým predošlým ste to ukončili. Viem o čom hovorím, je to zbytočné trápenie pre všetkých. Asi by bolo lepšie s bývalým sa už nestretávať a zamerať sa na ten nový vzťah. Iné by bolo, keby si ešte cítila, že by bol možný návrat a chceli by ste dať tomu ešte šancu. Chápem súčasného priateľa, že sa cíti ohrozený. Ja by som sa s bývalým nestretávala...
0

#7 Užívateľ je offline   mandy000 Icon

• Člen
  • PIPPIP

Napísal 13 July 2010 - 08:40

Zobraziť článokpaulínka, on 13 July 2010 - 08:24, said:

A ako prebiehajú stretnutia s bývalým? Tajne, či na verejnosti. Je medzi vami ešte niečo? Neviem, či je dobre stretávať sa s bývalým, keď máš pekný nový vzťah a s tým predošlým ste to ukončili. Viem o čom hovorím, je to zbytočné trápenie pre všetkých. Asi by bolo lepšie s bývalým sa už nestretávať a zamerať sa na ten nový vzťah. Iné by bolo, keby si ešte cítila, že by bol možný návrat a chceli by ste dať tomu ešte šancu. Chápem súčasného priateľa, že sa cíti ohrozený. Ja by som sa s bývalým nestretávala...

Nie je medzi nami nič, aj keď mi pred dva týždnami povedal, že ma ľubi, som mu povedala že mal rozmýšlať vtedy, ked mi s úsmevom do oči vravel, že ma už nemiluje.. Teraz ja nemilujem jeho a on mňa áno..Ide o to ,že som ho zachraňovala celý vzťah z depresií a zostalo mi to doteraz , lenže mňa to už veľmi unavuje. A nestretávame sa bývame ďaleko od seba, ale píšeme si. A súčasný sa cíti veľmi ohrozený, darmo mu vysvetlujem že sa nemá čoho báť.Veľmi žiarli ale mám taký pocit že ešte viacej ho nenavidí, zažil ked som koli nemu plakala, lebo po mne nahučal..Povedal nikdy viac!
0

#8 Užívateľ je offline   paulínka Icon

• Som tu nový
  • PIP

Napísal 13 July 2010 - 09:15

Myslím si, že možno si tvoj bývalý niečo uvedomil, až keď ťa stratil a máš novú lásku. Niekedy to tak býva. Určite ste s bývalým na seba naviazaní, prežili ste toho veľa, ale kým sa úplne "neodstrihneš" a neprerušíš akýkoľvek kontakt, nikdy nebudeš mať čistú hlavu a budeš sa zamotávať. Hovorím z vlastnej skúsenosti, aj keď mám trochu inú situáciu. Vidíš, možno poradíš aj ty mne. Ja som ukončila vzťah po 10 rokoch, tiež som bývalého vytiahla z veľkých problémov a celý rok od rozchodu sa neviem od neho odpútať. Zostali sme v kontakte, najprv sms-ky, potom stretnutia. Ja som neskôr niekoho spoznala, ten vzťah som však nedokázala zverejniť, cítila som hrozný vnútorný blok. Bola som s ním šťastná, keď sme boli sami. Akonáhle by som ho mala predstaviť rodine a známym, prípadne si predstaviť, že nás spolu stretne bývalý, hneď som sa zasekla. Ten nový vzťah som neposunula, veľmi sme sa trápili, ale pochopila som, že si najprv musím doriešiť minulosť. TO sa mi ale stále nedarí. SKúsila som dať bývalému šancu, posunulo sa to, ale ja stále cítim, že mi tam niečo chýba, nie som šťastná. Niekedy sa pýtam, či nebolo lepšie to s bývalým definitívne skončiť, nekontaktovať sa a dať šancu novému vzťahu. Ja mám ale strach, že ak mi to nevyjde, budem raz ľutovať, že som nezostala s bývalým, kde som mala istotu a zostanem sama. Akoby som potrebovala zadné dvierka. Ale viem, že k nemu ešte niečo cítim, len neviem, či je to láska alebo zvyk. S novým priateľom som to skončila, aj keď on ma stále telefonicky kontaktuje a trápi sa pre nás...
0

#9 Užívateľ je offline   mandy000 Icon

• Člen
  • PIPPIP

Napísal 13 July 2010 - 09:36

Zobraziť článokpaulínka, on 13 July 2010 - 09:15, said:

Myslím si, že možno si tvoj bývalý niečo uvedomil, až keď ťa stratil a máš novú lásku. Niekedy to tak býva. Určite ste s bývalým na seba naviazaní, prežili ste toho veľa, ale kým sa úplne "neodstrihneš" a neprerušíš akýkoľvek kontakt, nikdy nebudeš mať čistú hlavu a budeš sa zamotávať. Hovorím z vlastnej skúsenosti, aj keď mám trochu inú situáciu. Vidíš, možno poradíš aj ty mne. Ja som ukončila vzťah po 10 rokoch, tiež som bývalého vytiahla z veľkých problémov a celý rok od rozchodu sa neviem od neho odpútať. Zostali sme v kontakte, najprv sms-ky, potom stretnutia. Ja som neskôr niekoho spoznala, ten vzťah som však nedokázala zverejniť, cítila som hrozný vnútorný blok. Bola som s ním šťastná, keď sme boli sami. Akonáhle by som ho mala predstaviť rodine a známym, prípadne si predstaviť, že nás spolu stretne bývalý, hneď som sa zasekla. Ten nový vzťah som neposunula, veľmi sme sa trápili, ale pochopila som, že si najprv musím doriešiť minulosť. TO sa mi ale stále nedarí. SKúsila som dať bývalému šancu, posunulo sa to, ale ja stále cítim, že mi tam niečo chýba, nie som šťastná. Niekedy sa pýtam, či nebolo lepšie to s bývalým definitívne skončiť, nekontaktovať sa a dať šancu novému vzťahu. Ja mám ale strach, že ak mi to nevyjde, budem raz ľutovať, že som nezostala s bývalým, kde som mala istotu a zostanem sama. Akoby som potrebovala zadné dvierka. Ale viem, že k nemu ešte niečo cítim, len neviem, či je to láska alebo zvyk. S novým priateľom som to skončila, aj keď on ma stále telefonicky kontaktuje a trápi sa pre nás...

Moja, keď ti môžem poradiť a chceš vedieť môj názor, tak skonči to s ním , raz a navždy.My sme sa tiež pokúšali ešte predtým na rôzne návraty, ospravedlnovali sme to tým , že sa veľmi ľúbime a nechceme byť bez seba.a ked sama cítiš, že nie si šťastná , tak chod od neho preč. Vlastne si mi to poradila ty sama, odstrihni sa od neho, nekontaktuj sa s ním aspoň istý čas a daj príležitosť niekomu novému. Ja to poznám , daš šancu ono to je pekné zo začiatku a potom aj tak nie si šťastná , ja som to riešila tiež a došlo mi že som snim , len zo zvyku, lebo proste boli sme na seba navyknutý, prežili sme si veľa toho , rozumeli sme si v niektorých veciach, aj ked potom neskor , už len sexe a bolo to oničom celé. A čo sa toho priateľa , tak toho nechaj isť,tiež po svojom, zbytočne sa iba trápiš, a trápi sa aj on. Keď si nebola pripravená ho zverejniť, asi si ho nemala dostatočne rada a neuvažovala by si nad návratom k byvalemu. Pretože keď máš vzťah na byvaleho si možeš nechať spomenky, ale nie myslienky k návratu ... Ja sa kontaktujem s byvalím tiež ale neplynujem sa k nemu nijako vrátiť. Ja viem 10 rokov je veľmi dlhá doba, ale skus si uvedomiť či by si takto chcela žiť život a zistiť o 10 rokov , že to nema šancu. A som si istá , že nový vzťah si najdeš, to by som vôbec neriešila, ale skus byť aspoň chvílku sama, aby si si usporiadala myšlienky a zistila , čo vlastne chceš a hlavne, aby si bola pripravená prijať nový vzťah so všetkým čo k tomu patrí..
0

#10 Užívateľ je offline   Belphegor Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 292
  • Dátum registrácie: 09-January 09

Napísal 13 July 2010 - 09:51

paulina to neni dobre...ty potrebujes citit istotu a bojis sa ze ostanes sama ale to neni riesenie ,trapis seba aj priatela...ono niekedy je dobre zabudnut a odtrhnut sa od minulosti a zostat v pritomnosti (buducnosti)...ono ja si myslim ze chvilu samoty bez chlapov by ti mozno pomophlo a mozno aj otvorelo oci,ziskala by si nove zazitky s priatelmi a mozno ked to budes najmenej cakat pride ti "princ na bielom koni"-ale niekedy pride len kon :D...uwidis tak to ma byt..vo vztahu resp. v zivote ide o to aby sme boli hlavne stastny ..oto ide kazdemu :)
0

#11 Užívateľ je offline   paulínka Icon

• Som tu nový
  • PIP

Napísal 13 July 2010 - 11:19

Ďakujem za názory, beriem k srdcu. Pekný deň...
0

#12 Užívateľ je offline   romaniko Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 168
  • Dátum registrácie: 21-May 10
  • Bydliskonove mesto n. vahom

Napísal 13 July 2010 - 15:57

MANDY< ak niekoho chapem, tak je to tvoj novy chalan. Tvoj byvaly je pre neho nepriatel c,1 a je to prirodzene pre vsetkych muzov. Ako zena to tazko pochopis - naznacujes tu ziarlivost, ale toto nie je ziarlivost... Je to muzska antipatia voci chlapovi, ktory ta mal predtym. Keby sme boli levy a nie ludia, kazdeho byvaleho by sme vyhnali z teritoria, alebo skor zabili. Jedno je iste - ak s byvalym neprerusis kontakty /akekolvek/, das najavo iba to, na kom ti viac zalezi...Skus si predstavit, ze by to on robil tebe sa svojou byvalou.....ako by si sa citila ? ///{ ak myslis,ze v pohode, tak to znamena, ze nelubis svojho chalana}///.....a teraz to daj ako mocninu na druhu - a tak sa citia muzi. Keby si to urobila mne, okamzite od teba odidem - bezpodmienecne !!! Tento pripad nie je o jeho ziarlivosti, ale o tvojej nerozvaznosti ! Len zeny ti budu vraviet - "ved co je na tom, ze sa stretate?" Mila slecna - VSETKO je na tom ! Osobne pochybujem o tvojej laske k novemu chalanovi - keby si ho mala naozaj rada, nebolo by co riesit...myslim, ze este nevies, co chces. Alebo vies ? - a si si ista?
0

#13 Užívateľ je offline   mandy000 Icon

• Člen
  • PIPPIP

Napísal 13 July 2010 - 22:53

Zobraziť článokromaniko, on 13 July 2010 - 15:57, said:

MANDY< ak niekoho chapem, tak je to tvoj novy chalan. Tvoj byvaly je pre neho nepriatel c,1 a je to prirodzene pre vsetkych muzov. Ako zena to tazko pochopis - naznacujes tu ziarlivost, ale toto nie je ziarlivost... Je to muzska antipatia voci chlapovi, ktory ta mal predtym. Keby sme boli levy a nie ludia, kazdeho byvaleho by sme vyhnali z teritoria, alebo skor zabili. Jedno je iste - ak s byvalym neprerusis kontakty /akekolvek/, das najavo iba to, na kom ti viac zalezi...Skus si predstavit, ze by to on robil tebe sa svojou byvalou.....ako by si sa citila ? ///{ ak myslis,ze v pohode, tak to znamena, ze nelubis svojho chalana}///.....a teraz to daj ako mocninu na druhu - a tak sa citia muzi. Keby si to urobila mne, okamzite od teba odidem - bezpodmienecne !!! Tento pripad nie je o jeho ziarlivosti, ale o tvojej nerozvaznosti ! Len zeny ti budu vraviet - "ved co je na tom, ze sa stretate?" Mila slecna - VSETKO je na tom ! Osobne pochybujem o tvojej laske k novemu chalanovi - keby si ho mala naozaj rada, nebolo by co riesit...myslim, ze este nevies, co chces. Alebo vies ? - a si si ista?

Romaniko velmi ti ďakujem za tento príspevok, konečne mi niekto povie pravdu , aj z mužkeho hladiska...Ja viem čo chcem a som si tým ista, chcem si vybudovať krasný a pevný vzťah s mojím súčasným priateľom. Ide len o tu nostalgiu zo vztahu..Vlastne ked si to mám uplne na rovinu priznať, svojmu bývalému som robila všetko čo som mu na očiach videla, vedel ako na mna a vie to doteraz, Nelubim ho , nechcem sa k nemu vrátiť a moje chovanie sa neda bohužial ospravedlniť...Rozdhodla osm sa ho uplne odstrihnúť a nspôsobovať mne ale hlavne súčsnému trápenie, pretože si to vôbec, ale vôbec nezaslúži. Pre mna je bývalí bezpredmetný , ale vdaka tvojmu príspevku som sa dozvedela ako to citi moj chlapec a zato ti velmi dakujem ...
0

#14 Užívateľ je offline   luki24 Icon

• Člen
  • PIPPIP
  • Článkov: 18
  • Dátum registrácie: 13-July 10

Napísal 13 July 2010 - 23:03

Zobraziť článokromaniko, on 13 July 2010 - 15:57, said:

MANDY< ak niekoho chapem, tak je to tvoj novy chalan.

nechcem moc kázať,ale nesuhlasím s tým .vzťah je o dôvere a keď tá už v tom počiatočnom štádiu zlyháva tak neviem...napíšem ti,že svojej priateľke som nikdy neradil s kým sa má stykať,alebo nie.verím jej na 300% .viem,že sa pár krát stretla so svojimi 2 byvalymi a neriešil som to,bo sama povedala sú minulosť navyše neplánovane nie som totiž z veľkomesta.
proste viem,že keby sa niečo dôležité stalo tak by mi to určite povedala,vieme hovoriť i o tých nepríjemnejších veciach s rozvahou,preto nemám dôvod to riešiť,keď k niečomu takému neočakavanému príde.
0

#15 Užívateľ je offline   Terrorrunner Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 220
  • Dátum registrácie: 13-April 10

Napísal 13 July 2010 - 23:23

luki24 mas pravdu, ale naco udrziavat taky kontakt.. a este k tomu ked jej ublizil? ja by som ho tiez zrusil, no taktiez by som si od partnerky nenechal hovorit do toho s kym sa kamaratim/nekamaratim, resp. udrzujem kontakt.
"Ponúkať priateľstvo tomu, kto chce lásku, je ako dávať chlieb tomu, čo umiera smädom."
0

#16 Užívateľ je offline   mandy000 Icon

• Člen
  • PIPPIP

Napísal 14 July 2010 - 07:53

Zobraziť článokTerrorrunner, on 13 July 2010 - 23:23, said:

luki24 mas pravdu, ale naco udrziavat taky kontakt.. a este k tomu ked jej ublizil? ja by som ho tiez zrusil, no taktiez by som si od partnerky nenechal hovorit do toho s kym sa kamaratim/nekamaratim, resp. udrzujem kontakt.

Mate pravdu, aj on mi najprv hovoril, ved ked je to len raz začas , že si napíšete, alebo zavoláme , tak kludne..Lenže potom sa to pokazilo, tym že zažil aká som bola deprimovaná , lebo na mna začal kričať, proste robiť scény a priateľ povedal nikdy viac!Vraj, keby bol normalný a vážil si ten čas , ktorý som mnou strávil,veď 4 roky nie sú málo a že som súhlasila s kamarátstvom napriek tomu ako sa so mnou rozišiel a znova toto spravil , tak to vraj nie..Tak to skončilo tak že ho nenavidí, trochu sa aj bojí , že sa k nemu vrátim a tak..Aj keď to vrátenie sa k nemu naozaj nehrozí a darmo mu to vravím.A mrzí ma, že naše hádky sa točia , len okolo neho, inak sa nehádame vobec...a dakujem za všetky názory!!
0

#17 Užívateľ je offline   luki24 Icon

• Člen
  • PIPPIP

Napísal 14 July 2010 - 13:52

Zobraziť článokTerrorrunner, on 13 July 2010 - 23:23, said:

ja skôr narážal na tu žiarlivosť,bo zničila mi jeden vzťah,začalo sa to žiarlením na expriateľku,kt.sa presťahovala s rodičmi dokonca 1000-cky km odo mňa do Usa,zostali sme kamaráti,občas sa ozývala mi cez maily.Neskôr to už bola chorobná žiarlivosť na všetky ženy,kt.sa za mnou na ulici obzreli.Našťastie na tretí raz som mal väčšie šťastie a ten vzťah sa mi pozdáva bude onedlho 6 rokov a som nadmieru spokojný.
0

#18 Užívateľ je offline   mandy000 Icon

• Člen
  • PIPPIP

Napísal 14 July 2010 - 15:38

Jaj tak to neviem, dúfam že to nepôjde do takých extrémov , inak aj ja som momentálne pracovne mimo slovenska . v Anglicku a v pohode môžem isť aj von a všetko.Poviem mu maximálne kam idem a s kým a v poho.Tak toho sa velmi nebojím:)) a dufam ani chorobnú žiarlivosť nebudem musieť riešiť:))).V niektorých prípadoch sa mi zdá , že som žiarlivejšia ja:))..U neho ide naozaj , len o tú nenávisť k bývalému, nijaké iné problémy vo vzťahu ani neriešime, žiadne nie sú.. Kamarátov znáša v pohode..A 6 ročný vzťah, tak to už je pekné:)))Držím palce , nech je to konečná stanica, v tvojom živote:)))...
1

#19 Užívateľ je offline   luki24 Icon

• Člen
  • PIPPIP

Napísal 14 July 2010 - 16:15

Zobraziť článokmandy000, on 14 July 2010 - 15:38, said:

Jaj tak to neviem, dúfam že to nepôjde do takých extrémov , inak aj ja som momentálne pracovne mimo slovenska . v Anglicku a v pohode môžem isť aj von a všetko.Poviem mu maximálne kam idem a s kým a v poho.Tak toho sa velmi nebojím:)) a dufam ani chorobnú žiarlivosť nebudem musieť riešiť:))).V niektorých prípadoch sa mi zdá , že som žiarlivejšia ja:))..U neho ide naozaj , len o tú nenávisť k bývalému, nijaké iné problémy vo vzťahu ani neriešime, žiadne nie sú.. Kamarátov znáša v pohode..A 6 ročný vzťah, tak to už je pekné:)))Držím palce , nech je to konečná stanica, v tvojom živote:)))...

no nič snáď,keď odstrániš tamtého expriateľa bude dobre.držím palce.díky:) 6 rokov je obstojné číslo,skrýva sa za nimi skutočne obstojná kôpka pekných spomienok som rád,že ma tentokrát nezradil môj 6.zmysel hoci to bol trochu risk začať s o 2 roky starším dievčaťom,ale stal za to.3.rok bol trochu kritický,ale inak ide to.vieš niekedy som veľké decko (smiech).
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov