Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: Štvrtková súťaž tučniakov v SuperTELO - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

Štvrtková súťaž tučniakov v SuperTELO Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   Martin Icon

• Administrátor
  • Icon
  • Skupina: Administrátor
  • Článkov: 657
  • Dátum registrácie: 19-February 10

Napísal 18 December 2006 - 18:38

Každá štvrtková súťaž znamená veľkú výzvu pre všetkých finalistov SuperTela. Niektorí sa jej chopia, niektorí ju nechajú odísť. Inak to nebolo ani ostatní štvrtok.

Paľo to vzdal hneď, vlastne to ani veľmi neskúsil. Strach bol pravdepodobne väčší. Alebo to bolo niečo iné? O deň na to povedal: „Keď človek vidí, že nemá význam bojovať, tak načo bojovať. To je jedna vec. A druhá vec, skúšal som to, ale bolo to extrémne ťažké. Nemám rád ani výšky a takéto veci. Načo sa tam stresovať, keď viem, že nie je šanca.“

Druhý skočil do vody Janko. Bolo na ňom vidieť únavu. „Pre mňa to bolo veľmi ťažké, lebo som bol unavený a evidentne som nevládal sa na tom valci držať,“ povedal nám Janko a dodal: „Bol som svojim výkonom veľmi sklamaný. Nemal som na tie baby.“ My sme trochu sklamaní týmto výrokom, pretože každý vidí, že Janko nemá byť prečo zo seba sklamaný.

Aďa bola od víťazstva len krôčik. Ak by ju získala a aj si ju obhájila, dopadlo by to na rozhodnutí úplne inak. Čo povedala na svoje „pôsobenie“ na valci? „Zo začiatku som z toho mala strach. Z tej výšky troška, lebo nebolo mi veľmi príjemné pozerať na to tak zhora, hoci mám rada vodu. Keď som na to bola zavesená, tak som sa veľmi začala potiť. Začali sa mi šmýkať nohy a možno by som ešte o minútku dlhšie vydržala, no to by mi nepomohlo, lebo Mirka tam stála ako pri strome.“

Nakoniec vyhrala Mirka. Tá na valci visela suverénne viac ako 15 minút.
Pridaj sa do našej Facebook skupiny.
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov