Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: Chudnutie: Ako dať dole brucho? - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

Chudnutie: Ako dať dole brucho? Týka sa to mužov Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   Gaaspi Icon

• Člen
  • PIPPIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 11
  • Dátum registrácie: 09-August 10
  • BydliskoGalanta

Napísal 09 August 2010 - 11:16

Keďže mužské telo je iné a pracuje ináč ako ženské tak som dal podnadpis týka sa to mužov. Väčšina diét a témy o štíhlej postave sú pre ženy. Mužom mackovská postava buď nevadí alebo u muža to aj dobre vyzerá ak je veľký. To je OK ale je jedna vec čo sa dosť často u mužov stáva že im rastie len brucho. Teda okrem toho že sa všeobecne zgulatie tvár, rozšíria stehná, ale to brucho ach jaj. Proste celá postava je dá sa povedať v norme len to brucho tak trčí ako kopček. Čo sa s tým dá robiť? Čo jesť a nejesť? Aké cviky na to použiť? Veď aj u žien sú špeciálne cviky pre každú partiu tela tak určite aj na brucho voľačo existuje.
0

#2 Užívateľ je offline   Malakian Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 348
  • Dátum registrácie: 04-May 07

Napísal 09 August 2010 - 23:50

vymenit 50% mastnych jedal za zeleninu a robit vela brusakov. urcite to nepojde dole lahko ale casom sa to podda. nejake areobne cviky ako bycikel,plavanie a podobne kde spalujes vela tukov. osobne som problem nikdy s bruchom nemal,aj ked tehlicky nejake extra nemam, vzdy osm mal ploche brucho. tazko ti opisem jednotlive cviky na brucho skus najst na nete alebo nech ti niekto poradi :P good luck
najvacsia slabost je zaroven aj najsilnejsia zbran cloveka."CIT", cesť vinimkam ;) :D
0

#3 Užívateľ je offline   Terrorrunner Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 220
  • Dátum registrácie: 13-April 10

Napísal 09 August 2010 - 23:55

Ahoj, ziadne specialne diety ti nepomozu. Ak chces pracovat na bruchu, resp vytvarovat ho, potrebujes cvicit viacero druhov cvikov na brucho. Zacni trebars s pritahmi kolien v sede tak ze si lahnes a pritahujes kolena k telu. Dolezite su aj sklapacky a skracovacky. Ja cvicievam prevazne tie. Tu mas k tomu aj manual Na kazdy cvik aspon 2, 3 serie, lubovolny pocet opakovani, pokial vladzes. Inak sa nemusis presne podla toho riadit, na zaciatok len to co zvladas. Postupne zvysuj opakovania.
Inak k bruchu len tolko, ze skus aj behavat, nemusis sa nejak nicit, ale ma to priaznivy ucinok celkovo na kondicku, tym padom aj na brusne svalstvo. Ak sa chces zamerat na brusne svalstvo a vytvarovat ho, po case skus cvicit aj so zavaziami, ale myslim ze vlastna vaha tela bude na zaciatok postacujucim zavazim. :)
Samozrejme stravovanie nejak extra dodrziavat nemusis, skus len jest striedmo ( male davky viackrat za den/ ja jem takto napr aj 6 krat denne :D ) a to co ti chuti.
"Ponúkať priateľstvo tomu, kto chce lásku, je ako dávať chlieb tomu, čo umiera smädom."
0

#4 Užívateľ je offline   Malakian Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 10 August 2010 - 17:11

no stravovanie je dolezite. pokial ma tukovu vrstvu na bruchu, cvicenim brusakov sa jej nezbavy. co bude mat z toho, ze ma brusne svalstvo vymakane no nikto ho nikdy neuvidi pod tou vrstvou tuku. netreba ziadne diety, iba zvysenu zataz a donutit telo spalovat ti tuky t.j. venovat sa aerobnym cviceniam. a ak jes vela mastneho tak treba jest viac zeleniny. diety v ziadnom pripade, nikdy nepomohli.upravit si jedalnicek. ak mas spomaleny metabolizmus a travy ti pomaly ako bolo vyzsie napisane mensie davky castejsie dodna. z toho nepriberies ;) no a nazaver uz len cvicit cvicit a cvicit, ale nezabudni, ze treba udrziavat cele telo nielen nejake partie ;) nice work
najvacsia slabost je zaroven aj najsilnejsia zbran cloveka."CIT", cesť vinimkam ;) :D
0

#5 Užívateľ je offline   Terrorrunner Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 220
  • Dátum registrácie: 13-April 10

Napísal 12 August 2010 - 00:09

no samozrejme, ked ma niekto pneumatiku na bruchu, tak mu tie brusaky na zaciatok nepomozu :D Tam treba kombinovat posilovnu s behom. Ale predpokladam, ze Gaspi nie je ten pripad.
"Ponúkať priateľstvo tomu, kto chce lásku, je ako dávať chlieb tomu, čo umiera smädom."
0

#6 Užívateľ je offline   viva19 Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Článkov: 2
  • Dátum registrácie: 09-October 10
  • BydliskoStará Turá

Napísal 09 October 2010 - 21:28

Začni oslovením profesionálneho poradcu. Váhu si upravíš pohodlne, bez hladovania, podpora po celú dobu redukcie je samozrejmosťou.

Klikni na www.akoschudnut.sk/op/ a získaj zdarma návod na zdravé chudnutie bez jo-jo efektu.
:rolleyes: :rolleyes:
1

#7 Užívateľ je offline   semanka Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Článkov: 5
  • Dátum registrácie: 06-June 11
  • BydliskoStranany

Napísal 06 June 2011 - 20:46

Skúšal si už použiť kvalitné doplnky výživy, napríklad spaľovače tuku na báze L-carnitin inozitole alebo cholíne, Ja som kúpila otcovi spaľovač tuku BESTNUTRITION - Fat Burner na tejto stránke a som maximálne spokojná http://www.voniam.sk...TION-Fat-Burner
0

#8 Užívateľ je offline   Malakian Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 13 June 2011 - 22:53

Ako ľudstvo spohodlnelo. spalovače tuku všetko urobia za nas a nas to nestoji ani trochu namahy. Obrazky vysportovaných a namakaných chlapcov bez trochu tuku na tele koluju svetom a každý chce byť rovnaký, no nikto nechce vstať z rite a niečo preto urobiť. naco? kupi si prášky a všetko ide uplne lahko. chce byť velký? kupi si prášky, chce mať ruku ako stehno?pichne si steroidy.chce byť štíhli ako prútik,kúpi si l carnitine či ako sa tomu nadáva. Pekne pekne pekne,super rady pre mladých ako bezbolestne a necinne vyzerať podla svojich predstáv...
Prajem pekný deň
0

#9 Užívateľ je offline   Dante Flyshit Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Článkov: 5
  • Dátum registrácie: 16-October 10
  • BydliskoPrešov

Napísal 02 July 2011 - 19:30

Nakoľko sa trochu viac zaujímam o posilňovanie a veci okolo, pokúsim sa pomôcť.
Brucho schudneš diétou, ak máš všetko " v norme " len brucho ti trčí je to dôsledok nesprávnej stravy. Takže základ je upraviť stravu, pridať aeróbnu (beh, bicykel, box...proste čo Ťa baví) ale aj anaeróbnu aktivitu (posilka), doplnky výživy môžu ale nemusia byť.
Spomedzi diét odporúčam CKD alebo Sacharidové vlny, no v podstate stačí aj akákoľvek úprava stravy k lepšiemu (nejesť sladkosti, vyprážané atď., však to každý vie), určite pridať bielkoviny, na noc pomalé (kazeín z tvarohu napr.), na ráno viac sachrov (vločky), na večer zdravé tuky, to je taký základ. To len tak v skratke, treba si to naštudovať, skús prelúskať fóra o posilňovaní ak Ťa to zaujíma, snáď sa nikto nenahnevá ak spomeniem niektoré konkrétne (posilnovanie.sk, ironfactor.cz, ronnie.cz, biomag.sk, ironmuscle.sk, fitexpres.sk a hafo ďalších).
K téme " práškov " (asi boli myslené anabolické steroidy) sa nevyjadrujem, kto žije v tom, že si stačí niečo párkrát " pichnúť " a je ako Schwarzenegger môže si dať facku. Je to vraj častokrát o väčšej drine než naturál (z počutia). Genetické talenty z toho vynechajme, samozrejme.
0

#10 Užívateľ je offline   lulu2323 Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Článkov: 1
  • Dátum registrácie: 12-October 11

Napísal 12 October 2011 - 20:44

chudnut selektivne, iba z brucha napriklad sa neda. Treba cvicit na cele telo a hlavne upravit stravu. 90% uspechu pri chudnuti je strava.
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov