Kadá tvrtková súťa znamená veľkú výzvu pre vetkých finalistov SuperTela. Niektorí sa jej chopia, niektorí ju nechajú odísť. Inak to nebolo ani ostatní tvrtok.
Paľo to vzdal hneď, vlastne to ani veľmi neskúsil. Strach bol pravdepodobne väčí. Alebo to bolo niečo iné? O deň na to povedal: Keď človek vidí, e nemá význam bojovať, tak načo bojovať. To je jedna vec. A druhá vec, skúal som to, ale bolo to extrémne ťaké. Nemám rád ani výky a takéto veci. Načo sa tam stresovať, keď viem, e nie je anca.
Druhý skočil do vody Janko. Bolo na ňom vidieť únavu. Pre mňa to bolo veľmi ťaké, lebo som bol unavený a evidentne som nevládal sa na tom valci drať, povedal nám Janko a dodal: Bol som svojim výkonom veľmi sklamaný. Nemal som na tie baby. My sme trochu sklamaní týmto výrokom, pretoe kadý vidí, e Janko nemá byť prečo zo seba sklamaný.
Aďa bola od víťazstva len krôčik. Ak by ju získala a aj si ju obhájila, dopadlo by to na rozhodnutí úplne inak. Čo povedala na svoje pôsobenie na valci? Zo začiatku som z toho mala strach. Z tej výky troka, lebo nebolo mi veľmi príjemné pozerať na to tak zhora, hoci mám rada vodu. Keď som na to bola zavesená, tak som sa veľmi začala potiť. Začali sa mi mýkať nohy a mono by som ete o minútku dlhie vydrala, no to by mi nepomohlo, lebo Mirka tam stála ako pri strome.
Nakoniec vyhrala Mirka. Tá na valci visela suverénne viac ako 15 minút.
Strana 1 z 1
Štvrtková súťaž tučniakov v SuperTELO
Strana 1 z 1

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať