Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: mate s tym niekto skusenosti mohlo by to este fungovat - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

mate s tym niekto skusenosti mohlo by to este fungovat surne Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   ereska Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 1
  • Dátum registrácie: 31-July 10

Napísal 31 July 2010 - 14:41

Ahojte mam priatela s ktorym sme spolu skoro 12 rokov . nas vztah sa dopracoval az k hranici ci byt ci nebyt spolu. tuzba po dietati ktore neprichadza nam znicila vsetko to krasne medzi nami sex bol ako by uz len preto ze mam plodne dni a len vtedy ked nam nakazal doktor a prestali sme si to uzivat . moj partner stratil uplne na mna chut . urcitu rolu hra aj moja vaha dost som pocas vztahu a hormonalnej liecby pribrala . chcem urobit pre vztah vsetko aby to opat fungovalo no moj parner nevie ci to este pojde . som ochotna urobit vsetko vymazat zo zivota tu honbu po dietatku a zacat so sebou nieco robit aby som bola pre neho opat ta pritazliva zena no v tychto vsetkych diskusiach proste radia ze to neni dobre ostavat v takom vztahu ja som si vedoma ze sex je velmi dolezity pre vztah a mrzi ma kde sme to dopracovali no co myslite ako pokracovat ? mame este sancu alebo to bude len natahovanie niecoho co sa uz neda zachranit . dakujem za vase nazory
0

#2 Užívateľ je offline   romaniko Icon

• Skúsený člen
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 168
  • Dátum registrácie: 21-May 10
  • Bydliskonove mesto n. vahom

Napísal 31 July 2010 - 18:12

Je len jedina moznost, ktora ti moze pomoct tak hned, ako aj v buducnosti. Nebudem sa rozpisovat o tvojom psychickom rozpolozeni...obaja ste na tom zle... Takze pouzijem tvoje vlastne slova ". chcem urobit pre vztah vsetko aby to opat fungovalo"....dalej som zamerne vynechal partnera. Je jedno, ci vie, ci nevie co bude /ani to nemoze vediet/. Dolezite pre teba je vratit sa do FYZICKEHO a PSYCHICKEHO stavu, s ktorym si zacinala vztah. To je takmer vsetko, co mozes urobit, ale zamen slovo "chcem" za slovo "urobim". Ci bude alebo nebude vas vztah fungovat - to neries vobec. Musis zacat fungovat ty osobne a to je to najdolezitejsie. --------Dieta - pricinou moze byt aj psychicky blok, osobne ti radim prijat vieru - "co je mozne Bohu, je mozne aj cloveku.... vsetci sme boli totiz stvoreni na obraz Bozi". Radim ti prijat toto vyznanie za svoje vlastne...iba predbehnes buducnost. Ja som urobil vsetko, ostatne urob ty sama pre seba. Nevzdaj to !
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov